Connect with us

ACTUALITATE

PERPLEX. Guvernanții apropie pensia de… capătul vieții!

Publicat

pe

Sursa foto: DC News

Actuala coaliție PNL – USR PLUS, la care se adaugă UDMR, remorca de ocazie aflată prin ograda politicii, dorește să majoreze vârstă de pensionare. E criză de bani!

Mai bine îi punem la punct pe amărâții care muncesc până nu mai pot până la 65 de ani, când ies la pensie cu te miri ce venit, și îi ocrotim pe ăia de crapă de sănătate, de prin sistemele puterii, care se pensionează pe la 48 de ani, pregătindu-se parcă să plece într-o vacanță lungă și pe bani mulți!

Vor liberalii să ne încheiem, noi, cei mulți și necăjiți, socotelile cu pontajul și statul de plată pe la vreo 75 de ani. Deocamdată, așa cum se obișnuiește pe culoarele manipulării politice, au dat drumul doar unui zvon, să vadă cum percutează prostimea, să îi ia la ochi pe cei care vociferează. Să dezumfle cât de cât balonul nemulțumirii și indignării. Poante vechi!

Păi, vorba Adrianei Săftoiu, fostă deputata liberală, dacă e pe așa, voi pensionați-ne la 75 de ani, iar noi nu vă mai plătim obligațiile la respectivul fond. Care mai trăiește după 75 de ani se descurcă cum poate!

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Deputat Carmen Holban: Lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun

Publicat

pe

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița, a participat, astăzi – 12 aprilie 2024, alături de ministrul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse – Natalia Intotero și alți colegi parlamentari, la întâlnirea organizată în cadrul Caravanei naționale „Fără bariere – Tot adevărul despre droguri”.

Evenimentul s-a dovedit a fi, consideră Carmen Holban, o experiență profundă și emoționantă, toți cei prezenți având ocazia să asculte poveștile unor persoane care au suferit din cauza consumului de droguri.

„Fiecare poveste spusă în fața tinerilor prezenți la Cinematograful „Independența” a fost o lecție de viață, un apel la conștiință și un semnal de alarmă pentru toți cei care pot fi tentați să încerce drogurile. Acum, mai mult ca oricând, lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun”, ne-a precizat deputata Carmen Holban.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Tânărul Dragoș Lucian Predescu, 28 de ani, este noul prefect al județului Argeș

Publicat

pe

Județul Argeș are de astăzi, 12 aprilie 2024, un nou prefect, după ce Radu Perianu a demisionat întrucât va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Noul reprezentant al Guvernului în Argeș este liberalul Dragoș Lucian Predescu, în vârstă de 28 de ani. Acesta a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și a profesat avocatura. În 2021, a fost numit subprefect al județului Argeș, iar din 2022 a fost director al Cancelariei Prefectului Județului Argeș.

“Vin cu bună credință și încrezător că pot arăta că generația tânără poate face lucruri foarte bune dacă i se oferă șansa. Îi mulțumesc pentru încredere prefectului Radu Perianu. Am făcut o echipă foarte bună la Instituția Prefectului județului Argeș și experiența acestor ani o voi folosi pentru a lua cele mai bune decizii din noua poziție. Îmi doresc să fiu un prefect deschis spre oameni, spre comunicare, așa cum aș vrea să fie toate instituțiile publice. Voi continua proiectele prefectului Radu Perianu”, a fost mesajul transmis de noul prefect al județului Argeș – Dragoș Lucian Predescu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite