Connect with us

Dâmboviţa

Bruxelles a trimis spre reanaliză Planul Național de Redresare și Reziliență!

Publicat

pe

Reprezentanții Coaliției de Guvernare PNL – USR PLUS – UDMR au tot dat înainte cu binefacerile pe care le va aduce pentru țară Planul Național de Redresare și Reziliență. Au abuzat de declarații care de care mai împănate despre cât de bine va face țării ceea ce au gândit ei. Uite că socoteala de tip electoral făcută în mijloacele de informare, pe rețelele de socializare, nu a bătut cu planurile Comisiei Europene!

„S-au ambalat degeaba. Au dat înainte cu proiectele lor, ce vizau infrastructura, economia, viața socială… Au vorbit de zecile de miliarde de euro care or să intre în țară. Și, când colo, ce să vezi, Europa a întors Planul Național de Redresare și Reziliență spre a fi reanalizat. Asta spusă cu politețe, ca să nu se afirme că a fost conceput prost. În atare condiții mai avem de așteptat mult și bine cu proiectele în mapă până când vor veni banii europeni. Mă întreb dacă va plăti cineva din cadrul actualei puteri pentru acest eșec. Văd că, deocamdată, se caută scuze”, a declarat, pentru www.incomod-media.ro, deputatul PSD de Dâmbovița Marian Țachianu.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Târgoviște: S-a dus la ceruri profesorul de muzică Fidel Cătălin. Dumnezeu să-l odihnească!

Publicat

pe

De

Cu mare întristare, ne luăm rămas-bun de la colegul și prietenul nostru, Cătălin Fidel, profesor de muzică al liceului nostru…

A fost liniște deplină astăzi în cancelarie și pe holurile liceului… Copii s-au strâns la Bibliotecă, ne-am șters lacrimile unii altora, ne-am alinat cum am putut tristețea… Beculețele vesele și colorate din brazii împodobiți au rămas în bezna…

Începând de astăzi, o chitară nu va mai cânta… După o lungă suferință, sufletul său s-a ridicat în împărăția Tatălui…

Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Și multă putere în a depăși aceste clipe atât de grele… Odihnă veșnică și drum lin, Cătălin!

Biblioteca Liceului Ion Heliade Rădulescu Târgoviște

Cei care doresc să își ia rămas bun de la el, îl pot vizita la Capela Bisericii Sfântul Nicolae Andronesti (Str. Pârvan Popescu, Nr 11), Târgoviște, acolo unde va fi depus. Detalii referitoare la ora slujbei de înmormântare o voi comunica ulterior – a anunțat soția.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Luptătorii de la ASC „Rizea Wushu” Târgoviște, din nou pe podium!

Publicat

pe

Pasiunea, munca, eforturile depuse de sportivii luptători de la ASC „Rizea Wushu” din Târgoviște au fost încununate de succes. Recent, tinerii practicanți ai acestui stil de arte marțiale au participat la Campionatul Național de Kung Fu desfășurat la București, de unde s-au întors câștigători.

9 din cei 13 sportivi pregătiți de profesorul Constantin Rizea și de instructorul Angel Mihai au urcat pe podiumul acestei prestigioase competiții. Ca răsplată a eforturilor pe care le depun, au obținut cinci medalii de bronz, una de argint și trei de aur. Primii clasați au fost Rareș Ghilac, la categoria 56 kg, Ștefan Pletescu, la minus 65 de kg, și Antonio Radu, la categoria 60 kg.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite