Connect with us

ACTUALITATE

La casa-amanet.com cumparam tablouri de valoare si oferim cel mai bun pret!

Publicat

pe

Amanetul – un cuvant familiar si reconfortant pentru multi romani, care, in perioadele financiare dificile, apeleaza la o casa de imprumut rapid pentru a evita birocratia si formalitatile bancii. Casa-amanet.ro ofera cele mai bune servicii de amanet, avand un portofoliu mare si fiabil in ceea ce priveste vanzarea obiectelor, dar si achizitionarea acestora de la persoane dornice de a face un schimb avantajos. De cele mai multe ori, cand oamenii apeleaza la amanet, aduc cu ei un obiect de valoare ce urmeaza a fi valorificat si pentru acesta vor primi o anumita suma de bani. Casa-amanet.ro achizitioneaza obiecte de valoare precum electrocasnice, aur, argint, diamante, dar este si locul de unde vindem si cumparam tablouri de valoare!

De ce se cauta tablourile de valoare?

Din punct de vedere artistic, un tablou nu are cum sa isi piarda voalare, mai ales daca provine de la un pictor renumit. De multe ori, tablourile sunt precum imobiliarele. Chiar daca trece timpul, pretul va ramane aceleasi sau poate creste, aducand un profit considerabil celui care vinde tabloul. Casa-amanet.com accepta sa cumpere tablouri de valoare de la clientii care sunt dornici sa se desparta de operele lor de arta.

Care sunt pictorii romani apreciati si cautati de cumparatorii de arta?

Acestea sunt cateva nume: Octavian Angheluta; Theodor Aman;
Ion Andreescu; Max Wexler Arnold; Virgil Almasan; Nutzi Acontz; Abodi Nagy Béla; Ion Valentin Anestin; Gheorghe I. Anghel.

Totusi, atunci cand ne gandim la cei care cumpara tablouri ne vin in minte artisti celebri, precum: Hieronymus Bosch, Davinci, Vincent Van Gogh, Pablo Picasso, Andy Warhol, Rembrandt Harmenszoon van Rijn sau Henri Matisse, trebuie sa luam in considerare faptul ca multe din operele lor nu pot fi estimate in nicio moneda, iar locul lor este intr-un muzeu. Cu operele pictorilor romani situatia sta un pic altfel, deoarece tablourile acestora pot fi valorificate, vandute si expuse intr-o locuinta.

Ce trebuie sa stim inainte de vinde sau de a cumpara tablouri si obiecte de arta?

Inainte de a cumpara lucrarea unui artist, trebuie sa ne familiarizam cu opera lor. Asta include examinarea operelor lor pentru detalii stilistice, analiza semnaturilor si verificarea culorilor care au fost folosite la realizarea picturii. O simpla cautare pe internet este primul pas natural al acestui proces. Daca ceva pare neobisnuit, este posibil ca lucrarea sa fie examinata indeaproape de un expert. Poate fi o reproducere sau o stampa. Stampele au o margine dreapta curata, adesea creata de placa utilizata pentru a crea lucrarea.

Observarea suprafetei unui tablou cu o lupa este una dintre cele mai bune modalitati de a observa o stampa. Adesea un telefon mobil de inalta calitate poate face fotografii care dezvaluie foarte mult, mai ales atunci cand se utilizeaza diferite „filtre”. In multe cazuri, amprentele sunt alcatuite din mici puncte colorate, care sunt aranjate intr-un model care se repeta pe tot parcursul picturii.

Intorcand pictura, potentialii cumparatori pot analiza materialul folosit pentru a crea pictura. Adesea, o pictura isi pastreaza cadrul original, care poate fi examinat in legatura cu panza pe care o sustine. Anumite materiale – precum panza in sine – au un aspect specific si pot oferi indivizilor o idee despre epoca unui tablou.

Amanetul este cea mai buna cale de a vinde sau de a cumpara obiecte de valoare, la un pret foarte bun. Casele de amanet exista de secole. De fapt, primele case de amanet au aparut acum mai bine de 3.000 de ani, ca o modalitate prin care oamenii sa vanda bunuri si sa imprumute bani dupa cum este necesar.

Au rezistat mai mult decat majoritatea companiilor si dintr-un motiv excelent: sunt cel mai bun mod de a gasi produse de inalta calitate la preturi accesibile. Daca incercati sa vindeti un produs, va trebui sa faceti singuri cercetarea. Acest lucru necesita mai mult timp decat daca va indreptati catre cel mai apropiat site de licitatii online pentru a vedea cum acei vanzatori ofera articole similare. Pentru majoritatea oamenilor care au nevoie de numerar rapid, acest lucru consuma prea mult timp.

Cand amanetati sau vindeti un obiect unei case de amanet, personalul va stabili cat valoreaza. Vor examina produsul in detaliu, asigurandu-se ca componentele sunt in stare buna si isi vor folosi cunostintele despre piata, cerere si istoricul cumparaturilor pentru a va oferi un pret corect.

Dupa ce vor termina, va vor spune exact ce sunt dispusi sa plateasca pentru asta. Sunteti liber sa acceptati pretul sau sa plecati. Dar daca sunteti in cautarea unei modalitati simple de a scapa de produsele, care, de altfel, ocupa spatiu in garaj, o casa de amanet este cea mai buna optiune.

Daca trebuie sa imprumutati bani, tot ce trebuie sa faceti este sa aduceti produsul cu voi la o casa de amanet. Daca obiectul valoreaza ceva, agentul de amanet va va oferi un imprumut. Apoi vor lua articolul ca garantie.

Cand rambursati imprumutul plus orice dobanda perceputa, agentul de amanet va va restitui obiectul. Dar daca nu puteti rambursa imprumutul, ei vor pastra obiectul si il vor vinde pentru a va achita datoria.

Spre deosebire de creditorii traditionali de la banci si alte institutii de creditare, agentii de amanet nu se intereseaza de scorul de credit sau de cat de multe datorii aveti. Tot ceea ce le pasa este sa isi poata recupera banii prin vanzarea a ceea ce aduceti ca garantie.

Asta inseamna ca nu va vor verifica creditul si nu va vor pune intrebari despre motivul pentru care aveti nevoie de bani inainte de a va acorda imprumutul.

Casa-amanet.com este cea mai buna solutie pentru a obtine un credit rapid! (P)

ACTUALITATE

„Ziua angajărilor” la Parcul Industrial Moreni

Publicat

pe

Parcul Industrial Moreni și Liceul Tehnologic din localitate demarează, luni – 26 iulie, de la ora 09:00, proiectul „Ziua angajărilor”, menit să vină în sprijinul absolvenților, în sensul că le va fi facilitat accesul la locurile de muncă disponibile în cadrul societăților care-și desfășoară activitatea în Parcul Industrial Moreni.

„Sunt onorat să pot veni în sprijinul oricărui locuitor al municipiul Moreni și voi face tot posibilul ca acest proiect să aibă rezultate dintre cele mai bune. Mulțumesc conducerii Consiliului Județean Dâmbovița pentru sprijinul acordat și, totodată, le mulțumesc tuturor colaboratorilor”, este mesajul directorului Parcului Industrial Moreni – Gabriel Purcaru.

Absolvenții vor primi materiale informative despre firme, posturi etc. astfel încât să-și analizeze mai ușor abilitățile și competențele prin prisma ocupării unui job din oferta Parcului Industrial.

„Ziua angajărilor” va avea loc la sediul Liceului Tehnologic Moreni. În funcție de solicitări, acțiunea va fi reeditată. De asemenea, se vor putea organiza vizite de documentare în Parcul Industrial Moreni – ne-a mai spus Gabriel Purcaru.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Marian Nițescu, președintele Organizației de Pensionari Bărbulețu, a trecut la cele veșnice

Publicat

pe

de

Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a domnului MARIAN NIȚESCU, președinte al Organizației de Pensionari Bărbulețu și membru în Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița încă din anul 2010.

A fost un om implicat și solidar cu ceilalți colegi și întotdeauna activ în cadrul ședințelor la care a participat pentru a susține problemele cu care s-au confruntat pensionarii.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Prefect,
Aurelian Popa

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT