Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Viața acestui băiețel depinde de 16.000 de euro! Haideți să-l ajutăm!

Publicat

pe

Dragoș Păscăreanu, un băiețel de 3 ani și 7 luni cu grave probleme la inimă, își trăiește primii ani de viață din operație în operație. Copilul a suferit deja două intervenții chirurgicale pe cord deschis, iar medicii recomandă încă una până va împlini 4 ani – ne informează Asociația „Salvează o Inimă”.

Inimioara lui are malformații serioase și nu bate așa cum trebuie. Din acest motiv, Dragoș abia mai respiră. Medicii din România nu i-au dat mari șanse de supraviețuire, dar familia are o speranță de peste graniță. Spitalul MedicalPark din Istanbul îl poate salva, însă pentru asta trebuie să plece urgent în Turcia deoarece orice zi de așteptare îi poate fi fatală.

„Fac apel la dumneavoastră pentru a ne ajuta să efectueze ultima operație, cea de-a treia, de care băiatul meu depinde. Situația mea materială depășește cu mult suma. Sunt o mamă singură și este peste puterile mele să strâng 16.000 de euro… Îmi doresc din suflet să pot strânge cu ajutorul oamenilor cu suflet mare acești bani de care depinde viața băiețelului meu. Orice donație, cât de mică ar fi, contează”, spune Carina – mama lui Dragoș.

16.000 de euro nu este o sumă imensă pentru o comunitate de oameni cu suflet, care înțeleg suferința și luptă să o elimine din viața copilașilor fără de vină. Împreună, putem strânge acești bani în timp util, astfel încât Dragoș să fie salvat, să trăiască și să aibă un viitor. Suntem la jumătatea drumului, căci am strâns deja peste 8.200 de euro.

Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate face diferența dintre viață și moarte pentru acest îngeraș neajutorat. Haideți să-l salvăm împreună!

Donații se pot face:
Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982
Cont (IBAN) bancar:
Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001
CONT USD: RO68BTRUSDCRT00W8287001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
REVOLUT: 0752.753.540
Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer la detalii plată/mențiune – DRAGOȘ PĂSCĂREANU

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Jandarmii din Argeș au aplicat 100 de amenzi în acest weekend

Publicat

pe

Jandarmii din Argeș au sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, trei administratori de restaurante din municipiul Pitești, pentru că localurile au funcționat cu barul deschis publicului.

În total, în weekendul trecut, jandarmii argeșeni au aplicat 100 de amenzi, valoarea acestora depășind 27.000 de lei. Cea mai mare sancțiune, în sumă de 4.000 de lei, a fost dată unui bărbat care folosea un tractor forestier pentru a trata bușteni prin albia râului Bratia, în Albeștii de Muscel.

Celelalte amenzi au fost aplicate unor persoane care nu purtau corespunzător mască de protecție sau care nu și-au putut justifica deplasarea în afara locuinței pe timpul nopții.

Citește în continuare

Prahova

Sportiv, dat dispărut într-o zonă frecventată de urși din Azuga

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Un sportiv în vârstă de 39 de ani, care a plecat duminică, după-amiază, să se antreneze pe poteca spre vârful Clabucetul Azugii, a fost dat dispărut după ce tatăl său a anunțat autoritățile, în această dimineață, că nu s-a întors acasă. Zona aleasă de Alexandru Crivăț este una frecventată de urși – scrie DC News.

Bărbatul are 1 metru 70 înălțime, circa 70 de kilograme, chelie și ochi căprui. La momentul dispariției, era îmbrăcat cu o geacă de camuflaj, o pereche de pantaloni închiși la culoare și purta o căciulă de culoare deschisă. Este necăsătorit și încheiase recent o relație. Totuși, rudele susțin că nu a lăsat de înțeles că ar putea recurge la un gest sinucigaș din acest motiv.

Alexandru este un bun cunoscător al traseelor montane și mergea frecvent să alerge pe munte. Apropiații se tem că a fost atacat de un animal sălbatic.

UPDATE: Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit. Indiciile arată că Alexandru a fost atacat de un animal sălbatic, probabil un urs. 

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT