Conectați-vă cu noi

Argeș

A cumpărat telefoane mobile și accesorii în valoare de 25.000 de lei, cu acte false!

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 33 de ani, administrator al unei societăți comerciale din Pitești, a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de fals material în înscrisuri oficiale, fals sub semnătură privată, uz de fals și înșelăciune și urmează să fie prezentat la Parchet pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi falsificat actul de identitate și documentele firmei, după care le-a folosit pentru încheierea unui contract de achiziție telefoane mobile și accesorii de la un operator în domeniu.

„În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prins în flagrant delict, în municipiul Onești, județul Bacău, după ce ar fi cerut unui curier, în mai multe rânduri, să schimbe locul livrării unui colet cu bunuri de aproximativ 25.000 de lei.

Au fost puse în executare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiului Onești și orașul Târgu Ocna, județul Bacău, fiind ridicate telefoane mobile și alte bunuri cu valoare probatorie”, se precizează într-un comunicat remis de Poliția Română.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Jandarmii din Argeș au aplicat 100 de amenzi în acest weekend

Publicat

pe

Jandarmii din Argeș au sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, trei administratori de restaurante din municipiul Pitești, pentru că localurile au funcționat cu barul deschis publicului.

În total, în weekendul trecut, jandarmii argeșeni au aplicat 100 de amenzi, valoarea acestora depășind 27.000 de lei. Cea mai mare sancțiune, în sumă de 4.000 de lei, a fost dată unui bărbat care folosea un tractor forestier pentru a trata bușteni prin albia râului Bratia, în Albeștii de Muscel.

Celelalte amenzi au fost aplicate unor persoane care nu purtau corespunzător mască de protecție sau care nu și-au putut justifica deplasarea în afara locuinței pe timpul nopții.

Citește în continuare

Argeș

Eforturile pompierilor merită ca mielul acesta să nu ajungă pe masa de Paști…

Publicat

pe

Pompierii din Argeș au îndeplinit, din nou, o misiune aparte, de această dată pentru salvarea unui miel care a căzut în râul Bratia și a fost purtat de curenți într-o porțiune uscată a unei peșteri din zona localității Broșteni.

Misiunea a durat aproximativ o oră și jumătate, spațiul unde rămăsese blocat mielul fiind foarte strâmt, iar apa are adâncă și foarte rece.

Până la urmă, unul dintre paramedicii SMURD din cadrul ISU Argeș, plt. maj. Marius Solomon, a reușit să se strecoare până la bietul animăluț și să-l aducă la mal în siguranță.

Sperăm ca toate aceste eforturi depuse de pompieri să-l determine pe proprietar să nu sacrifice mielul pentru masa de Paști…

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT