Connect with us

Argeș

Incendiu, azi noapte, la pensiunea Casa Brâncovenească din Câmpulung Muscel

Publicat

pe

Un incendiu violent a cuprins, azi-noapte, pensiunea Casa Brâncovenească, din municipiul Câmpulung, județul Argeș. Focul a izbucnit de la un coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile de pe fațada clădirii – informează ISU Argeș.

În misiunea de stingere au fost angrenate forțe de intervenție de la 5 Detașamente, 37 de subofițeri și 3 ofițeri. De asemenea, a fost trimis la fața locului și un echipaj SMURD. Intervenția a fost coordonată de primul adjunct al inspectorului șef – Lt. Col. Berevoescu Alin.

Pompierii au localizat rapid incendiul și au evitat astfel propagarea flăcărilor la întreaga clădire. A fost afectată bucătăria pe o suprafață de aproximativ 100 de mp și acoperișul pe 100 mp. În clădire nu erau clienți, doar proprietarii, care au reușit să se evacueze pe cont propriu.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Auto cu 4 persoane s-a izbit violent de parapetul de protecție pe A1, București-Pitești

Publicat

pe

Un autoturism în care se aflau patru persoane, doi bărbați și două femei, s-a izbit violent, în această după-amiază, de parapetul de protecție al autostrăzii București-Pitești, în zona km 111.

Victimele au primit îngrijiri medicale la fața locului, după care au fost transportate la spital cu o ambulanță SMURD și două SAJ. Din fericire, niciuna nu a fost încarcerată. Pompierii au asigurat zona împotriva izbucnirii unui incendiu.

Citește în continuare

Argeș

Incendiu, urmat de explozie în comuna Costești, județul Argeș

Publicat

pe

Incendiu violent, astăzi – 22 iulie 2021, într-o gospodărie din comuna Costești, județul Argeș, ca urmare a faptului că s-a încercat verificarea etanșeității racordului unei butelii de aragaz cu o sursă de foc.

Proprietara a scăpat nevătămată, fiindcă fumul care venea dinspre bucătărie a fost observat de doi participanți la trafic, unul dintre ei Lt. Col. Alin Berevoescu – primul adjunct al inspectorului șef al ISU Argeș, care au oprit și au acționat imediat pentru limitarea propagării focului la întreaga locuință.

Lt. Col. Alin Berevoescu a luat decizia de a evacua persoanele din curte. La puțin înaintetimp, butelia a sărit în aer. Pompierii sosiți la fața locului au reușit să localizeze incendiul înainte să se extindă, iar explozia nu a afectat decât bucătăria.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT