Connect with us

Dâmboviţa

Momente de panică la Găești din cauza mirosului puternic de gaze

Publicat

pe

Pompierii din Dâmbovița au asigurat, în această dimineață, măsurile specifice de prevenire a incendiilor pe strada Nicolae Titulescu din orașul Găești, unde a fost sesizat un miros puternic de gaze.

La fața locului s-a deplasat o echipă de intervenție a furnizorului în vederea remedierii defecțiunilor constatate și eliminarea pericolului. În acest scop, a fost întreruptă alimentarea cu gaze naturale.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNŢURI

Anunț solicitare obținere autorizație de mediu pentru punct de lucru

Publicat

pe

de

Cireșeanu Marius Andrei Întreprindere Individuală, cu sediul în comuna Mănești, sat Mănești, Nr. 11, județul Dâmbovița, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a autorizației de mediu pentru punct de lucru „Spălătorie auto self service”, amplasat în comuna Mănești, sat Mănești, Nr. 70, județul Dâmbovița.

Informații privind documentația depusă pot fi obținute la sediul APM Dâmboviţa, strada Calea Ialomiței, Nr. 1, Târgoviște, în zilele de luni-joi, între orele 09:00-15:00, și vineri, între orele 00:90-13:00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Dâmboviţa, pe toată durata derulării procedurii de autorizare.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

O nouă campanie de dezinsecție la sol în orașul Titu

Publicat

pe

Sursa foto: Gazeta de Titu

Primăria Titu a demarat, săptămâna aceasta, o nouă campanie de dezinsecție la sol pentru combaterea insectelor de disconfort – țânțari, tigru de platan, căpușe, muște etc.

În noaptea de 27 spre 28 iulie 2021, s-au aplicat tratamente în zonele Titu Gară, Titu Nou și Atârnați. Aceste acțiuni vor continua în fiecare zonă a orașului, pe toate străzile: Sălcuţa (inclusiv DN7, DJ701 și Cămine), Hagioaica, Plopu, Titu-Târg, Fusea, Codreanu.

În situația că vremea nu este favorabilă, aplicarea tratamentului se amână pentru următoarea zi propice acestei activități.

Sursa foto: Gazeta de Titu

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT