Connect with us

ACTUALITATE

La casa-amanet.com cumparam tablouri de valoare si oferim cel mai bun pret!

Publicat

pe

Amanetul – un cuvant familiar si reconfortant pentru multi romani, care, in perioadele financiare dificile, apeleaza la o casa de imprumut rapid pentru a evita birocratia si formalitatile bancii. Casa-amanet.ro ofera cele mai bune servicii de amanet, avand un portofoliu mare si fiabil in ceea ce priveste vanzarea obiectelor, dar si achizitionarea acestora de la persoane dornice de a face un schimb avantajos. De cele mai multe ori, cand oamenii apeleaza la amanet, aduc cu ei un obiect de valoare ce urmeaza a fi valorificat si pentru acesta vor primi o anumita suma de bani. Casa-amanet.ro achizitioneaza obiecte de valoare precum electrocasnice, aur, argint, diamante, dar este si locul de unde vindem si cumparam tablouri de valoare!

De ce se cauta tablourile de valoare?

Din punct de vedere artistic, un tablou nu are cum sa isi piarda voalare, mai ales daca provine de la un pictor renumit. De multe ori, tablourile sunt precum imobiliarele. Chiar daca trece timpul, pretul va ramane aceleasi sau poate creste, aducand un profit considerabil celui care vinde tabloul. Casa-amanet.com accepta sa cumpere tablouri de valoare de la clientii care sunt dornici sa se desparta de operele lor de arta.

Care sunt pictorii romani apreciati si cautati de cumparatorii de arta?

Acestea sunt cateva nume: Octavian Angheluta; Theodor Aman;
Ion Andreescu; Max Wexler Arnold; Virgil Almasan; Nutzi Acontz; Abodi Nagy Béla; Ion Valentin Anestin; Gheorghe I. Anghel.

Totusi, atunci cand ne gandim la cei care cumpara tablouri ne vin in minte artisti celebri, precum: Hieronymus Bosch, Davinci, Vincent Van Gogh, Pablo Picasso, Andy Warhol, Rembrandt Harmenszoon van Rijn sau Henri Matisse, trebuie sa luam in considerare faptul ca multe din operele lor nu pot fi estimate in nicio moneda, iar locul lor este intr-un muzeu. Cu operele pictorilor romani situatia sta un pic altfel, deoarece tablourile acestora pot fi valorificate, vandute si expuse intr-o locuinta.

Ce trebuie sa stim inainte de vinde sau de a cumpara tablouri si obiecte de arta?

Inainte de a cumpara lucrarea unui artist, trebuie sa ne familiarizam cu opera lor. Asta include examinarea operelor lor pentru detalii stilistice, analiza semnaturilor si verificarea culorilor care au fost folosite la realizarea picturii. O simpla cautare pe internet este primul pas natural al acestui proces. Daca ceva pare neobisnuit, este posibil ca lucrarea sa fie examinata indeaproape de un expert. Poate fi o reproducere sau o stampa. Stampele au o margine dreapta curata, adesea creata de placa utilizata pentru a crea lucrarea.

Observarea suprafetei unui tablou cu o lupa este una dintre cele mai bune modalitati de a observa o stampa. Adesea un telefon mobil de inalta calitate poate face fotografii care dezvaluie foarte mult, mai ales atunci cand se utilizeaza diferite „filtre”. In multe cazuri, amprentele sunt alcatuite din mici puncte colorate, care sunt aranjate intr-un model care se repeta pe tot parcursul picturii.

Intorcand pictura, potentialii cumparatori pot analiza materialul folosit pentru a crea pictura. Adesea, o pictura isi pastreaza cadrul original, care poate fi examinat in legatura cu panza pe care o sustine. Anumite materiale – precum panza in sine – au un aspect specific si pot oferi indivizilor o idee despre epoca unui tablou.

Amanetul este cea mai buna cale de a vinde sau de a cumpara obiecte de valoare, la un pret foarte bun. Casele de amanet exista de secole. De fapt, primele case de amanet au aparut acum mai bine de 3.000 de ani, ca o modalitate prin care oamenii sa vanda bunuri si sa imprumute bani dupa cum este necesar.

Au rezistat mai mult decat majoritatea companiilor si dintr-un motiv excelent: sunt cel mai bun mod de a gasi produse de inalta calitate la preturi accesibile. Daca incercati sa vindeti un produs, va trebui sa faceti singuri cercetarea. Acest lucru necesita mai mult timp decat daca va indreptati catre cel mai apropiat site de licitatii online pentru a vedea cum acei vanzatori ofera articole similare. Pentru majoritatea oamenilor care au nevoie de numerar rapid, acest lucru consuma prea mult timp.

Cand amanetati sau vindeti un obiect unei case de amanet, personalul va stabili cat valoreaza. Vor examina produsul in detaliu, asigurandu-se ca componentele sunt in stare buna si isi vor folosi cunostintele despre piata, cerere si istoricul cumparaturilor pentru a va oferi un pret corect.

Dupa ce vor termina, va vor spune exact ce sunt dispusi sa plateasca pentru asta. Sunteti liber sa acceptati pretul sau sa plecati. Dar daca sunteti in cautarea unei modalitati simple de a scapa de produsele, care, de altfel, ocupa spatiu in garaj, o casa de amanet este cea mai buna optiune.

Daca trebuie sa imprumutati bani, tot ce trebuie sa faceti este sa aduceti produsul cu voi la o casa de amanet. Daca obiectul valoreaza ceva, agentul de amanet va va oferi un imprumut. Apoi vor lua articolul ca garantie.

Cand rambursati imprumutul plus orice dobanda perceputa, agentul de amanet va va restitui obiectul. Dar daca nu puteti rambursa imprumutul, ei vor pastra obiectul si il vor vinde pentru a va achita datoria.

Spre deosebire de creditorii traditionali de la banci si alte institutii de creditare, agentii de amanet nu se intereseaza de scorul de credit sau de cat de multe datorii aveti. Tot ceea ce le pasa este sa isi poata recupera banii prin vanzarea a ceea ce aduceti ca garantie.

Asta inseamna ca nu va vor verifica creditul si nu va vor pune intrebari despre motivul pentru care aveti nevoie de bani inainte de a va acorda imprumutul.

Casa-amanet.com este cea mai buna solutie pentru a obtine un credit rapid! (P)

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Recital de muzică clasică la Muzeul de Istorie din Târgoviște. Intrarea este liberă

Publicat

pe

De

Marți – 12 decembrie, de la ora 17:00, Orchestra Simfonică „Muntenia” a Centrului Județean de Cultură Dâmbovița va susține, la Muzeul de Istorie din Târgoviște, un recital de muzică clasică dedicat sărbătorilor de iarnă. Accesul este liber.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

ENGIE nu va emite facturi între 1 și 22 ianuarie 2024. Vezi în material și alte informații importante!

Publicat

pe

De

ENGIE România nu va emite facturi în perioada 1 – 22 ianuarie 2024, întrucât își va actualiza sistemul informatic – se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

„Facturarea serviciilor va fi reluată după 22 ianuarie, iar termenul de plată agreat nu va fi modificat, va curge din momentul în care facturile vor fi emise. Plățile efectuate de clienți în perioada 1-22 ianuarie vor fi recepționate de către companie, însă vor deveni vizibile în sistemele acesteia și în contul de client, MyENGIE, după data de 22 ianuarie 2024.

Între 8 și 22 ianuarie, formularul de contact online de pe site-ul engie.ro nu va fi disponibil. Clienții vor avea la dispoziție celelalte canale de contact (Call Center 021.9366, centre de relații cu clienții etc.), în măsura în care solicitările clienților nu vizează aspecte care necesită consultarea situațiilor specifice fiecărui client în sistemele informatice. (…)

În intervalul 12 – 22 ianuarie, accesul în contul de client și în aplicația mobilă MyENGIE, transmiterea indexului autocitit, plata facturilor prin intermediul site-ului engie.ro, activarea facturii prin e-mail, precum și programarea online a serviciilor tehnice nu vor fi disponibile”.

Furnizarea de gaze naturale, energie electrică și servicii tehnice nu va fi afectată de operațiunile de actualizare a sistemului informatic.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite