COMUNICAT: Parlamentarii PNL-USR-PLUS-UDMR admit cu cinism că guvernarea lor minte

În această seară, PNL, USR-PLUS și UDMR au dat un vot pentru mușamalizarea adevărului: parlamentarii celor trei partide au votat împotriva constituirii comisiei de anchetă privind datele din pandemie.

USR-PLUS, partid care clamează transparența și al cărui ministru al Sănătății a devoalat date controversate, precum că numărul morților de COVID ar fi mai mare decât cel raportat oficial, și-a dovedit fățărnicia, mai mult decât oricine.

Este aproape de necrezut cum PNL, USR-PLUS și UDMR nu vor ca românii să afle de ce nu au fost raportați peste 5.300 de morți. Este vorba de 18,2% din totalul celor 29.034 de morți COVID-19 raportați oficial în România.
Din acest moment, cuvinte precum adevăr, transparență, onestitate sunt adevărate blasfemii în gura oricărui reprezentant al puterii. Rușine PNL! Rușine USR-PLUS! Rușine UDMR! Orice golan de alba-neagra are mai mult caracter decât aveți voi!

Parlamentarii PNL-USR-PLUS-UDMR admit cu cinism că guvernarea lor minte și, cu premeditare, ascunde adevărul. Ce vor să nu se afle? De ce parlamentarii puterii refuză o cercetare transparentă a datelor despre pandemie, așa cum PSD a cerut în nenumărate rânduri? Ce ilegalități protejează? Se tem cumva că românii i-ar alunga cu pietre dacă ar ieși la iveală grozăviile pe care le ascund?

Votul de astăzi adâncește catastrofal lipsa de încredere în instituțiile statului și va avea efecte devastatoare, inclusiv în privința vaccinării și combaterii pandemiei.
Fiecare parlamentar care a votat împotriva constituirii comisiei de anchetă este un complice ticălos al celor care vor să țină românii în minciună și teroare.

PSD Dâmbovița

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște ridică mașinile abandonate pe domeniul public

Primăria Târgoviște a demarat procedurile de ridicare de pe domeniul public a 100 de autovehicule abandonate, care ocupă nejustificat locuri de parcare.

Edilul Daniel Cristian Stan îi îndeamnă pe cetățeni să sesizeze situațiile de acest fel. Cea mai simplă metodă de a anunța autoritățile este utilizarea aplicației pentru mobil „Târgovişte City App”, care se poate descărca din:
– Google Play: http://bit.ly/TârgovișteCityAppAndroid
– App Store: http://bit.ly/TârgovișteCityAppIOS
– Web site: https://targovistecity.ro/

Aurelian Cotinescu a fost reconfirmat președinte al PNL Târgovişte

Aurelian Cotinescu, a fost reconfirmat, aseară – 17 iunie 2021, președinte al organizației PNL Târgovişte, cu 220 de voturi din 322 posibile. Alinea Milea a obținut 96 de voturi, iar Cătălin Furtună – 1 vot.

Echipa lui Cotinescu pentru noul mandat de președinte al PNL Târgovişte este următoarea:

• Prim-vicepreședinți: Niculescu Quintus și Tică Dan Alexandru
  • Vicepreședinți: Mihai Aritina, Ionescu Lavinia, Chitescu Adrian, Folea Mădălina, Virgil Ilie, Sandu Danut, Diaconu Diana, Economu Adrian.
  • Membrii: Ștefan Loredana, Homeghiu Cătălina, Chitescu Andrei, Mihai Narcisa, Casandroiu Dan Andrei, Stan Laura, Dina Natalia, Sichim Petruta, Costache Laurențiu, Tudor Romulus, Preda Cristian, Grigorescu Marian, Diaconu Florin, Nitescu Ovidiu, Susai Codruț.