Connect with us

SOCIAL

Viața acestui băiețel depinde de 16.000 de euro! Haideți să-l ajutăm!

Publicat

pe

Dragoș Păscăreanu, un băiețel de 3 ani și 7 luni cu grave probleme la inimă, își trăiește primii ani de viață din operație în operație. Copilul a suferit deja două intervenții chirurgicale pe cord deschis, iar medicii recomandă încă una până va împlini 4 ani – ne informează Asociația „Salvează o Inimă”.

Inimioara lui are malformații serioase și nu bate așa cum trebuie. Din acest motiv, Dragoș abia mai respiră. Medicii din România nu i-au dat mari șanse de supraviețuire, dar familia are o speranță de peste graniță. Spitalul MedicalPark din Istanbul îl poate salva, însă pentru asta trebuie să plece urgent în Turcia deoarece orice zi de așteptare îi poate fi fatală.

„Fac apel la dumneavoastră pentru a ne ajuta să efectueze ultima operație, cea de-a treia, de care băiatul meu depinde. Situația mea materială depășește cu mult suma. Sunt o mamă singură și este peste puterile mele să strâng 16.000 de euro… Îmi doresc din suflet să pot strânge cu ajutorul oamenilor cu suflet mare acești bani de care depinde viața băiețelului meu. Orice donație, cât de mică ar fi, contează”, spune Carina – mama lui Dragoș.

16.000 de euro nu este o sumă imensă pentru o comunitate de oameni cu suflet, care înțeleg suferința și luptă să o elimine din viața copilașilor fără de vină. Împreună, putem strânge acești bani în timp util, astfel încât Dragoș să fie salvat, să trăiască și să aibă un viitor. Suntem la jumătatea drumului, căci am strâns deja peste 8.200 de euro.

Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate face diferența dintre viață și moarte pentru acest îngeraș neajutorat. Haideți să-l salvăm împreună!

Donații se pot face:
Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982
Cont (IBAN) bancar:
Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001
CONT USD: RO68BTRUSDCRT00W8287001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
REVOLUT: 0752.753.540
Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer la detalii plată/mențiune – DRAGOȘ PĂSCĂREANU

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Incendiu de proporții în Pitești. Pompierii au acționat cu 13 autospeciale de stingere

Publicat

pe

Pompierii din Argeș au intervenit, astăzi – 27 mai 2022, cu 13 autospeciale pentru stingerea unui incendiu care se manifesta cu flacără deschisă la trei imobile de pe strada General Toma Ghenea, din municipiul Pitești. De asemenea, au deplasat la fața locului și o ambulanță SMURD.

„Intervenția a fost una dificilă deoarece hidranții din zonă nu acopereau necesarul de apă, neavând presiunea suficientă, motiv pentru care a fost nevoie ca autospecialele să se alimenteze de la hidranți aflați la distanțe mai mari de locul evenimentului”, se precizează într-un comunicat remis de ISU Argeș.

Cu toate aceste greutăți întâmpinate la locul intervenției, pompierii au reușit să oprească extinderea flăcărilor la clădirile din apropiere. Au ars trei case și o anexă gospodărească, toate cu o suprafață totală de circa 800 mp. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

SOCIAL

Indemnizație de șomaj pentru absolvenții din promoția 2022. Informare AJOFM Dâmboviţa

Publicat

pe

de

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița informează absolvenții din promoția 2022 că sunt așteptați să se înregistreze in evidențele instituției pentru a beneficia de serviciile gratuite prevăzute în legislația din domeniul de activitate, în scopul integrării pe piața forței de muncă.

Precizăm că înregistrarea ca persoană în căutarea unui loc de muncă ca etapă prealabilă și obligatorie pentru obținerea indemnizației de șomaj, se va face în termen de 60 de zile din ziua următoare datei absolvirii studiilor, adică de la data de 28.05.2022 având în vedere Ordinul MEC nr.5549/2021 privind structura anului școlar 2021-2022 publicat în Monitorul Oficial.

Absolvenții instituțiilor de învățământ care se înregistrează în evidența AJOFM Dâmbovița, beneficiază de servicii de informare și consiliere profesională, medierea muncii, formare profesională, consultanță pentru deschiderea unei afaceri proprii, alte servicii ( prima de inserție in valoare de 1575 lei conform legislației în vigoare: absolvenții instituțiilor de învățământ și absolvenții școlilor speciale, în vârstă de minimum 16 ani, care, în termen de 60 de zile de la absolvire, se înregistrează la agențiile pentru ocuparea forței de muncă și se angajează cu normă întreagă pentru o perioadă mai mare de 12 luni, beneficiază, din bugetul asigurărilor pentru șomaj, de o primă de inserție egală cu 1575 lei).

Indemnizația de șomaj se acordă pe o perioadă de 6 luni și are valoarea de 263 lei.

De asemenea în sprijinul ocupării unui loc de muncă, AJOFM Dâmbovița acordă subvenții in valoare de 2250 lei acelor angajatori care încadrează în muncă absolvenți în interval de 12 luni de la absolvire.

Actele necesare pentru înregistrare ca persoane aflate in căutarea unui loc de munca, sunt:
– actul de identitate;
– actele de studii și de calificare sau adeverința din care să rezulte data absolvirii;
– Curriculum Vitae;
– declarație pe propria răspundere privind starea de sănătate;
– acord de utilizare a datelor cu caracter personal.

Prin absolvent al unei instituții de învățământ se înțelege persoana care a obținut o diplomă sau un certificat de studii, în condițiile legii, în una dintre instituțiile de învățământ gimnazial, profesional, special, liceal, postliceal sau superior, de stat ori particular, autorizat sau acreditat în condițiile legii.

Elevii care nu au situația școlară încheiată la toate materiile, se pot înregistra în evidența AJOFM Dâmbovița în termen de 60 de zile de la data promovării examenului de corigență, data fiind înscrisa în adeverința eliberată de instituția de învățământ.

Detalii suplimentare se pot obţine:
– site: www.anofm.ro – ajofm dambovita – secțiunea formulare persoane fizice/indemnizații de șomaj și venituri de completare.
– telefon: 0245/620635.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT