Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Anunț covocare ședință ordinară Consiliul Local Voinești, 29 iunie 2021

Publicat

pe

Se convoacă în sedință ordinară Consiliul Local Voinești, în data de 29.06.2021, ora 19:00, la sediul acestuia – sala de festivități, cu respectarea normelor în vigoare, privind desfășurarea activității la locul de muncă, în condiții de securitate și sanatate în muncă pe perioada stării de alertă, având următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local al comunei Voinești pe anul 2021;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea drenajului apelor pluviale (prin betonare) în satul Suduleni – strada Valea Adâncă (prelungire);
3. Proiect de hotărâre privind completarea Inventarului domeniului public al comunei Voinești (poziții drumuri)
4. Proiect de hotărâre privind scoaterea din evidența fiscală a unor persoane fizice aflate în stare de insolvabilitate;
5. Proiect de hotărâre privind stabilirea modului de întocmire a registrului agricol la nivelul UAT Voinești;
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de resurse umane, material și financiar necesar gestionării situațiilor de urgență pentru anul 2021 la nivelul UAT Voinești;
7. Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului de activitate pe semestrul 1 – anul 2021, conform Legii 448/2006 modificată și completată;
8. Proiect de hotărâre privind preluarea în administrarea Consiliului Local Voinești a DC 150;
9. Proiect de hotărâre privind desemnarea consilierului local responsabil cu afacerile europene;
10. Diverse.

PRIMAR,
SANDU GABRIEL

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni începe plata restanțelor către asistenții persoanelor cu handicap

Publicat

pe

De

Primăria municipiului Moreni va începe, zilele acestea, să achite plățile restante către asistenții persoanelor cu handicap grav, precum și indemnizațiile lunare restante.

„Având în vedere adresa Administrației Județene a Finanțelor Publice Dâmbovița înregistrată sub nr. 16275/06.12.2023, în această după-amiază Consiliul Local al municipiului Moreni, convocat în ședință extraordinară de îndată, a aprobat cu unanimitate de voturi rectificarea bugetară pentru plata drepturilor asistenților personali ai persoanelor cu handicap grav sau indemnizațiile lunare restante. Astfel, în zilele următoare, se va proceda la plata drepturilor legale restante pentru aceste persoane”, este anunțul transmis de municipalitatea morenară.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

Primăria Pucioasa a obținut fonduri să modernizeze 69 de străzi. Vezi lista!

Publicat

pe

Primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, a semnat, săptămâna aceasta, la Ministerul Dezvoltării, două contracte de finanțare care vizează reabilitarea și modernizarea a 69 de drumuri de interes local, cu fonduri obținute prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. De precizat că proiectele tehnice sunt deja realizate, astfel că procedura de licitație pentru desemnarea constructorului va demara în scurt timp.

„Prioritizarea lucrărilor se va face în funcție de gradul de realizare al infrastructurii de apă-canal, încercând să ne sincronizăm cu lucrările ce se vor realiza pe POIM, în așa fel încât să nu fim nevoiți să intervenim pe respectivele străzi după terminarea lucrărilor de modernizare.

Primul proiect are ca obiectiv reabilitarea și modernizarea a 24 de drumuri de interes local, ce au o lungime de 8,122 km, iar valoarea totală a investiției este de 14.899.357,40 lei.

Al doilea proiect are ca obiectiv reabilitarea și modernizarea a 45 de drumuri de interes local, cu o lungime de 8,279 km, iar valoarea totală a investiției este de 15.930.544,76 lei.

Cele 69 de drumuri sunt amplasate pe întreg teritoriul orașului, iar prin modernizarea lor vom rezolva, într-o mare proporție, problema infrastructurii rutiere din orașul nostru”, a precizat primarul Constantin Ana.

Lista străzilor care sunt incluse în cele două proiecte:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite