Connect with us

ACTUALITATE

Robert Mihai Nițu, un elev de 10 premii I la concursuri naționale

Publicat

pe

Robert Mihai Nițu, elev al Liceului de Arte Bălașa Doamna din Târgoviște este câștigătorul a 10 premii I, obținute la concursurile naționale de interpretare instrumentală. Robert studiază percuția din clasa I, sub îndrumarea profesorului Rareș George Hoțescu.

„A participat la Concursul Internațional de Percuție de la Timișoara, la vârsta de 7 ani, unde i s-a acordat Mențiune. A fost câștigător al Premiului I (100 de puncte) la Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală, etapa zonală, Târgoviște 2020.

A fost selectat pentru a participa la proiecte precum PerformArt din cadrul Universității Naționale de Muzică din București și Orașul cântă, proiect desfășurat de Cantus Mundi București în cadrul Festivalului Internațional George Enescu.


Este membru al Ansamblului de Percuție YOUNG BEATS, coordonat de muzicianul Zoli Toth, în cadrul Programului Național Cantus Mundi, București.

Ansamblul de Percuție YOUNG BEATS a susținut concerte la Ateneul Român, Filarmonica Brașov, Festivalul Internațional Cerbul de Aur Brașov, Cantus Mundi București Fest și a participat alături de Corul Național de Cameră Madrigal – Marin Constantin la filmarea producției video Ave Maria, București 2021. Suntem mândri să avem astfel de elevi!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Liceului de Arte Bălașa Doamna din Târgoviște.

ACTUALITATE

„Ziua angajărilor” la Parcul Industrial Moreni

Publicat

pe

Parcul Industrial Moreni și Liceul Tehnologic din localitate demarează, luni – 26 iulie, de la ora 09:00, proiectul „Ziua angajărilor”, menit să vină în sprijinul absolvenților, în sensul că le va fi facilitat accesul la locurile de muncă disponibile în cadrul societăților care-și desfășoară activitatea în Parcul Industrial Moreni.

„Sunt onorat să pot veni în sprijinul oricărui locuitor al municipiul Moreni și voi face tot posibilul ca acest proiect să aibă rezultate dintre cele mai bune. Mulțumesc conducerii Consiliului Județean Dâmbovița pentru sprijinul acordat și, totodată, le mulțumesc tuturor colaboratorilor”, este mesajul directorului Parcului Industrial Moreni – Gabriel Purcaru.

Absolvenții vor primi materiale informative despre firme, posturi etc. astfel încât să-și analizeze mai ușor abilitățile și competențele prin prisma ocupării unui job din oferta Parcului Industrial.

„Ziua angajărilor” va avea loc la sediul Liceului Tehnologic Moreni. În funcție de solicitări, acțiunea va fi reeditată. De asemenea, se vor putea organiza vizite de documentare în Parcul Industrial Moreni – ne-a mai spus Gabriel Purcaru.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Marian Nițescu, președintele Organizației de Pensionari Bărbulețu, a trecut la cele veșnice

Publicat

pe

de

Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a domnului MARIAN NIȚESCU, președinte al Organizației de Pensionari Bărbulețu și membru în Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița încă din anul 2010.

A fost un om implicat și solidar cu ceilalți colegi și întotdeauna activ în cadrul ședințelor la care a participat pentru a susține problemele cu care s-au confruntat pensionarii.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Prefect,
Aurelian Popa

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT