Connect with us

SOCIAL

3 bărbați cercetați pentru spălare de bani. 5 milioane de lei prejudiciu

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea procurorilor de la Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au efectuat, ieri – 17 august, 9 percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în judeţul Teleorman. Au fost puse în aplicare şi 4 mandate de aducere, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de spălare de bani, domeniul vizat fiind acela de comercializare a feroaliajelor. Prejudiciul creat este estimat la 5.000.000 de lei. Oamenii legii au mai identificat şi ridicat 98.800 kg feroaliaje.

Anchetatorii au instituit măsura sechestrului asigurător asupra tuturor bunurilor mobile şi imobile, până la concurenţa sumei de 4.734.000 lei şi 80.000 euro, respectiv un autoturism în valoare de 170.000 euro, un imobil evaluat la 300.000 de euro şi 87.000 kilograme de feroaliaje în valoare de circa de 170.000 euro. Nu au fost exceptate nici conturile bancare aparţinând bănuiţilor.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ialomiţa

Depozit de furaje, mistuit de foc

Publicat

pe

Pompierii militari din Ialomița și Călărași luptă de azi-noapte pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un depozit de plante furajere din localitatea Horea, comuna Axintele – județul Ialomița. Au ars aproximativ 150 de baloți de paie. Misiunea de stingere este în dinamică.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Filmul evadării deținutului de la Penitenciarul Găești

Publicat

pe

de

Deținutul care a evadat, joi – 25 noiembrie 2021, când se afla la un punct de lucru din orașul Găești ar fi putut să solicite eliberarea condiționată în luna decembrie – scrie Cronica de Găești. Acum, va primi o pedeapsă suplimentară. Bărbatul era condamnat pentru furt calificat.

Marian Popa, 43 de ani, este căutat în continuare. Până acum, autoritățile au verificat peste 20 de piste. Din păcate, acestea s-au dovedit a fi false.

În urmă cu 5 zile, imediat după pauza de masă, de la ora 12:00, deținutul a spus că merge la toaletă. După aproximativ o jumătate de oră, superiorii au realizat că nu s-a întors la treabă și au început să-l caute.

„Când au constatat că a dispărut, au alertat autoritățile. Condamnatul și-a abandonat hainele de lucru și bocancii în curtea firmei unde lucra, a sărit gardul și se pare că a fugit spre câmpul Ioneștiului, ocolind zonele locuite și, implicit, camerele de luat vederi. Bărbatul are experiență a în supraviețui în condiții grele, fiind mai mulți ani cioban. Nu este exclus să se fi refugiat într-o zonă fără tehnologie sau să fi primit ajutor.

Povestea cum că ar fi avut o rudă rănită într-un accident este o pură ficțiune, pe care Popa Marian le-o povestea colegilor. Nici cu familia din Scheiu nu ar fi ținut legătura, pentru că nu avea cu aceasta o relație bună”, relatează Cronica de Găești.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT