Connect with us

Dâmboviţa

PERPLEX. A picat examenul la CJAS și a ajuns subprefect de Dâmbovița!

Publicat

pe

Sursa foto: Cronica de Găeşti

Echipa reprezentanților Guvernului în Dâmbovița e tare. Un trio de succes! Un prefect și două subprefecte. Misiune grea pentru dumnealor, mai ales în pandemia asta. De un an și ceva, am putea vorbi despre… Instituția de control a COVID-19 în Dâmbovița. Despre alte activități, nu prea am auzit.

De curând, s-a instalat în funcție și cea de-a doua subprefectă, farmacist-jurist Ana Maria Dragotă Zamfir. Provine dintr-o familie prosperă din zona Găeștiului, cu restaurante, moteluri… A intrat în politica mare, adică asta în care se vânează funcții, anul trecut. Și s-a mișcat bine. Acum o lună de zile, doamna Dragotă a candidat pentru ocuparea postului de manager al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa. Nu a luat concursul și, ca recompensă, partidul iubit, PNL, a numit-o subprefectă. De unde se deduce că cineva de sus i-a promis o funcție călduță la stat, altfel nu se explică abnegația liberalilor dâmbovițeni de a o numi pe doamna Dragotă subprefectă așa de repede după eșecul de la CJAS.

Ciudate sunt calculele politice… Și vremurile la fel! Cât despre cei care ne conduc, o să mai vorbim. Am așteptat să se mai ridice restricțiile…

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște ridică mașinile abandonate pe domeniul public

Publicat

pe

Primăria Târgoviște a demarat procedurile de ridicare de pe domeniul public a 100 de autovehicule abandonate, care ocupă nejustificat locuri de parcare.

Edilul Daniel Cristian Stan îi îndeamnă pe cetățeni să sesizeze situațiile de acest fel. Cea mai simplă metodă de a anunța autoritățile este utilizarea aplicației pentru mobil „Târgovişte City App”, care se poate descărca din:
– Google Play: http://bit.ly/TârgovișteCityAppAndroid
– App Store: http://bit.ly/TârgovișteCityAppIOS
– Web site: https://targovistecity.ro/

Citește în continuare

Dâmboviţa

Aurelian Cotinescu a fost reconfirmat președinte al PNL Târgovişte

Publicat

pe

Aurelian Cotinescu, a fost reconfirmat, aseară – 17 iunie 2021, președinte al organizației PNL Târgovişte, cu 220 de voturi din 322 posibile. Alinea Milea a obținut 96 de voturi, iar Cătălin Furtună – 1 vot.

Echipa lui Cotinescu pentru noul mandat de președinte al PNL Târgovişte este următoarea:

  • Prim-vicepreședinți: Niculescu Quintus și Tică Dan Alexandru
  • Vicepreședinți: Mihai Aritina, Ionescu Lavinia, Chitescu Adrian, Folea Mădălina, Virgil Ilie, Sandu Danut, Diaconu Diana, Economu Adrian.
  • Membrii: Ștefan Loredana, Homeghiu Cătălina, Chitescu Andrei, Mihai Narcisa, Casandroiu Dan Andrei, Stan Laura, Dina Natalia, Sichim Petruta, Costache Laurențiu, Tudor Romulus, Preda Cristian, Grigorescu Marian, Diaconu Florin, Nitescu Ovidiu, Susai Codruț.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT