Connect with us

ACTUALITATE

Într-un an și… de COVID, ce s-a făcut pentru noi? Nimic!

Publicat

pe

Curajos, adevărat, plin de înțelesuri crude ale realității pe care o trăim cu toții mesajul judecătoarei Adina Lupea, de la Curtea de Apel Cluj Napoca. Magistratul critică actuala putere pentru faptul că nu are habar să gestioneze pandemia, că ne-a ținut mai bine de un an în tot soiul de restricții, că ne-a îmbătat cu mesaje emoționale, cu eroi din prima linie. Ne-au încercat răbdarea, mințindu-ne că va fi mai bine…

„A trecut un an și de pandemie? Vă mai amintiți? Ne-au spus de la început până la lacrimi, ne-au construit clipuri cu copii și părinți în casă, izolați. Ne-au desenat inimioare, ne-au pus copiii inocenți să le deseneze cu: Totul va fi bine!

Dansau în combinezoane cadre medicale, probabil și ele tâmpite de același val, ne spuneau cum să ne responsabilizăm și ne mai spuneau ceva ce am uitat. Ne spuneau: De acum nimic nu va mai fi la fel! Și nu am înțeles.

Au personalizat pe Maria sa covidul. Ne-au trimis clipuri emoționale în care ne explică covidul 19 cum a vrut el să oprească planeta ca să ne dea o lecție. Unul după altul, am cedat la șantaje emoționale, am cântat în balcoane, pentru că nu dădea bine să fim insensibili. Dovedeai inconștiență, dovedeai că nu îți pasă. Ne-au pus filme cu cadavre în saci, ne-au furat întrebările și înmormântările. Ne-au înregimentat de ne batem pentru un loc pentru un vaccin. Cei care se bat, eu nu sunt unul dintre ei.

Ne-au ascuns tratamente simple și au decontat milioane de euro pentru spitalizarea unui bolnav de covid. O țară întreagă. O Europă întreagă a intrat într-o demență absolută.

Ne-am schimbat tot modul de viață, am acceptat restricții, la cel mai mic simptom de răceală ne-au făcut să isterizam toată comunitatea din jur. Tușeai, aveai covid, făceai febră aveai covid, strănutai, aveai covid. Ne-am testat toti cum am apucat că, nah, covid.

După un an și mai mult decât în starea de urgență de acum un an, ne-au închis acasă de la 18 și 20, că, nah, covid. Într-un an și de covid ce s-a făcut pentru noi? Nimic. Acum ne repetă iar cuvântul acela care deja mă zgârie pe urechi, poate intrăm în normaliatate de la 1 iunie… Așa ne spune premierul.

Ce normalitate măi? Deja ați distrus două generații, ăia de anul trecut de clasa a VIII-a și a XII-a de i-ați siluit cu măsuri care, se vede, au fost ineficiente, iar acum siluiți a doua generație, să treacă și ei prin ce au trecut colegii lor anii trecuți. Școala voastră online e o glumă proastă. Cea mai proastă. Ați înghesuit pe ultima sută oamenii în magazine până la ora 18:00. Adică, creați deliberat focare de infecție. Sunt oameni care lucrează, încă, pentru că majoritatea nu mai pot lucra, între orele 09:00-17:00. Într-o oră îi înghesuiți pe toți la cumpărături.

Vine primăvara, cresc temperaturile, voi ne spuneați acum un an că la temperaturi crescute covidache se înmoaie. Ce faceți cu noi? Aveți postacii voștri de serviciu care au reușit să bagatelizeze și protestele și să spuneți țării că sunt făcute numai de cetățeni de etnie rromă care nu mai au ce fura noaptea. Chiar credeți că puteți prosti o țară? A crescut infracționalitatea cu măsurile voastre. Se atacă fără discriminare societăți comerciale și persoane fizice, pentru că oamenii au rămas fără venituri și nu mai au din ce să trăiască. Distrugeți o țară, în timp ce evaluați spitalizarea unui bolnav de covid la câteva mii de euro.

Cât credeți că o să o mai duceți așa? Ați îngropat o țară. Nu-i bai, toată Europa arată la fel, că suntem cetățeni europeni. De ce nu a fost îngropată Rusia din cauza de Covid? De ce oamenii se plimbă liberi și fără măști în China? De ce sunt peste 23 de state în USA care nu mai au niciun fel de restricție? De ce nu se aude nimic din America de Sud despre pandemia mondială, cum o numiți? Ha, Australia ce face? Că dacă e mondială pandemia, păi atunci să fie. Ne-ați găsit pe noi, să nu zic proștii proștilor, îngropați în interesele UE, să ne puneți jugul la gât și să ne credeți sclavi. Istoria se va răzbuna”, sună mesajul judecătoarei Adina Lupea.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Crizantema din turtă dulce suflată cu aur pornește de la Viena spre Târgoviște

Publicat

pe

Se apropie Festivalul Național de Romanțe „Crizantema de Aur”, ediția cu numărul 56, Târgoviște 2023. Organizatorii ne anunță că vom avea parte de surprize muzicale deosebite și nu numai.

Teodor Vasiliu, directorul Trustului Artpress și președinte fondator al Centrului Cultural pentru UNESCO Târgoviște, una dintre instituțiile care țin aprinsă flacăra vie a romanței, ne-a informat că, de la Viena, va porni astăzi, 28 septembrie 2023, către Târgoviște crizantema din turtă dulce, suflată cu aur alimentar de 24 de karate.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Află de magazinul Bricolaj Market – vezi aici pompe de căldură accesibile și durabile

Publicat

pe

de

Schimbările din casa noastră sunt la ordinea zilei, mai ales dacă avem o sumă de bani pe care dorim să o investim cu succes. Căutarea unui magazin care poate să ne ofere soluții moderne pentru casă, produse profesionale și accesorii poate fi uneori anevoioasă. Nu tot timpul găsim un magazin care are o gamă de produse extinsă, o gamă care să conțină atât produse pentru interior, dar și pentru exterior. Din fericire pentru tine și pentru ceilalți entuziaști există un astfel de magazin, iar numele lui este Bricolaj Market.

Poți să vezi aici pompe de caldura eficiente, unele care te vor ajuta sa aduci casei tale încălzirea de care are nevoie. Bricolaj Market este un magazin online extins cu produse special gândite pentru ca tu să îți poți echipa casa așa cum dorești. De ce ar trebui să optezi pentru aceste pompe de căldură afli în continuare.

Spune DA unor pompe de căldură profesionale

Pompele de căldură sunt acele sisteme de încălzire, respectiv răcire eficiente energetic care utilizează principiul transferului de căldură între o sursă de căldură și o zonă de încălzire sau răcire.

Acestea vin la pachet cu numeroase avantaje printre care eficiența din punct de vedere energetic, deoarece transferul de căldură se face dintr-o sursă existentă către spațiul de încălzire sau răcire. Acestea aduc economii semnificative la factura de energie. Pompele de căldură pot fi utilizate atât pentru încălzire, cât și pentru răcire, ceea ce este un lucru avantajos pentru cei care optează pentru asemenea sisteme. Ele pot inversa acel ciclu de funcționare pentru a extrage căldura din interiorul clădirii în timpul verii.

Trebuie să știi că acestea au o durată de viață mare, mai ales dacă au parte de o întreținere corespunzătoare. Te vei putea bucura de căldura dată de acestea și vei economisi și bani în același timp. Acestea nu sunt de obicei zgomotoase, așadar tu vei avea parte de un proces de funcționare silențios.

Comandă pompa potrivită online

Magazinul online Bricolaj Market are pentru tine o gamă extinsă de pompe de căldură din care tu poți alege modelul preferat. Pe acestea le vei găsi la prețuri accesibile și vei putea să le montezi de îndată în locuința ta. Dacă vei avea nevoie de consultanță în ceea ce privește alegerea acestora, vei putea oricând să întrebi un consultant care te va sfătui să alegi ceea ce ai nevoie. Nu ezita în a face acest lucru, cu siguranță aceștia te vor sfătui și tu vei putea să intri în posesia pompei dorite în scurt timp.

De pe site-ul bricolajmarket.ro poți să-ți comanzi produsele pe care le dorești simplu și ușor. Cumpărăturile online se fac în zilele noastre într-un mod mult mai ușor. Este mult mai practic să plasezi o comandă pentru ca mai apoi să primești produsele la ușa ta. Vei putea lua legătura cu o echipă de instalatori care îți vor putea instala această pompă, fără procese complicate.

Contact:
0722515566
0738851885
comenzi@bricolajmarket.ro

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats