Connect with us

ROMANI IN LUME

Româncă de 19 ani, condamnată pe viață de un tribunal din Anglia

Publicat

pe

Sursa foto: http://irishmirror.ie

Diana Cristea, o româncă în vârstă de 19 ani, a fost condamnată la închisoare pe viață de o instanță din Marea Britanie. Aceeași pedeapsă a primit și iubitul ei, Joel Osei, în vârstă de 25 de ani. Cei doi tineri se ocupau în special cu jefuitul homosexualilor, folosind aplicația Grindr.

Una dintre victimele celor doi a fost dansatorul irlandez Adrian Murphy. Artistul a murit după ce Osei i-a pus în băutură a substanță numită scopolamină, cunoscută și sub titulatura de „respirația diavolului”. Criminali au încercat apoi să folosească cardul de credit al irlandezului cu intenția de a cumpăra diamante, de peste 80.000 de lire sterline, de la un bijutier din New York.

Cu patru zile înainte, un alt bărbat, în vârstă de 40 de ani, a fost dus de urgență la spital și a supraviețuit după ce Osei i-a administrat scopolamină în apartamentul său din Walthamstow, în estul Londrei. Se pare că ambele victime au fost ademenite de Osei pe aplicația Grindr, după ce, împreună cu iubita lui româncă, au planificat atacurile.

Osei și Diana Cristea au fost condamnați pentru crimă, otrăvire prin administrarea unei substanțe care pune viața în pericol, două acuzații de furt și opt acuzații de înșelăciune, în urma unui proces desfășurat la Croydon Crown Court . Acest caz oribil a fost intens mediatizat de presa din Marea Britanie.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

TAB-urile românești au pierdut ulei pe șoselele din Germania

Publicat

pe

Armata Română a roșit un pic, în Germania, unde a trebuit să participe la un exercițiu comun al forțelor militare NATO.

Scrie publicația TAG 24 că 12 transportoare blindate care se deplasau pe autostrada B102, spre baza de antrenament Lehnin, landul Brandenburg, au pierdut ulei. Dâra s-a întins pe 10 km.

A fost nevoie de intervenția unor utilaje speciale pentru a curăța uleiul scurs din TAB-urile românești. Se pare că vehiculele militare, din cauza acestor defecțiuni, nu au mai participat la aplicații.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Secție de poliție din Germania, atacată de un grup de români

Publicat

pe

Sursa foto: Passauer Neue Presse

Zeci de români au luat cu asalt o secție de poliție din localitatea Hausham, districtul Miesbach, sudul Bavariei, Germania. Atacul s-a consumat pe 10 august. Aceștia intenționau să îl scoată din arest pe un membru al familiei lor, în vârstă de 22 de ani, care fusese acuzat că a violat un copil de 4 ani într-o toaletă. Pe numele acestuia a fost emis, pe 9 august 2021, un mandat de arestare, existând dovezi că a abuzat de copil.

Atacul clanului de români a fost respins de polițiști, care au folosit bastoane și gaze lacrimogene. Doi oameni ai legii au fost răniți în urma luptei cu grupul de români alcătuit din 20-30 de membri. Ușa sediului poliției din localitate a fost smulsă din balamale

Polițiștii germani nu s-au lăsat intimidați și au chemat în ajutor colegi din alte orașe, inclusiv din München. Aceștia au încercuit rapid banda de români într-un parc din localitate unde-și aveau parcate mașinile, patru dintre ei fiind arestați pentru diferite infracțiuni.

Toți membrii clanului au fost identificați, iar situația a fost dezamorsată în jurul orei 13:30, conform unui purtător de cuvânt al Poliției. Patru indivizi, lideri ai grupului, toți cetățeni români, au fost arestați. Procurorii îi acuză, printre altele, de vătămare corporală gravă, ultraj și împotrivire la arestare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT