Connect with us

Argeș

Incendiu și pericol de explozie la o firmă din Bradu, județul Argeș

Publicat

pe

Un incendiu violent a cuprins, în această după-amiază, o babă cu produs petrolier și o construcție de aproximativ 170 mp aparținând unei societăți din Bradu, județul Argeș.

Pompierii au mobilizat la fața locului cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, precum și un echipaj SMURD. Paramedicii au acordat îngrijiri unui bărbat în vârstă de 59 de ani, care a suferit arsuri de gradul 1 pe mâini și scalp.

Potrivit ISU Argeș, a existat pericol de explozie din cauza recipientelor de produs petrolier. Concomitent cu localizarea și lichidarea incendiului, s-a acționat pentru răcirea a trei rezervoare de produs petrolier aflate în apropierea flăcărilor.

UPDATE: Au fost angrenate  opt autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ. Pentru alimentarea permanentă cu apă a autospecialelor de la locul intervenției s-a adus apă de la două centre comerciale aflate în zonă.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Iată ce pățești dacă duci gunoiul la pădure!

Publicat

pe

În această după-amiază, o patrulă din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Argeș, în timp ce executa o misiune pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice pe teritoriul comunei Dobrești, a depistat un bărbat în vârstă de 54 de ani, din localitate, care se deplasa pe un drum forestier cu un atelaj încărcat cu gunoi menajer.

Gospodarul apucase să arunce o parte a deșeurilor, iar la vederea jandarmilor a încercat să părăsească zona, fiind imediat oprit.

Pentru fapta sa, jandarmii i-au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 1.000 de lei. Totodată, cetățeanul a fost obligat să strângă tot ce aruncase în pădure.

În același interval, militarii au mai depistat un bărbat din comuna Beleți-Negrești, care se folosea de un vehicul motorizat pentru a transporta deșeuri rezultate din construcții. La momentul interceptării de către jandarmi, bărbatul aruncase o parte a deșeurilor pe malul râului Cârcinov, fapt pentru care a fost sancționat contravențional și obligat să aducă terenul în starea inițială.

Citește în continuare

Argeș

Pitești: Întâmplare cu final fericit datorită unui jandarm

Publicat

pe

Un piteștean care și-a pierdut un portofel, care conținea 1.200 lei și mai multe carduri bancare, a avut noroc că acesta a fost găsit de un jandarm, astfel că l-a recuperat intact și foarte rapid. Plutonierul major Mihai Rus se afla în cartierul Trivale la cumpărături, în timpul liber, și a observat portofelul pe jos, la ieșirea dintr-un magazin.

„Întrucât portmoneul nu conținea documente de identificare, ci doar o sumă de bani și carduri bancare, jandarmul a mers la secția de poliție din zona în care locuiește și a predat bunul găsit.

În scurt timp, colegul nostru a fost sunat de către proprietarul portofelului care a vrut să-i mulțumească pentru gestul său, apreciind promptitudinea cu care și-a recuperat bunurile dar și spiritul civic al jandarmului.

Gestul colegului nostru poate părea lăudabil, însă este normalitatea pe care o susținem și o încurajăm a fi urmată de către toți cetățenii”, este mesajul Inspectoratului Județean de Jandarmi Argeș.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT