Connect with us

ACTUALITATE

Pitești: Puși să măture străzile unde au făcut mizerie!

Publicat

pe

Poliţiştii locali piteşteni veghează la menținerea curățeniei în municipiu, în special în zona centrală a orașului, în parcuri și locuri de joacă.

În urma acțiunilor întreprinse, au fost aplicate 41 de sancţiuni contravenţionale. Cele mai multe amenzi au fost date celor care au aruncat coji de semințe și chiștoace pe domeniul public.

De asemenea, opt persoane au fost puse să strângă mizeria creată. Oamenii legii le-au pus la dispoziție celor care au aruncat gunoaie pe stradă mături şi făraşe.

„Facem precizarea că aspectele de mai sus se sancţionează cu amendă cu valori cuprinse între 100 lei şi 200 lei, conform H.C.L. 197/2017. Pe această cale, facem apel la simţul civic al cetăţenilor municipiului Piteşti, cu îndemnul de a păstra şi de a menţine, împreună, un oraş curat şi civilizat!”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Piteşti – Bogdan Aristănţoiu.

După noi, este o metodă pe care ar trebui să o pună în practică toate administrațiile publice locale.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

„Ziua angajărilor” la Parcul Industrial Moreni

Publicat

pe

Parcul Industrial Moreni și Liceul Tehnologic din localitate demarează, luni – 26 iulie, de la ora 09:00, proiectul „Ziua angajărilor”, menit să vină în sprijinul absolvenților, în sensul că le va fi facilitat accesul la locurile de muncă disponibile în cadrul societăților care-și desfășoară activitatea în Parcul Industrial Moreni.

„Sunt onorat să pot veni în sprijinul oricărui locuitor al municipiul Moreni și voi face tot posibilul ca acest proiect să aibă rezultate dintre cele mai bune. Mulțumesc conducerii Consiliului Județean Dâmbovița pentru sprijinul acordat și, totodată, le mulțumesc tuturor colaboratorilor”, este mesajul directorului Parcului Industrial Moreni – Gabriel Purcaru.

Absolvenții vor primi materiale informative despre firme, posturi etc. astfel încât să-și analizeze mai ușor abilitățile și competențele prin prisma ocupării unui job din oferta Parcului Industrial.

„Ziua angajărilor” va avea loc la sediul Liceului Tehnologic Moreni. În funcție de solicitări, acțiunea va fi reeditată. De asemenea, se vor putea organiza vizite de documentare în Parcul Industrial Moreni – ne-a mai spus Gabriel Purcaru.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Marian Nițescu, președintele Organizației de Pensionari Bărbulețu, a trecut la cele veșnice

Publicat

pe

de

Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a domnului MARIAN NIȚESCU, președinte al Organizației de Pensionari Bărbulețu și membru în Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița încă din anul 2010.

A fost un om implicat și solidar cu ceilalți colegi și întotdeauna activ în cadrul ședințelor la care a participat pentru a susține problemele cu care s-au confruntat pensionarii.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Prefect,
Aurelian Popa

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT