Connect with us

Dâmboviţa

Cele mai mari proiecte de dezvoltare au fost anulate din pixul domnului Orban!

Publicat

pe

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a criticat discursul mincinos al liderului PNL Ludovic Orban cu care s-a etalat în fața oamenilor din Braniștea și Cojasca. Și, pe bună dreptate, cum pot cetățenii acestui județ, locuitorii celor două comune, să mai creadă în promisiunile reprezentanților PNL care se laudă cu proiectele socio-edilitară puse pe tapet, dezvoltate de administrațiile PSD?

„Fac apel la locuitorii comunelor Cojasca și Braniștea să nu parieze pe un cal mort. Ludovic Orban și liderii PNL Dâmbovița nu au făcut și nu vor face nimic nici pentru Cojasca, nici pentru Braniștea și nici pentru Dâmbovița. Orban a poposit la Braniștea și a mințit locuitorii comunei că o să finanțeze proiectul de gaze naturale.

Îi aduc aminte domnului Orban, că instituția Camera Deputaților nu finanțează proiecte nici la București, nici la Braniștea, nici la Cojasca. Îi aduc aminte lui Ludovic Orban că fostul primar a lansat un proiect prin Fondul de Dezvoltare și Investiții prin care avea asigurată suma destinată proiectului privind înființarea de rețea de gaze naturale la Braniștea. Domnul Orban, când a venit la guvernare, prima măsură pe care a luat-o a fost aceea de a desființa Fondul de Dezvoltare și Investiții.

Cele mai mari proiecte de dezvoltare comunitară au fost anulate din pixul domnului Orban, fost prim-ministru al României. Îi aduc aminte domnului Orban că la Braniștea aveam finanțarea asigurată pentru rețele de apă și canalizare. Tot guvernul condus de el a reziliat acele contracte. Dar, între timp, parlamentarii PNL Dâmbovița au votat împotriva acestor proiecte care au fost susținute la Legea bugetului de stat de toți parlamentarii PSD.

În Dâmbovița domnul Orban și parlamentarii PNL au votat împotriva tuturor proiectelor pe care le-am propus noi, reprezentanții PSD, pentru toate localitățile din județ, inclusiv pentru cele conduse de primari PNL.

Eu, în calitate de președinte al PSD Dâmbovița, în calitate de președinte al CJ Dâmboviţa, ori de câte ori am avut discuții despre proiectele aflate în derulare în Dâmbovița, nu am împărțit județul în roșii și galbeni. Am avut un singur obiectiv, acela de a dezvolta toate comunitățile locale. Gândul nostru este la oameni, la dâmbovițeni, la obiective pentru toate comunitățile locale”, a spus liderul PSD Dâmbovița – Corneliu Ștefan.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Noua echipă de conducere a PNL Dâmboviţa

Publicat

pe

Comitetul de Coordonare Județean al PNL Dâmbovița s-a reunit în ședință de alegeri pentru a stabili componența Biroului Politic Județean la Sala Casei de Cultură a Sindicatelor.

În urma votului exprimat a rezultat următoarea componență:
1. Virgil Guran – Președinte
2. Gabriel Plăiașu – Prim-vicepreședinte – Strategii politice şi comunicare
3. Aurelian Popa – Prim-vicepreședinte – Politici Publice
4. Daniel Lucian Andrei – Vicepreședinte – Departamentul pentru Strategii şi Relații Politice
5. Adrian Mocanu – Vicepreședinte – Departamentul Imagine, Comunicare, Relații cu mass-media şi Purtător de cuvânt
6. Silviu Grigorescu – Vicepreședinte – Departamentul pentru Politici Economice, Mediu de afaceri, Dezvoltare Regională şi Fonduri Europene
7. Gabriel Ion Grozavu – Vicepreședinte – Departamentul pentru Politici Sociale, Relații cu Sindicate, Patronate, Organizații Neguvernamentale şi grupuri de cetățeni
8. Teodora Anghelescu – Vicepreședinte – Departamentul pentru Politici privind Administrația Publică, Justiție, Siguranță Națională, Ordine Publică şi Siguranța Cetățeanului
9. Grigore Gheorghe – Vicepreședinte – Departamentul pentru Politici în Agricultură, Silvicultură, Mediu şi Dezvoltare Rurală
10. Sorin Ion – Vicepreședinte – Departamentul pentru Politici în Educație, Cercetare, Cultură, Culte, Minorități şi Sport
11. Lavinia Ionescu – Vicepreședinte – Departamentul pentru Politici în Sănătate
12. Marcel Bamboi – Membru
13. Teodor Buta – Membru
14. Marin Petre – Membru
15. Aurelian Ilie Cotinescu – Membru
16. Iulian Buibăr – Membru
17. Valentin Mihalache – Membru
18. Cristina Sima – Membru
19. Gabriel Cezar Dragnea – Membru
20. Maria Vîrjoghe – Membru
21. Alexandru Cosmin Tudora – Membru
22. Teodor Rădoi – Membru
23. Gheorghe Cigăran – Membru
24. Dragoș Paraschiv – Membru
25. Marius Aristotel Oncescu – Membru
26. Cătălin Pechea – Membru
27. Maria – Mirabela Pîscoveanu – Trezorier
28. Adrian Chițescu – Președinte Comisia Județeană de Arbitraj
29. Constantin – Tiberiu Popa – Președinte Comisia Județeană de Revizie și Cenzori

La ședință au participat un număr de 289 de delegați.

Departamentul de comunicare al PNL Dâmbovița

Citește în continuare

ACTUALITATE

2.080 de elevi din Dâmbovița au fost repartizați la licee, 406 au ales școala profesională

Publicat

pe

Toți absolvenții clasei a VIII-a din județul Dâmbovița, opțiuni completate, respectiv 2.080, au fost repartizați în învățământul liceal de stat – informează Inspectoratul Școlar Județean.

În etapele anterioare au fost admiși:
– 284 de elevi la specializări vocaţionale;
– 35 de elevi pe locurile speciale, rezervate candidaţilor de etnie romă;
– 14 elevi pe locuri speciale, rezervate candidaților cu CES.

De asemenea, alți 406 elevi s-au înscris pe locurile alocate rutelor de școlarizare în învățământul profesional.

„Conform calendarului admiterii în învățământul liceal de stat, în perioada 25-28 iulie, candidații vor transmite/depune dosarele de înscriere la secretariatele liceelor în care au fost admiși.

A doua etapă de repartizare computerizată se va desfășura în perioada 29 iulie – 5 august, pentru candidații care nu au participat în prima etapă de admitere. Completarea opțiunilor în fișe se realizează la unitatea de învățământ sau prin formular transmis electronic. Pentru această etapă sunt disponibile 354 locuri.

Repartizarea computerizată a acestor elevi va avea loc în data de 6 august, iar comunicarea rezultatelor candidaților repartizați computerizat în a doua etapă a admiterii în învățământul liceal de stat se va face conform procedurii stabilite de Comisia națională de admitere.

În intervalul 9 – 11 august, comisia judeţeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după cele două etape de repartizare computerizată”, se precizează într-un comunicat remis de Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT