Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Deputat: A fost o ambiție a puterii să respingă toate amendamentele la Legea bugetului

Publicat

pe

Deputatul PSD de Dâmbovița Marian Țachianu, înainte de a intra în înaltul for legislativ al țării, a fost primar la Braniștea, s-a ocupat cu problemele din administrație la firul ierbii. A pus în aplicare, mai ușor sau mai greu, legile elaborate în Parlamentul României. De când a ajuns acolo, cunoscând lucrurile, cu ceea ce s-a confruntat, încercă pe cât posibil să contribuie la limpezirea actelor normative, la sprijinirea comunităților locale, a administrațiilor publice.

Deputatul Ţachianu a avut un gust amar taman la aprobarea Legii bugetului de stat. Nu se aștepta ca toate amendamentele propuse de parlamentarii PSD să fie respinse în bloc, fără să se analizeze ce conțin, care sunt problemele invocate acolo.

„A fost, din punctul meu de vedere, o premieră tristă pentru politica românească de după 1989. Nu s-a mai întâmplat până acum așa ceva. Parlamentarii social-democrați din Dâmbovița, primarii noștri au propus peste 150 de amendamente, toate cu substanță, proiecte utile oamenilor, comunităților locale, pentru dezvoltarea infrastructurii, educației, turismului. Nici unul nu a fost acceptat. Toate intervențiile noastre în comisii, argumentele logice nu au contat în fața reprezentanților coaliției aflate la guvernare”, ne-a precizat deputatul Marian Țachianu.

Concluzia parlamentarului este că s-a dat „ordin pe unitate” ca tot ceea ce propune PSD să fie respins, iar bugetul să treacă la linie, așa cum a fost alcătuit de Guvern.

„Au fost amendamente care priveau centura ocolitoare a orașului Comarnic, în Prahova. O situație de trafic cu care ne confruntăm noi toți, până la urmă. A fost respins. Am avut colegi care au venit cu amendamente privind Spitalul de Cardiologie pentru Copii de la Târgu Mureș. Nu am văzut pe chipurile celor de la putere nici măcar o tresărire când au avut documentul în față. Au votat împotriva tuturor amendamentelor care priveau niște lucruri importante pentru cetățenii acestei țări. A fost o ambiție să respingi toate amendamentele cum nu s-a mai întâmplat până acum în Parlamentul României „, a spus demnitarul social-democrat.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

SC Stones Business Development, anunț public parcurgere etapă de încadrare

Publicat

pe

de

SC STONES BUSINESS DEVELOPMENT SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti, sectorul 1, str. Căderea Bastiliei, nr. 41, titular al planului / programului”Realizare lac pentru agrement prin exploatarea agregatelor minerale, stație de sortare și concasare agregate minerale”, în amplasamentul din comuna Salcioara, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra parcurgerii etapei de încadrare în cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 12.04.2021, urmând ca planul / programul propus să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Comentarii privind decizia etapei de încadrare se primesc în scris la sediul APM DÂMBOVIȚA, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Citește în continuare

Dâmboviţa

232 de locuri de muncă disponibile prin AJOFM Dâmboviţa

Publicat

pe

de

În baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate, săptămâna aceasta, 232 de posturi vacante.

Dintre acestea menţionăm: lăcătuș mecanic, instalator încălzire centrală termică și gaze, bucătar, mecanic auto, agent curățenie, cameristă hotel, confecționer articole textile, electrician constructor montator cabluri de medie și joasă tensiune, mașinist la mașini pentru terasamente, tehnician pentru sisteme de detecție, șofer, lucrător gestionar, agent securitate, încărcător – descărcător, vânzător, lucrător comercial, tâmplar universal, muncitor necalificat în metalurgie, dispecer centru alarmă, contabil, asistent de profilaxie stomatologică, tehnician energetician, economist, inginer autovehicule rutiere, ofițer operațiuni bancare, specialist în domeniul calității, inginer electrician, inginer mașini hidraulice, inginer sisteme securitate, agent vânzări, operator introducere validare date, secretară, muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor și muncitor necalificat în construcții.

Detalii suplimentare se pot obţine consultând site-ul instituției – www.anofm.ro – ajofm dambovita – secțiunea locuri de muncă vacante.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT