Connect with us

Dâmboviţa

Respingerea PNRR, un eșec care ar impune demisia Guvernului Cîțu!

Publicat

pe

Deputatul PSD de Dâmbovița Marian Țachianu a luat imediat poziție, după ce Planul de Redresare și Reziliență întocmit prost de Guvernul Cîțu a fost din nou respins de Comisia Europeană. Vorbim despre un eșec în implementarea reformelor, în atragerea fondurilor europene.

„Este clar că actuala putere PNL – USR PLUS – UDMR este alcătuită doar din oportuniști, din oameni ahtiați după privilegii și funcții. Reprezentanții Comisiei Europene nu au putut fi mințiți. Au văzut clar că, în vraful de documente întocmit de nespecialiști, de oameni care pregăteau pentru anturaj alimentarea la banul public, există neconcordanțe, lucruri care se bat cap în cap, indicii clare că nu au de gând să facă treabă și să investească judicios fondurilor alocate.

Această lovitură pe care Uniunea Europeană o dă Guvernului Cîțu este fără de precedent. În condiții normale, un asemenea Cabinet ar trebui să-și dea demisia pentru incapacitatea de a gestiona o țară”, a declarat, pentru incomod-media.ro, deputatul Marian Țachianu.

ACTUALITATE

Marian Nițescu, președintele Organizației de Pensionari Bărbulețu, a trecut la cele veșnice

Publicat

pe

de

Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a domnului MARIAN NIȚESCU, președinte al Organizației de Pensionari Bărbulețu și membru în Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița încă din anul 2010.

A fost un om implicat și solidar cu ceilalți colegi și întotdeauna activ în cadrul ședințelor la care a participat pentru a susține problemele cu care s-au confruntat pensionarii.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Prefect,
Aurelian Popa

Citește în continuare

ACTUALITATE

32 de tineri din Dâmbovița participă la o tabără tematică în Bucegi

Publicat

pe

În perioada 15 iulie – 15 septembrie 2021, va fi implementat în Munții Bucegi, cu finanțare din partea Consiliului Județean Dâmbovița, un nou proiect de educație montană pentru tineret marca Asociația Ecologică Floare de Colț, în parteneriat cu Asociaţia Chindia Jurasic Park.

„Scopul este stimularea participării tinerilor din judeţul Dâmboviţa la activităţi recreative şi de timp liber, în domeniul turismului montan specializat, ca formă de promovare a unui stil de viaţă sănătos şi de reducere a riscului de apariţie a obezităţii în rândul acestora”, precizează Ileana Bocanciu – președinte Asociația Ecologică Floare de Colț și coordonator al proiectului.

Concret, în perioada 2-6 august 2021, la Complex Turistic Cerbul se vor desfăşura activităţile teoretice şi practice ale unei tabere tematice, în mijlocul naturii. Un număr de 32 de tineri din judeţ vor deprinde tainele muntelui parcurgând trasee de drumeţie, luând parte la activităţi de alpinism, speologie, orientare cu busola, ecologizare şi refacere a marcajelor turistice din zonă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT