Connect with us

Dâmboviţa

Radu Popa, deputat: Șefii PNL cred că pot strânge voturi la Cojasca cu pulanul Poliției!

Publicat

pe

Deputatul Radu Popa, vicepreședinte al PSD Dâmbovița, a luat imediat poziție, în Parlamentul României, după ce Poliția a descins, în această dimineață, la Primăria Cojasca. Radu Popa îl acuză pe liderul PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, că și-a aservit Poliția și o folosește ca unealtă împotriva adversarilor politici.

„Azi-dimineață, Poliția PNL condusă de dl. Guran a intrat peste niște oameni în casă. Pe 27 iunie, la Cojasca sunt alegeri. Poliția încearcă să explice motivul descinderilor prin faptul că există suspiciunea eliberării unor vize de reședință. Dar, îl întreb pe dl. Guran și pe dl. Bode și pe dl. Orban, până astăzi, nu știați că există suspiciunea pe care dumneavoastră o vânturați legată de aceste fapte? Până astăzi, în mijlocul campaniei electorale, nu ați auzit de Cojasca și de Dâmbovița? Șefii politici ai Poliției PNL, și îi numesc aici pe Virgil Guran și pe prefectul Popa, au bănuit că pentru a câștiga alegerile este suficient pulanul mascaților”, a declarat deputatul Radu Popa.

Parlamentarul a punctat, de asemenea, că puterea vine de la oameni, nu de la sistem.

Noi, cei din PSD, nu ne temem nici de Virgil Guran, nici de pulanul Poliției, fiindcă avem de partea noastră voința oamenilor, iar acest abuz în numele luptei anticorupție delegitimează alegerile libere și democratice, iar atunci când dreptul unui singur om nu este respectat, drepturile tuturor oamenilor sunt în pericol. La Cojasca, PNL nu respectă nici voința oamenilor și nici banii cheltuiți pe 27 septembrie 2020, atunci când au fost alegeri pentru Consiliul Local și PNL nu s-a prezent timp de trei luni la ședințe pentru a se putea constitui Consiliul Local”.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Târgoviște: S-a dus la ceruri profesorul de muzică Fidel Cătălin. Dumnezeu să-l odihnească!

Publicat

pe

De

Cu mare întristare, ne luăm rămas-bun de la colegul și prietenul nostru, Cătălin Fidel, profesor de muzică al liceului nostru…

A fost liniște deplină astăzi în cancelarie și pe holurile liceului… Copii s-au strâns la Bibliotecă, ne-am șters lacrimile unii altora, ne-am alinat cum am putut tristețea… Beculețele vesele și colorate din brazii împodobiți au rămas în bezna…

Începând de astăzi, o chitară nu va mai cânta… După o lungă suferință, sufletul său s-a ridicat în împărăția Tatălui…

Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Și multă putere în a depăși aceste clipe atât de grele… Odihnă veșnică și drum lin, Cătălin!

Biblioteca Liceului Ion Heliade Rădulescu Târgoviște

Cei care doresc să își ia rămas bun de la el, îl pot vizita la Capela Bisericii Sfântul Nicolae Andronesti (Str. Pârvan Popescu, Nr 11), Târgoviște, acolo unde va fi depus. Detalii referitoare la ora slujbei de înmormântare o voi comunica ulterior – a anunțat soția.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Luptătorii de la ASC „Rizea Wushu” Târgoviște, din nou pe podium!

Publicat

pe

Pasiunea, munca, eforturile depuse de sportivii luptători de la ASC „Rizea Wushu” din Târgoviște au fost încununate de succes. Recent, tinerii practicanți ai acestui stil de arte marțiale au participat la Campionatul Național de Kung Fu desfășurat la București, de unde s-au întors câștigători.

9 din cei 13 sportivi pregătiți de profesorul Constantin Rizea și de instructorul Angel Mihai au urcat pe podiumul acestei prestigioase competiții. Ca răsplată a eforturilor pe care le depun, au obținut cinci medalii de bronz, una de argint și trei de aur. Primii clasați au fost Rareș Ghilac, la categoria 56 kg, Ștefan Pletescu, la minus 65 de kg, și Antonio Radu, la categoria 60 kg.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite