Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Zona de sud a municipiului Târgoviște, reconfigurare spre nou și modern

Publicat

pe

Procesul de modernizare a municipiului Târgoviște pornit de administrația Cristian Daniel Stan continuă în forță. Zona de sud a orașului a cunoscut, în această perioadă, cea mai intensă dezvoltare la capitolul infrastructură.

Astăzi – 27 iulie 2021, primarul Cristian Daniel Stan s-a aflat, împreună cu președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan, viceprimarul Cătălin Rădulescu și city managerul Gabriel Boriga, în Cartierul CFR, pe strada Neagoe Basarab, perimetru unde se lucrează intens la proiectul de lărgire la patru benzi a acestei artere rutiere care face o legătură facilă cu zona Dâmbovița Mall.

„Vom mai construi, de asemenea, o pistă de biciclete, va fi amenajat spațiul verde. Vom avea pe acest traseu, arbori, arbuști, vom avea iluminat public stradal. Va fi o zonă plăcută, de promenadă. În acest moment, este turnat asfaltul, nu la nivel de ultimul strat, pe unul dintre sensurile de circulație”, a precizat primarul Cristian Daniel Stan.

Reabilitarea și modernizarea străzii Neagoe Basarab, extinderea spre Mall a dat posibilitatea deschiderii cartierelor CFR și Aleea Trandafirilor, prin acestă arteră, către Bulevardul Regele Ferdinand și către centura municipiului.

„Vorbim de o zonă în plină dezvoltare, în plină expansiune. Undeva în toamna acestui an, proiectul va fi finalizat”, a mai spus edilul.

Tot în acestă parte a orașului va fi dezvoltat un cartier de locuințe ANL, proiect care, speră primarul Cristian Daniel Stan, va demara curând.

Despre realizările municipalității, multe dintre ele, mai ales cele din zona Mall, gândite și înfăptuite printr-o colaborare cu autoritățile județene, a vorbit și președintele CJ Dâmbovița – Corneliu Ștefan.

„După cum vedem, lucrurile bune continuă în Târgoviște. Îl felicit pe primarul municipiului pentru tot ceea ce face pentru târgovișteni, și, nu în ultimul rând, pentru această investiție unde ne aflăm. Acestă zonă a municipiului Târgoviște va fi legată cu drumul pe care Consiliul Județean Dâmbovița l-a realizat și l-a predat, așa cum era normal, municipalității. În zona Mall avem foarte multe investiții pe care le-am gândit împreună cu Primăria Târgoviște. Sperăm ca, de anul viitor, să demarăm aceste proiecte așa cum ne-am propus „, a spus Corneliu Ștefan.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița a mai vrut să îi informeze pe târgovișteni, pe dâmbovițeni, că tot ceea ce s-a realizat în această perioadă nu a beneficiat de niciun fel de sprijin din partea actualei puteri PNL – USRPLUS. Județul Dâmbovița și municipiului Târgoviște, de doi ani, nu au primit fonduri din partea Guvernului pentru nicio lucrare de dezvoltare socio-edilitară și de infrastructură.

VIDEO

ADMINISTRAŢIE

Primăria Pucioasa, finanțare nerambursabilă pentru activități nonprofit de interes local

Publicat

pe

Primăria Pucioasa finanțează cu câte 25.000 de lei două asociații sportive din oraș, în vederea implementării unor proiecte nonprofit de interes local în domeniul baschet și karate. De altfel, acestea au fost singurele cereri depuse în termenul stabilit în acest sens.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

CJ Dâmbovița execută lucrări complexe pe drumul care urcă la Mănăstirea Dealu

Publicat

pe

Consiliul Județean Dâmbovița execută, în această perioadă, prin societatea proprie, lucrări de reparații pe drumul care urcă la Mănăstirea Dealu – DJ 718A

La final – spune președintele Corneliu Ștefan, care urmărește atent investiția, se va circula în cele mai bune condiții spre această zonă a județului cu profunde semnificații istorice.

De asemenea, se toarnă covor asfaltic pe DJ 710, sectorul Bezdead-Pucioasa.

Vezi aici programul complet al lucrărilor de infrastructură rutieră pe care le execută CJ Dâmbovița săptămâna aceasta!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT