Connect with us

Dâmboviţa

PSD Dâmbovița: Liberalii își susțin cu minciuni campania electorală la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

PSD Dâmbovița, prin vocea purtătorului de cuvânt Constantin Cozma, îi acuză pe liberalii din județ că sunt cinici atunci când le promit locuitorilor din Braniștea și Cojasca, unde vor avea loc alegeri locale parțiale în data de 27 iunie, sprijinul PNL pentru implementarea unor proiecte de dezvoltare și rezolvarea problemelor cu care se confruntă comunitățile respective. De unde derivă cinismul liberalilor? Din faptul că, atunci când au avut ocazia să facă ceva util pentru județ, au votat împotrivă, nu doar că s-au abținut.

„Să ne aducem aminte de legea bugetului de stat și amendamentele care aveau ca obiect bani pentru proiecte de importanță vitală pentru dâmbovițeni: de la spitale și scoli, până la drumuri mai bune. Reprezentanții PNL, care acum își aruncă în luptă candidați pentru posturi de consilieri locali sau primari, au votat împotriva a tot ceea ce putea aduce un plus în viața dâmbovițenilor. Au preferat să voteze ca sume importante de bani să meargă în alte județe decât în Dâmbovița”, a punctat Constantin Cozma.

A mai reamintit purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița că liberalii uită, de asemenea, să le spună oamenilor, atunci când merg braț la braț cu candidații lor și promit marea cu sarea, că PNL nu va acorda cea de-a doua tranșă de majorare a alocațiilor copiilor, prevăzută pentru 1 iulie.

„Înainte de alegerile din 2020, liberalii i-au mințit în față pe părinți și copii, cărora le promiteau că vor eșalona dublarea alocațiilor adoptată de PSD în cinci tranșe semestriale egale.

Este practic un furt din buzunarele copiilor! Conform proiectului de lege adoptat deja de majoritatea din Senat a PNL-USR-UDMR, vor fi anulate două din cele 5 tranșe promise de PNL înainte de campania electorală, respectiv tranșa 3, prevăzută pentru 1 iulie 2021, și tranșa 4, pentru 1 ianuarie 2022.

Prin aceste modificări, Coaliția PNL-USR-UDMR fură din buzunarele copiilor suma totală de 2,1 miliarde, pe care ar fi trebuit să le plătească în intervalul 1 iulie 2021-1 iulie 2022″.

Totodată, a mai vorbit Cozma și despre majorarea tarifelor la gazele naturale pentru consumatorii casnici cu 25% și a celor la curentul electric cu încă 7,5% – începând cu 1 iulie.

„Au înghețat veniturile oamenilor, iar acum, din cauza incompetenței lor, asistăm la valuri de scumpiri care sărăcesc milioane de oameni.

De ce liberalii nu le spun oamenilor din Cojasca si Braniștea, cărora acum le cer voturile, că vârsta de pensionare va crește în rândul femeilor de la 61 la 65 de ani?
Asta pentru că, printre angajamentele luate de liberali față de Comisia Europeană pentru un împrumut de tip FMI de 15 miliarde de euro, se află înghețarea pensiilor și „retragerea graduală” a scutirilor de taxe la impozitul pe venit.

Să spună candidații PNL nu doar că pensiile vor fi înghețate, ci și tăiate prin eliminarea unor scutiri, respectiv scutirea de la plata impozitului de 16% pentru pensiile mai mici de 2.000 de lei. Deci vor fi loviți pensionarii cu cele mai mici pensii. Liberalii pun tot greul pe cei săraci.

Este aceeași politică de austeritate severă aplicată pensionarilor în Guvernarea PDL Băsescu-Boc, atunci când pensiile au fost tăiate prin impozitare, după ce Curtea Constituțională a respins reducerea directă cu 15% a tuturor pensiilor.

Reprezentanții PNL vor să fie votați deși Guvernul lor ne-a ținut închiși în case pentru ca liderii noii puteri să-și poată face de cap cu banii țării. Apar noi dovezi în cazul Unifarm, care demonstrează furtul fără precedent, pus la cale în pandemie de Câțu și de Orban împreună cu firmele de casă ale PNL. Conform ultimului audit făcut de Curtea de Conturi, fostul șef Unifarm a primit 1.150.000.000 de lei direct de la Trezoreria Statului.

Pentru toate minciunile lor, liberalii își vor primi răsplata la alegerile parțiale din 27 iunie”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște ridică mașinile abandonate pe domeniul public

Publicat

pe

Primăria Târgoviște a demarat procedurile de ridicare de pe domeniul public a 100 de autovehicule abandonate, care ocupă nejustificat locuri de parcare.

Edilul Daniel Cristian Stan îi îndeamnă pe cetățeni să sesizeze situațiile de acest fel. Cea mai simplă metodă de a anunța autoritățile este utilizarea aplicației pentru mobil „Târgovişte City App”, care se poate descărca din:
– Google Play: http://bit.ly/TârgovișteCityAppAndroid
– App Store: http://bit.ly/TârgovișteCityAppIOS
– Web site: https://targovistecity.ro/

Citește în continuare

Dâmboviţa

Aurelian Cotinescu a fost reconfirmat președinte al PNL Târgovişte

Publicat

pe

Aurelian Cotinescu, a fost reconfirmat, aseară – 17 iunie 2021, președinte al organizației PNL Târgovişte, cu 220 de voturi din 322 posibile. Alinea Milea a obținut 96 de voturi, iar Cătălin Furtună – 1 vot.

Echipa lui Cotinescu pentru noul mandat de președinte al PNL Târgovişte este următoarea:

  • Prim-vicepreședinți: Niculescu Quintus și Tică Dan Alexandru
  • Vicepreședinți: Mihai Aritina, Ionescu Lavinia, Chitescu Adrian, Folea Mădălina, Virgil Ilie, Sandu Danut, Diaconu Diana, Economu Adrian.
  • Membrii: Ștefan Loredana, Homeghiu Cătălina, Chitescu Andrei, Mihai Narcisa, Casandroiu Dan Andrei, Stan Laura, Dina Natalia, Sichim Petruta, Costache Laurențiu, Tudor Romulus, Preda Cristian, Grigorescu Marian, Diaconu Florin, Nitescu Ovidiu, Susai Codruț.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT