Connect with us

Dâmboviţa

324 de reclamații depuse la Protecția Consumatorilor Dâmboviţa

Publicat

pe

În primele 3 luni ale acestui an, au fost depuse la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Dâmboviţa 324 de reclamații, ceea ce înseamnă o medie de 3,6/zi. Dintre acestea, 316 au fost soluționate, iar 8 au fost redirecționate către Inspectoratul Teritorial de Muncă și Inspectoratul Județean de Poliție – precizează Cătălin Slăvilă, comisar șef adjunct CJPC Dâmboviţa.

În aceeași perioadă, comisarii pentru Protecția Consumatorilor au organizat 245 de acțiuni de verificare, ocazie cu care au aplicat amenzi contravenționale în valoare totală de 93.000 de lei. Controalele vor fi intensificate în contextul Sărbătorilor Pascale, cu accent pe următoarele produse: carne preambalată, ciocolată și produse din cacao, ouă și vopsea de ouă, vin etc.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Biserica străbună, mereu alături de cei neajutorați și loviți de soartă

Publicat

pe

Solidaritatea și sprijinirea celor aflați în nevoi sunt două misiuni pe care reprezentanții Arhiepiscopiei Târgoviștei le îndeplinesc cu căldură și cu inimile deschise. Ieri,  Centrul Social de tip familial „Sf. Ierarh Nicolae” din Târgoviște a primit produse de curățenie și igienă din partea parohiilor Căprioru, Tătărani, Teiș și Sf. Nicolae Andronești.

„Această activitate filantropică continuă proiectul de sprijinire săptămânală a instituțiilor sociale din județul Dâmbovița, inaugurat de Înaltpreasfințitul Părinte și Mitropolit Nifon”, se precizează într-un comunicat transmis de Arhiepiscopia Târgoviștei.

Citește în continuare

Dâmboviţa

A răsturnat autoutilitara într-un șanț

Publicat

pe

În această dimineață, pe DJ 712, între localitățile Vulcana Băi și Vulcana Pandele, s-a produs un accident de circulație soldat, din fericire, doar cu pagube materiale.

Numitul G.C., de 23 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară Iveco, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în șanț.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT