Connect with us

ACTUALITATE

Nu rata! Sterilizează-ți gratuit câinii și pisicile la Vulcana-Pandele

Publicat

pe

Foto arhivă Asociația Dina's Angels Pet-Rescue

O clinică veterinară mobilă A.U.L.I.M. Smeura, din județul Argeș, va efectua, din nou, sterilizări gratuite în Dâmbovița, la Vulcana-Pandele, ca urmare a bunei colaborări cu Adina Olteanu, din localitate, care se implică, de foarte mulți ani, în acțiuni de salvare a animalelor și, foarte important, de educare a proprietarilor de câini și pisici, astfel încât să fie prevenit abandonul. După 2016, când a pus bazele Asociației Dina’s Angels Pet-Rescue, Adina Olteanu a reușit să organizeze periodic și campanii gratuite de sterilizare.

Miercuri – 30 iunie 2021, cetățenii din Vulcana Pandele, Vulcana Băi și Brănești au iarăși ocazia să-și sterilizeze, fără costuri, câinii și pisicile. Trebuie doar să se înscrie la numărul de telefon 0730.863.011.

Atenție! Animalele care vor fi supuse intervenției chirurgicale trebuie să aibă vârsta minimă peste 7 luni, să nu aibă lactație, adică pui mai mici de 2 luni, și să nu fie hrănite în ziua sterilizării.

Foto arhivă

Foto arhivă Asociația Dina’s Angels Pet-Rescue

„Echipa A.U.L.I.M. Smeura cu care colaborăm merită toate laudele. Au dovedit, de fiecare dată, nu numai profesionalism și simț de răspundere, dar și dăruire pentru o cauză nobilă și, mai ales, devotament față de ființele fără glas care adesea ne sunt cei mai nobili și loiali prieteni. Cu siguranță, vom colabora în campanii viitoare”, ne-a spus Adina Olteanu – fondatoarea Asociației Dina’s Angels Pet-Rescue.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

CJAS Dâmbovița, agenda de contractare aprilie 2023

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

La Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște sunt în derulare cele mai mari investiții de după 1989

Publicat

pe

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, în frunte cu președintele Corneliu Ștefan, s-a aflat, astăzi – 27 martie 2023, la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, unde se află în plină derulare cel mai important proiect investițional de după 1989. Practic, este vorba despre trei mari obiective, respectiv: extinderea și modernizarea Unității de Primiri Urgențe (UPU), execuția Ambulatoriului de Specialitate, extinderea și modernizarea Secției de Cardiologie, cărora li se adaugă cea mai mare campanie de achiziție de aparatură medicală și mobilier pentru toate saloanele și compartimentele de specialitate ale unității sanitare dâmbovițene.

Astfel, pentru pentru Secția de Radiologie, au fost achiziționate 4 aparate mobile de specialitate, valoarea acestora fiind de 3.500.000 lei. Finanțarea a fost asigurată din fonduri europene. Tot pentru Spitalul Județean s-au mai cumpărat 700 de noptiere. Acest tip de mobilier nu a mai fost schimbat de peste 25 de ani. Investiția se ridică la aproape 580.000 de lei.

Tot cu finanțare europeană se derulează un contract pentru furnizarea de echipamente medicale în valoare de aproximativ 13.300.000 de lei. După cum ne-a precizat președintele Corneliu Ștefan, au fost efectuate deja achiziții de 10.200.000 de lei. Spitalul Județean dispune acum de echipamente noi la terapie intensivă, radiologie și imagistică medicală, tărgi și paturi pentru ATI. Urmează să mai sosească la Târgoviște încă un lot de aparatura de laborator de peste 2.000.000 de lei.

Un alt contract atribuit, cu o valoare de 13.400.000 de lei, prevede achiziția de echipamente de protecție pentru cadrele medicale. Până acum, au fost deja cumpărate materiale de 6.500.000 de lei. Și lucrurile nu se opresc aici. Mai sunt în derulare, în diferite faze, procedurile de achiziție publică în valoare de aproximativ 16.000.000 de lei pentru aparatură medicală și echipamente de laborator, dezinfectanți și reactivi.

„A fost deschisă licitația și pentru aparatul angiograf, necesar Secției de Cardiologie. Valoarea estimată a acestuia este de 10.500.000 de lei. Mai avem în derulare, în diferite faze, proceduri de achiziții publice, în valoare de aproximativ 16.000.000 pentru aparatură medicală și echipamente de laborator, dezinfectanți și reactivi. Un total al investițiilor în echipamente și aparatură medicală se ridică, în acest moment, la aproximativ 56.000.000 de lei, adică 11.500.000 de euro.

Adăugând și lucrările la Ambulatoriul de Specialitate, de 3.400.000 de euro, Unitatea de Primiri Urgențe – 1.700.000 de euro și Secția Cardiologie – 2.000.000 de euro, investițiile noastre pentru sănătatea dâmbovițenilor se ridică, în prezent, la 18.500.000 de euro. Este cel mai mare plan investițional din istoria Spitalului Județean Târgoviște”, a precizat președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan.

La vizita de astăzi de la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, Corneliu Ștefan a fost însoțit de vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, de secretarul general al CJ Dâmbovița – Dan Popa și de managerul unității sanitare – dr. Claudiu Dumitrescu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats