Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Control în miez de noapte la Spitalul din Târgoviște. Află ce a găsit ministrul!

Publicat

pe

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a mulțumit, la finalul vizitei inopinate pe care a efectuat-o noaptea trecută la Spitalul Județean din Târgoviște, personalului medical și conducerii unității, pentru eforturile deosebite pe care le depun. Voiculescu avea informații că sunt probleme la Unitatea de Primiri Urgențe, în special din cauza numărului mare de bolnavi cu COVID. Prin urmare, descinderea nu a fost nici pe departe una de curtoazie, ci mai degrabă se… vânau greșeli. Ministrul a mers și la Secția de Terapie Intensivă de la Dealu Mare.

„Am venit să vedem cum sunt îngrijiți pacienții, să vedem, de asemenea, dacă capacitatea poate fi crescută. Problema este, ca peste tot, mai degrabă legată de resursa umană, sunt posturi care încă nu au fost ocupate. Le mulțumesc celor de la Ambulanță, celor de la UPU, tuturor celor din spital – asistenților, infirmierelor, medicilor. Știu că fac eforturi deosebite”, a declarat Vlad Voiculescu pentru Știrile PRO TV.

Managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște, Dr. Claudiu Dumitrescu, i-a mărturisit ministrului Sănătății că este îngrijorat din cauza numărului impresionant de mare de pacienți COVID care ajung la spital în stare gravă, întrucât au stat foarte mult timp acasă. De asemenea, Claudiu Dumitrescu a precizat că unitatea se confruntă cu o criză de medici specialiști.

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate, rapelul în România?

Publicat

pe

Românii care au primit prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate pot efectua rapelul în țară – a decis Comitetul Național de Coordonare. Aceeași regulă se aplică și cetățenilor străini cu drept de ședere în România.

În acest sens, persoanele în cauză trebuie să contacteze reprezentanții centrului de vaccinare ales, de preferat cu cel puțin 72 de ore înainte de data la care ar trebui să li se administreze rapelul.

Apoi, trebuie să se prezinte la vaccinarea cu a doua doză având asupra lor actul de identitate care să ateste legalitatea șederii în România și să facă dovada efectuării primei doze de vaccin, prin prezentarea adeverinței de vaccinare.

După administrarea vaccinului, datele sunt introduse în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), iar pe adeverința de vaccinare se vor completa olograf informațiile privind imunizarea, inclusiv documentele doveditoare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT