Conectați-vă cu noi

Argeș

Trei petreceri de weekend, una pentru copii, oprite de jandarmii din Argeș

Publicat

pe

Jandarmii din județul Argeș au oprit, în acest weekend, trei petreceri, una dintre ele organizată pentru copii. Au fost amendați administratorii restaurantelor și cei care au pus la cale chefurile. Participanții la cele trei evenimente au primit avertismente.

Într-unul din cazuri, administratorul societății a fost sancționat cu amendă în sumă de 10.000 de lei, întrucât nu era la prima abatere de acest gen. În celelalte cazuri s-au aplicat amenzi de câte 2.000 de lei.

Tot în acest weekend, jandarmii argeșeni au găsit, în incinta unei săli de jocuri, un tânăr de 32 de ani, care nu purta corespunzător masca de protecție. Cu ocazia verificării identității acestuia, s-a constatat că bărbatul figurează ca fiind în carantină la domiciliu. Și, uite așa, a „câștigat” două amenzi: 1.000 de lei din cauza măștii și 4.000 de lei pentru nerespectarea carantinei.

Reamintim că petrecerile sunt interzise în România, ca măsură de prevenire a infecției cu noul coronavirus, fie că sunt organizate într-un local sau la domiciliu.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

Argeș

Jandarmii din Argeș au aplicat 100 de amenzi în acest weekend

Publicat

pe

Jandarmii din Argeș au sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, trei administratori de restaurante din municipiul Pitești, pentru că localurile au funcționat cu barul deschis publicului.

În total, în weekendul trecut, jandarmii argeșeni au aplicat 100 de amenzi, valoarea acestora depășind 27.000 de lei. Cea mai mare sancțiune, în sumă de 4.000 de lei, a fost dată unui bărbat care folosea un tractor forestier pentru a trata bușteni prin albia râului Bratia, în Albeștii de Muscel.

Celelalte amenzi au fost aplicate unor persoane care nu purtau corespunzător mască de protecție sau care nu și-au putut justifica deplasarea în afara locuinței pe timpul nopții.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT