Connect with us

Dâmboviţa

„Cutia bucuriei”, daruri de Paște pentru nevoiașii din Ciocănești și Tărtășești

Publicat

pe

Profesorul Ion Nilă, directorul Liceului Tehnologic „Marin Grigore Năstase”, din comuna Tărtășești, județul Dâmbovița, în afară de faptul că se dedică, cu patos și dăruire, profesiunii de dascăl, depunând eforturi deosebite pentru a scoate din elevii școlii adevărați meseriași în varii domenii utile, desfășoară și ample acțiuni caritabile pentru nevoiașii din zonă.


Acum, în pragul Sfintelor Sărbători de Paște, în bucătăria super dotată a școlii, personalul liceului și câțiva voluntari au pregătit câteva mii de sarmale și pește la grătar. Hrana va fi distribuită celor mai neajutorate familii din Tărtășești și Ciocănești.

Cele peste 200 de pachete vor conține, pe lângă sărmăluțe și pește, dulciuri, sucuri, cozonac, zahăr, orez, paste făinoase, mălai, făină, ouă și pâine. Acțiunea umanitară se derulează sub titulatura „Cutia bucuriei”. La Ciocănești, de împărțitul darurilor se va ocupa primarul localității – Ciprian Ion Nilă.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

„Ziua angajărilor” la Parcul Industrial Moreni

Publicat

pe

Parcul Industrial Moreni și Liceul Tehnologic din localitate demarează, luni – 26 iulie, de la ora 09:00, proiectul „Ziua angajărilor”, menit să vină în sprijinul absolvenților, în sensul că le va fi facilitat accesul la locurile de muncă disponibile în cadrul societăților care-și desfășoară activitatea în Parcul Industrial Moreni.

„Sunt onorat să pot veni în sprijinul oricărui locuitor al municipiul Moreni și voi face tot posibilul ca acest proiect să aibă rezultate dintre cele mai bune. Mulțumesc conducerii Consiliului Județean Dâmbovița pentru sprijinul acordat și, totodată, le mulțumesc tuturor colaboratorilor”, este mesajul directorului Parcului Industrial Moreni – Gabriel Purcaru.

Absolvenții vor primi materiale informative despre firme, posturi etc. astfel încât să-și analizeze mai ușor abilitățile și competențele prin prisma ocupării unui job din oferta Parcului Industrial.

„Ziua angajărilor” va avea loc la sediul Liceului Tehnologic Moreni. În funcție de solicitări, acțiunea va fi reeditată. De asemenea, se vor putea organiza vizite de documentare în Parcul Industrial Moreni – ne-a mai spus Gabriel Purcaru.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Marian Nițescu, președintele Organizației de Pensionari Bărbulețu, a trecut la cele veșnice

Publicat

pe

de

Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a domnului MARIAN NIȚESCU, președinte al Organizației de Pensionari Bărbulețu și membru în Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița încă din anul 2010.

A fost un om implicat și solidar cu ceilalți colegi și întotdeauna activ în cadrul ședințelor la care a participat pentru a susține problemele cu care s-au confruntat pensionarii.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Prefect,
Aurelian Popa

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT