Connect with us

ROMANI IN LUME

Româncă de 19 ani, condamnată pe viață de un tribunal din Anglia

Publicat

pe

Sursa foto: http://irishmirror.ie

Diana Cristea, o româncă în vârstă de 19 ani, a fost condamnată la închisoare pe viață de o instanță din Marea Britanie. Aceeași pedeapsă a primit și iubitul ei, Joel Osei, în vârstă de 25 de ani. Cei doi tineri se ocupau în special cu jefuitul homosexualilor, folosind aplicația Grindr.

Una dintre victimele celor doi a fost dansatorul irlandez Adrian Murphy. Artistul a murit după ce Osei i-a pus în băutură a substanță numită scopolamină, cunoscută și sub titulatura de „respirația diavolului”. Criminali au încercat apoi să folosească cardul de credit al irlandezului cu intenția de a cumpăra diamante, de peste 80.000 de lire sterline, de la un bijutier din New York.

Cu patru zile înainte, un alt bărbat, în vârstă de 40 de ani, a fost dus de urgență la spital și a supraviețuit după ce Osei i-a administrat scopolamină în apartamentul său din Walthamstow, în estul Londrei. Se pare că ambele victime au fost ademenite de Osei pe aplicația Grindr, după ce, împreună cu iubita lui româncă, au planificat atacurile.

Osei și Diana Cristea au fost condamnați pentru crimă, otrăvire prin administrarea unei substanțe care pune viața în pericol, două acuzații de furt și opt acuzații de înșelăciune, în urma unui proces desfășurat la Croydon Crown Court . Acest caz oribil a fost intens mediatizat de presa din Marea Britanie.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ROMANI IN LUME

Vacanță tragică în Bulgaria pentru o familie de români. Unul dintre copii s-a înecat în mare

Publicat

pe

Un băiețel de 8 ani din România a murit înecat în Marea Neagră, în zona Stațiunii bulgărești Elenite. Copilul ar fi intrat în mare împreună cu mama și cu fratele său mai mic.

Copilul se afla pe o saltea pneumatică în momentul în care valurile puternice l-au târât în larg. Mama a încercat, disperată, din răsputeri, să îl tragă înapoi, dar nu a reușit. Femeia l-a dus pe cel mic la mal și a cerut ajutor angajaților unei firme de închiriat ski-jeturi aflată în apropiere. Omenii au ieşit în larg, dar, din păcate, au constatat că băiatul s-a înecat.

Corpul neînsuflețit al copilului a fost adus pe plajă şi transportat pentru autopsie la Selecţia de Medicină Legală din cadrul Spitalul General Universitar din Burgas. Pe surse, am aflat că băiețelul este din București.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Fiecare viață contează pentru pompierii români care luptă cu flăcările în Rodos (Grecia)

Publicat

pe

de

Grecia-Rodos, 42 de grade. Vântul era atât de puternic încât simțeau cum le intră căldura accentuată de incendiu prin mânecile și gulerele costumelor de protecție.

Au văzut în fumul des ceva care mișcă. Unul dintre pompieri a făcut semn către colegi. Au înaintat către acel loc… și au găsit un pisic și doi iepuri. Din cauza fumului abia respirau. I-au luat imediat și au reușit să le dea oxigen și apoi apă. Animalele au fost salvate.

Un gest mic care ne arată că pentru ei, pentru pompierii noștri, fiecare viață contează. Gânduri bune tuturor salvatorilor! Mândri de voi!

Sursa: Pagina oficială de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne din România

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats