Connect with us

Dâmboviţa

Deputat: A fost o ambiție a puterii să respingă toate amendamentele la Legea bugetului

Publicat

pe

Deputatul PSD de Dâmbovița Marian Țachianu, înainte de a intra în înaltul for legislativ al țării, a fost primar la Braniștea, s-a ocupat cu problemele din administrație la firul ierbii. A pus în aplicare, mai ușor sau mai greu, legile elaborate în Parlamentul României. De când a ajuns acolo, cunoscând lucrurile, cu ceea ce s-a confruntat, încercă pe cât posibil să contribuie la limpezirea actelor normative, la sprijinirea comunităților locale, a administrațiilor publice.

Deputatul Ţachianu a avut un gust amar taman la aprobarea Legii bugetului de stat. Nu se aștepta ca toate amendamentele propuse de parlamentarii PSD să fie respinse în bloc, fără să se analizeze ce conțin, care sunt problemele invocate acolo.

„A fost, din punctul meu de vedere, o premieră tristă pentru politica românească de după 1989. Nu s-a mai întâmplat până acum așa ceva. Parlamentarii social-democrați din Dâmbovița, primarii noștri au propus peste 150 de amendamente, toate cu substanță, proiecte utile oamenilor, comunităților locale, pentru dezvoltarea infrastructurii, educației, turismului. Nici unul nu a fost acceptat. Toate intervențiile noastre în comisii, argumentele logice nu au contat în fața reprezentanților coaliției aflate la guvernare”, ne-a precizat deputatul Marian Țachianu.

Concluzia parlamentarului este că s-a dat „ordin pe unitate” ca tot ceea ce propune PSD să fie respins, iar bugetul să treacă la linie, așa cum a fost alcătuit de Guvern.

„Au fost amendamente care priveau centura ocolitoare a orașului Comarnic, în Prahova. O situație de trafic cu care ne confruntăm noi toți, până la urmă. A fost respins. Am avut colegi care au venit cu amendamente privind Spitalul de Cardiologie pentru Copii de la Târgu Mureș. Nu am văzut pe chipurile celor de la putere nici măcar o tresărire când au avut documentul în față. Au votat împotriva tuturor amendamentelor care priveau niște lucruri importante pentru cetățenii acestei țări. A fost o ambiție să respingi toate amendamentele cum nu s-a mai întâmplat până acum în Parlamentul României „, a spus demnitarul social-democrat.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

S-a electrocutat când meșterea la instalația de iluminat public stradal în Crevedia

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Un bărbat de 46 de ani din Crevedia, în timp ce meșterea pe un stâlp, la instalația de iluminat public stradal, s-a electrocutat. Muncitorul, după ce i s-a acordat primul ajutor medical, a fost transportat la Spitalul Universitar București.

Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs nedoritul eveniment. În acest caz, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și încălcarea prevederilor Legii nr. 319/2006 (Nota redacției: protecția și securitatea muncii).

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei în mai multe localități din Dâmbovița. Vezi lista!

Publicat

pe

de

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița va întrerupe furnizarea apei, luni – 25 septembrie 2023 și marți – 26 septembrie, în mai multe localități din județ, pentru lucrări de igienizare a bazinelor de stocare, după cum urmează:

– în localitățile Ionești, Greci, Gherghești, Potlogeni Deal din comuna Petrești, în data de 25.09.2023, între orele 06:00-20:00;

– în localitățile Crângurile de Sus, Crângurile de Jos, Bădulești, Rătești, din comuna Crângurile, în data de 25.09.2023, între orele 08:00–16:00;

– în comuna Iedera, în data de 25.09.2022, între orele 08:00-18:00;

– în localitățile Petrești, Puntea de Greci, Coada Izvorului din comuna Petrești, în data de 26.09.2023, între orele 06:00-20:00.

„De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asiguram că echipele noastre depun toate eforturile necesare în vederea finalizării lucrărilor de igienizare în cel mai scurt timp”, se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats