Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Anunț covocare ședință ordinară Consiliul Local Voinești, 29 iunie 2021

Publicat

pe

Se convoacă în sedință ordinară Consiliul Local Voinești, în data de 29.06.2021, ora 19:00, la sediul acestuia – sala de festivități, cu respectarea normelor în vigoare, privind desfășurarea activității la locul de muncă, în condiții de securitate și sanatate în muncă pe perioada stării de alertă, având următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local al comunei Voinești pe anul 2021;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea drenajului apelor pluviale (prin betonare) în satul Suduleni – strada Valea Adâncă (prelungire);
3. Proiect de hotărâre privind completarea Inventarului domeniului public al comunei Voinești (poziții drumuri)
4. Proiect de hotărâre privind scoaterea din evidența fiscală a unor persoane fizice aflate în stare de insolvabilitate;
5. Proiect de hotărâre privind stabilirea modului de întocmire a registrului agricol la nivelul UAT Voinești;
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de resurse umane, material și financiar necesar gestionării situațiilor de urgență pentru anul 2021 la nivelul UAT Voinești;
7. Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului de activitate pe semestrul 1 – anul 2021, conform Legii 448/2006 modificată și completată;
8. Proiect de hotărâre privind preluarea în administrarea Consiliului Local Voinești a DC 150;
9. Proiect de hotărâre privind desemnarea consilierului local responsabil cu afacerile europene;
10. Diverse.

PRIMAR,
SANDU GABRIEL

ADMINISTRAŢIE

Rețele de utilități pentru noile zone de locuit din comuna Dragomirești

Publicat

pe

Dragomirești este una dintre localitățile dâmbovițene care se dezvoltă frumos. Numărul de case moderne, construite cu gust, în stil european, a crescut simțitor. Sunt tot mai mulți tineri care solicită terenuri pentru a-și ridica locuințe. Primăria este preocupată, în acest moment, să extindă rețelele de utilități către zonele comunei unde s-au edificat construcții, iar oamenii au nevoie de condiții civilizate de trai. În acest sens, se lucrează la rețelele de gaze naturale și iluminat public, în perimetrul DN 72, Târgoviște-Câmpulung.

„Este o zonă deosebită, în care cetățenii comunei noastre au început să construiască. Trebuie să fim alături de ei și să grăbim procesele de execuție a rețelelor de utilități. Nu avem acolo nici alimentare cu apă potabilă, nici curent electric. Vom face tot ceea ce ne stă în putință pentru a realiza cât mai repede aceste obiective absolut necesare pentru cetățenii care își ridică case, care pun bazele unor noi familii”, ne-a declarat primarul Dragoș Vlădulescu.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Rezolvări concrete în Bucegi, în numai 24 de ore de la dezlănțuirea naturii

Publicat

pe

În mai puțin de 24 de ore de la viiturile de ieri-noapte, Consiliul Județean Dâmbovița a redat circulației rutiere podul peste Ialomița spre Cabana Horoabele și a fost redeschisă Peștera Ialomiței.

„Așa cum am promis, am adus în munte proiectanții care vor înainta soluția tehnică pentru refacerea drumului distrus de debitul mare al Ialomiței din zona Cheile Tătarului.

În cel mai scurt timp, vreau să începem lucrările la drumul și podurile afectate de apele rîului Ialomița care, din spusele specialiștilor, niciodată nu au fost atât de mari în zona Cheile Tătarului.

Citește și: Guvernul Cîțu a sărit județul Dâmbovița și la repartizarea fondurilor pentru calamități

În primă fază, trebuie reparate apărările de mal și racordurile pod-rampă care au fost avariate de aluvinile și materialul lemnos aduse de ape, iar zidurile de rambleu din piatră, trebuie consolidate prin refacerea fundațiilor.

În urma acestor lucrări, se poate trece la reconstruirea terasamentului drumului și a întregului sistem rutier”, precizează președintele CJ Dâmbovița – Corneliu Ștefan.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT