Connect with us

ACTUALITATE

Bătrână din Adânca, sărbătorită de autorități la împlinirea vârstei de 100 de ani

Publicat

pe

Ieri, de Rusalii, primarul comunei Gura Ocniței, Sorin Vasile Ioniță, împreună cu mai mulți angajați ai administrației publice locale, au mers la Căminul de Bătrâni administrat de Fundația „Catedrala Eroilor”, din Târgoviște, pentru a se înclina cu respect în fața unei consătence care a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani.

Eugenia Gugu s-a născut în anul 1921. A trăit în satul Adânca. Este văduvă de veteran de război. A ajuns la Căminul de Bătrâni coordonat cu multă pricepere și cu mult suflet de preotul Gheorghe Chivulescu, fiindcă nu mai avea pe nimeni în preajmă. Cei apropiați, fiind prinși, ca noi toți de altfel, în tumultul și în dificilele problemele existențiale, au hotărât că poate fi mai îngrijită, mai ocrotită și supravegheată cum se cuvine într-un centru specializat. Acasă, în singurătate, ultimii ani ai vieții ar fi curs trist, rece și chinuitor.

Eugenia Gugu, la cei 100 de ani împliniți, a fost cuprinsă de emoții nestăvilite, a lăcrimat când a văzut așa de mulți oameni în preajma ei, cu flori, zâmbete pe chipuri și multe urări de sănătate, de viață și mai lungă.

Ca semn de aleasă prețuire, Primăria Gura Ocniței prin edilul Sorin Vasile Ioniță, i-a dăruit bătrânei, la un secol de viață, flori, o diplomă de recunoștință, un tort aniversar și suma de 1000 de lei drept cadou.

„Am fost cu toții copleșiți de emoții, de acea stare de bine, de reconfortare sufletească și spirituală pe care o găsești numai când te afli în preajma unui om care a bătucit potecile vieții, cu bune și cu rele, cu bucurie, poate și cu suferință, 100 de ani! Este un exemplu pentru noi toți în ceea ce privește speranța, dorința de a trăi, de a-și împlini menirea umană, destinul, ceea ce a hărăzit Dumnezeu. Când te afli în fața unui asemenea om cu o existență cât o istorie și care și-a rostoit viața în credința lui Dumnezeu, nu poți decât să te înclini”, a spus Sorin Vasile Ioniță.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

„Ziua angajărilor” la Parcul Industrial Moreni

Publicat

pe

Parcul Industrial Moreni și Liceul Tehnologic din localitate demarează, luni – 26 iulie, de la ora 09:00, proiectul „Ziua angajărilor”, menit să vină în sprijinul absolvenților, în sensul că le va fi facilitat accesul la locurile de muncă disponibile în cadrul societăților care-și desfășoară activitatea în Parcul Industrial Moreni.

„Sunt onorat să pot veni în sprijinul oricărui locuitor al municipiul Moreni și voi face tot posibilul ca acest proiect să aibă rezultate dintre cele mai bune. Mulțumesc conducerii Consiliului Județean Dâmbovița pentru sprijinul acordat și, totodată, le mulțumesc tuturor colaboratorilor”, este mesajul directorului Parcului Industrial Moreni – Gabriel Purcaru.

Absolvenții vor primi materiale informative despre firme, posturi etc. astfel încât să-și analizeze mai ușor abilitățile și competențele prin prisma ocupării unui job din oferta Parcului Industrial.

„Ziua angajărilor” va avea loc la sediul Liceului Tehnologic Moreni. În funcție de solicitări, acțiunea va fi reeditată. De asemenea, se vor putea organiza vizite de documentare în Parcul Industrial Moreni – ne-a mai spus Gabriel Purcaru.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Marian Nițescu, președintele Organizației de Pensionari Bărbulețu, a trecut la cele veșnice

Publicat

pe

de

Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a domnului MARIAN NIȚESCU, președinte al Organizației de Pensionari Bărbulețu și membru în Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița încă din anul 2010.

A fost un om implicat și solidar cu ceilalți colegi și întotdeauna activ în cadrul ședințelor la care a participat pentru a susține problemele cu care s-au confruntat pensionarii.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Prefect,
Aurelian Popa

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT