Connect with us

ACTUALITATE

PERPLEX. Guvernanții apropie pensia de… capătul vieții!

Publicat

pe

Sursa foto: DC News

Actuala coaliție PNL – USR PLUS, la care se adaugă UDMR, remorca de ocazie aflată prin ograda politicii, dorește să majoreze vârstă de pensionare. E criză de bani!

Mai bine îi punem la punct pe amărâții care muncesc până nu mai pot până la 65 de ani, când ies la pensie cu te miri ce venit, și îi ocrotim pe ăia de crapă de sănătate, de prin sistemele puterii, care se pensionează pe la 48 de ani, pregătindu-se parcă să plece într-o vacanță lungă și pe bani mulți!

Vor liberalii să ne încheiem, noi, cei mulți și necăjiți, socotelile cu pontajul și statul de plată pe la vreo 75 de ani. Deocamdată, așa cum se obișnuiește pe culoarele manipulării politice, au dat drumul doar unui zvon, să vadă cum percutează prostimea, să îi ia la ochi pe cei care vociferează. Să dezumfle cât de cât balonul nemulțumirii și indignării. Poante vechi!

Păi, vorba Adrianei Săftoiu, fostă deputata liberală, dacă e pe așa, voi pensionați-ne la 75 de ani, iar noi nu vă mai plătim obligațiile la respectivul fond. Care mai trăiește după 75 de ani se descurcă cum poate!

ACTUALITATE

„Istorii Antisovietice”, o carte despre propagandă și manipulare

Publicat

pe

O lansare de carte inedită s-a consumat, astăzi – 20 septembrie 2021, la Muzeul de Artă din Târgoviște. Spunem inedită pentru că nu ai ocazia să vezi mereu în orașul nostru un dizident rus, un om care și-a ales ca vocație curajul, lupta împotriva minciunii și manipulării instituite de un regim politic care, de-a lungul istoriei, s-a tot recreat, dar și-a păstrat esența.

Oleg Panfilov este un cercetător al unei istorii dure, un publicist de renume care, în anul 2009, a fost expulzat din Rusia din cauza concepțiilor sale despre viață, libertate și democrație. Georgianul prin adopție Oleg Panfilov a venit la Târgoviște pentru a prezenta cartea sa – „Istorii Antisovietice”, o lucrare în care analizează dur, fără menajamente, sistemul opresiv sovietic, istoria falsă pe care au tot prezentat-o sovieticii. Această propagandă continuă și în zilele noastre.

Oleg Panfilov nu este deloc un iubitor al Marii Rusii și a istoriei sale, pe care o consideră falsă, o istorie a propagandei sovietice creată pentru a menține viu imperiul, pentru a răspândi teamă în sânul celor 194 de popoare care au fost introduse și menținute în structura acestui stat mamut prin forță și o ideologie a minciunii. Fostul jurnalist de la Europa Libera consideră că Rusia este un stat artificial, un imperiu care nu va rezista o veșnicie oricăt s-ar chinui conducătorii săi să-l mențină.

Evenimentul a fost organizat de Centrul de Cercetare a Istoriei și Patrimoniului Cultural „Grigore Gafencu” și Muzeul de Artă din Târgoviște. Amfitrionii acestei lansări care a avut, din păcate, o participare săracă, probabil și din cauza pandemiei, au fost dr. Silviu Miloiu – profesor la Universitatea Valahia din Târgoviște și dr. Octavian Țîcu – profesor la Institutul de Istorie din Chișinău, Republica Moldova.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Fiul primarului PNL de la Jegălia a fost numit șef al Gărzii Naționale de Mediu

Publicat

pe

Premierul Florin Cîțu l-a numit șef al Gărzii de Mediu pe Alexandru Lucian Vasile, președintele Organizației de Tineret a PNL Călărași, după ce l-a demis pe Octavian Berceanu, de la USRPLUS.

Alexandru Vasile este fiul primarului comunei Jegălia și a lucrat la firma înființată de tatăl său până în februarie 2020, când a primit funcția de vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate.

Apoi, în martie 2021, a fost numit comisar general adjunct la Garda de Mediu, instituție pe care a ajuns acum să o conducă. Tânărul liberal a absolvit în 2012 Facultatea de Silvicultură din cadrul Universității Transilvania.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT