Connect with us

Prahova

ATV rămas înzăpezit în zona orașului Bușteni

Publicat

pe

Jandarmii prahoveni au fost în alertă maximă, la sfârșitul săptămânii trecute. Militarii au intervenit atât pentru asigurarea ordinii și liniștii publice în stațiunile din zona montană, dar și pentru salvarea turiștilor din unele situații neplăcute.

Sâmbătă, în jurul orei 21:00, jandarmii montani au fost solicitați să intervină pentru deblocarea a două persoane care, în urma unei plimbări cu ATV-ul în perimetrul munților Baiului din zona orașului Bușteni, au rămas înzăpezite.

Peste 3 ore s-au chinuit militarii să scoată ATV-ul din omăt. Turiștii au fost coborâți în siguranță în localitatea Secăria. Nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În ultimele zile, în zona montană a județului Prahova, dar și în Dâmbovița și Brașov au căzut cantități însemnate de zăpadă.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

Uite că se poate! Percheziții la persoane acuzate de schingiuirea animalelor

Publicat

pe

Polițiștii de la Biroul pentru Protecția Animalelor din cadrul IPJ Prahova au efectuat, astăzi – 22 noiembrie 2023, trei percheziții, în orașul Urlați și într-o comună din județ, la domiciliile unor persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de schingiuirea animalelor și folosirea de animale vii pentru dresajul animalelor sau pentru a le controla agresivitatea.

Cercetările au scos la iveală faptul că, la data de 15 noiembrie 2023, doi bărbați, de 19 și 43 de ani, ar fi lovit, în repetate rânduri, un câine, iar ulterior ar fi provocat un alt câine să muște pe animalul bătut. Cei doi indivizi au fost conduși la sediul Poliției pentru a fi audiați și pentru a se dispune măsurile legale în acest caz.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Prahova

Coliziune între trei vehicule ale Armatei Române, în Prahova

Publicat

pe

Sursa foto: phonline.ro

Accident mai puțin obișnuit pe DN 1, în apropiere de Ploiești, în zona podului Rafinăriei de la Petrobrazi. Două trailere și un autoturism Duster aparținând Armatei Române, care însoţeau un convoi militar, s-au tamponat.

Din fericire, în urma evenimentului, nu au fost înregistrate persoane rănite, ci doar pagube materiale. Cei trei șoferi ai autovehiculelor implicate în accident, de 36, 40 şi 41 de ani, au fost supuși testului cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite