Connect with us

ACTUALITATE

Final de carieră militară pentru purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa

Publicat

pe

Colonelul Eduard Țelea, purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa, își încheie astăzi, 31 martie 2021, după 28 de ani, o frumoasă carieră militară, trecând în rândul pensionarilor.

„Vă mulțumesc tuturor pentru colaborare și sprijinul acordat în promovarea activităților Inspectoratului și vă urez multă sănătate, fericire și numai împliniri. Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă țină sănătoși! Sigur ne vom mai întâlni la diverse activități publice, iar dacă vă voi putea fi de folos cu ceva, vă rog să nu ezitați în a mă contacta”, este mesajul transmis celor cu care a colaborat de-a lungul timpului.

Sănătate multă și o pensie cât mai lungă, domnul Edi!

Atribuțiile purtătorului de cuvânt al ISU Dâmboviţa vor fi preluate de căpitanul Gabriel Gătej.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Recital de muzică clasică la Muzeul de Istorie din Târgoviște. Intrarea este liberă

Publicat

pe

De

Marți – 12 decembrie, de la ora 17:00, Orchestra Simfonică „Muntenia” a Centrului Județean de Cultură Dâmbovița va susține, la Muzeul de Istorie din Târgoviște, un recital de muzică clasică dedicat sărbătorilor de iarnă. Accesul este liber.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

ENGIE nu va emite facturi între 1 și 22 ianuarie 2024. Vezi în material și alte informații importante!

Publicat

pe

De

ENGIE România nu va emite facturi în perioada 1 – 22 ianuarie 2024, întrucât își va actualiza sistemul informatic – se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

„Facturarea serviciilor va fi reluată după 22 ianuarie, iar termenul de plată agreat nu va fi modificat, va curge din momentul în care facturile vor fi emise. Plățile efectuate de clienți în perioada 1-22 ianuarie vor fi recepționate de către companie, însă vor deveni vizibile în sistemele acesteia și în contul de client, MyENGIE, după data de 22 ianuarie 2024.

Între 8 și 22 ianuarie, formularul de contact online de pe site-ul engie.ro nu va fi disponibil. Clienții vor avea la dispoziție celelalte canale de contact (Call Center 021.9366, centre de relații cu clienții etc.), în măsura în care solicitările clienților nu vizează aspecte care necesită consultarea situațiilor specifice fiecărui client în sistemele informatice. (…)

În intervalul 12 – 22 ianuarie, accesul în contul de client și în aplicația mobilă MyENGIE, transmiterea indexului autocitit, plata facturilor prin intermediul site-ului engie.ro, activarea facturii prin e-mail, precum și programarea online a serviciilor tehnice nu vor fi disponibile”.

Furnizarea de gaze naturale, energie electrică și servicii tehnice nu va fi afectată de operațiunile de actualizare a sistemului informatic.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite