Connect with us

ACTUALITATE

Nu rata! Sterilizează-ți gratuit câinii și pisicile la Vulcana-Pandele

Publicat

pe

Foto arhivă Asociația Dina's Angels Pet-Rescue

O clinică veterinară mobilă A.U.L.I.M. Smeura, din județul Argeș, va efectua, din nou, sterilizări gratuite în Dâmbovița, la Vulcana-Pandele, ca urmare a bunei colaborări cu Adina Olteanu, din localitate, care se implică, de foarte mulți ani, în acțiuni de salvare a animalelor și, foarte important, de educare a proprietarilor de câini și pisici, astfel încât să fie prevenit abandonul. După 2016, când a pus bazele Asociației Dina’s Angels Pet-Rescue, Adina Olteanu a reușit să organizeze periodic și campanii gratuite de sterilizare.

Miercuri – 30 iunie 2021, cetățenii din Vulcana Pandele, Vulcana Băi și Brănești au iarăși ocazia să-și sterilizeze, fără costuri, câinii și pisicile. Trebuie doar să se înscrie la numărul de telefon 0730.863.011.

Atenție! Animalele care vor fi supuse intervenției chirurgicale trebuie să aibă vârsta minimă peste 7 luni, să nu aibă lactație, adică pui mai mici de 2 luni, și să nu fie hrănite în ziua sterilizării.

Foto arhivă

Foto arhivă Asociația Dina’s Angels Pet-Rescue

„Echipa A.U.L.I.M. Smeura cu care colaborăm merită toate laudele. Au dovedit, de fiecare dată, nu numai profesionalism și simț de răspundere, dar și dăruire pentru o cauză nobilă și, mai ales, devotament față de ființele fără glas care adesea ne sunt cei mai nobili și loiali prieteni. Cu siguranță, vom colabora în campanii viitoare”, ne-a spus Adina Olteanu – fondatoarea Asociației Dina’s Angels Pet-Rescue.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Dâmbovița: Trei note de 10 la concursul de titularizare în învățământ

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, doar 43,71% din cei 620 de candidați care au participat la concursul de titularizare în învățământ au reușit să obțină notă peste 7 – ne informează Inspectoratul Școlar. Reamintim că s-au înscris 766 de viitori profesori, dintre care 92 nu s-au mai prezentat să susțină proba scrisă, 53 s-au retras după ce au primit subiectele, iar o lucrare a fost anulată în centrul de evaluare.

Numărul notelor peste 7 obținute anul acesta în județul Dâmbovița sunt mai puține decât în 2023, cu un procent de 6,2%. În același timp, procentul notelor între 5 și 6,99 este de 39,35%, în creștere cu 7,01%, comparativ cu anul 2023 (32,34%).

„Trei candidați au obținut nota 10 (zece) – 1 candidat la specializarea Educatoare, 1 candidat la specializarea Limba rromani maternă și 1 candidat la specializarea Asistență medicală generală (maiștri instructori) – 108 candidați (17,42%) au obținute note între 7.00 și 7.99, 107 candidați (17,26%), între 8.00 și 8.99, 53 de candidați (8,55%), între 9.00 și 9,99.

Rata notelor peste 5.00 (cinci) obținute de candidații din județul Dâmbovița care au susținut proba scrisă este de 83,06%, în creștere cu 0,82% comparativ cu anul 2023 (82,24 %)”, ne informează Inspectoratul Școlar.

Contestațiile pot fi depuse astăzi la sediile inspectoratelor școlare județene sau prin mijloace electronice (la adresele comunicate public de fiecare inspectorat școlar) până la ora 21:00, respectiv miercuri, 24 iulie 2024, până la ora 12:00. Rezultatele finale vor fi comunicate în data de 31 iulie 2024.

Reclama

„Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele publice organizate de inspectoratele şcolare în perioada 1 – 2 august 2024”, mai precizează ISJ Dâmbovița.

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Admitere 2024: Facultatea de Științe Politice, Litere și Comunicare din cadrul Universității Valahia din Târgoviște

Publicat

pe

De

Ești pasionat de limbi străine, de literatură sau de comunicare? Visezi să ai o carieră în jurnalism sau să te implici în proiecte de interculturalitate și comunicare instituțională?

Facultatea de Științe Politice, Litere și Comunicare, din cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște te invită să să aplici pentru concursul de admitere la programe de studiu care te vor pregăti pentru o carieră de succes în domeniile tale de interes.

Programe de studii de licență (durata de studiu: 3 ani):

  • Limba și literatură română – limbă și literatură modernă (engleză/franceză);
  • Jurnalism.

Programe de studii de master (durata de studiu: 2 ani):

  • Multilingvism și interculturalitate în context european;
  • Comunicare instituțională.

Înscrierile pentru concursul de admitere se pot face atât online, pe site-ul oficial al Universității „Valahia” din Târgoviște, cât și la sediul facultății.

Pentru informații suplimentare despre înscriere și admitere, vă invităm să vizitați site-ul www.admitere.valahia.ro.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Reclama
Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite