Connect with us

Argeș

A încercat să scoată o butelie din bucătăria în flăcări și a ajuns la spital

Publicat

pe

Incendiu violent, în această după-amiază, în comuna Valea Iașului, satul Ungureni, din județul Argeș. Focul a cuprins o bucătărie de vară construită preponderent din materiale combustibile.

Proprietarul, un bărbat de 70 de ani care locuia singur, a încercat să scoată din interior o butelie de aragaz și a suferit arsuri de gradele 1 și 2 la membrele superioare. Bătrânul a primit îngrijiri medicale la fața locului, apoi echipajul SMURD l-a transportat la spital.

Pompierii au reușit să localizeze focul înainte să se propage la cele trei proprietăți vecine. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este jarul sau scânteile căzute dintr-o sobă, care ar fi aprins un obiect de mobilier din apropiere – ne informează ISU Argeș.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Patru tineri au plonjat cu mașina în albia unui râu, în Câmpulung

Publicat

pe

Accident rutier, în această seară, în zona Apă Sărată din municipiul Câmpulung, județul Argeș. Un autoturism în care se aflau patru tineri a plonjat de pe un pod în albia râului Târgului – ne informează ISU Argeș. Trei persoane, două de sex feminin și una de sex masculin, au fost transportate la spital de echipajele SMURD și SAJ.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Argeș

Patru autovehicule cuprinse de foc în Cotmeana, județul Argeș

Publicat

pe

O autoutilitară, un autocamion, un autoturism și o remorcă au fost afectate de un incendiu izbucnit, astăzi – 7 decembrie 2023, în localitatea Cotmeana, județul Argeș. De asemenea, a ars un container de aproximativ 10 mp, precum și o bună parte dintr-un al doilea container.

O persoană a suferit arsuri și a fost transportată la spital de către un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Potrivit ISU Argeș, în autoutilitară se aflau 12 butoaie din metal, în unele dintre acestea fiind găsite lichide combustibile. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică.

La fața locului s-a acționat cu patru autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială de cercetare și decontaminare chimică, biologică, radiologică și nucleară, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și una de la SAJ.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite