Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Pucioasa a reclamat Electrica SA la ANRE. Urmează și o petiție online

Publicat

pe

Primăria Pucioasa a transmis către Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei, astăzi – 20 august 2021, o adresă prin care reclamă comportamentul Electrica SA și solicită măsuri urgente, ca urmare a faptului că, de câteva săptămâni, locuitorii orașului se confruntă cu dese întreruperi neanunțate.

„Ceea ce se întâmplă cu cei de la Electrica în ultima perioadă depășește orice limită a bunului simț! Cu săptămâni în care am avut zeci de opriri neanunțate, cu zone întregi rămase fără energie electrică ore în șir (și asta periodic), cu pagube provocate populației din ce în ce mai mari, cu numere de telefon pentru intervenții total nefuncționale, cu personal net inferior numeric nevoilor reale, Electrica sfidează prin atitudine o întreagă comunitate!

Iar daca mai vorbim si despre modul in care sunt soluționate cererile pentru avize si noi racordari ajungem la concluzia ca aceasta companie se comporta ca un dușman al cetațeanului și al firmelor, nu ca un partener, nu ca un simplu furnizor de utilitați! Doi ani de dialog cu cei din conducerea Electrica, la toate nivelurile sale, au fost inutili.

Astăzi am trecut la următoarea etapă, reclamând comportamentul abuziv al celor ce trebuiau să fie partenerii noștri într-o Românie normală la ANRE, prezentând situația de la nivelul orașului nostru și cerând măsuri urgente.

La Pucioasa și oriunde în țară, cetățenii trebuie să aibă în relația cu furnizorii mai mult de un singur „drept”, acela de a plăti facturile! Ajunge!

De luni vă vom pune la dispoziție formulare de reclamații / petiții individuale și vom lansa și o petiție online, pentru a da greutate demersului nostru!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, primarul Constantin Ana.

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni începe plata restanțelor către asistenții persoanelor cu handicap

Publicat

pe

De

Primăria municipiului Moreni va începe, zilele acestea, să achite plățile restante către asistenții persoanelor cu handicap grav, precum și indemnizațiile lunare restante.

„Având în vedere adresa Administrației Județene a Finanțelor Publice Dâmbovița înregistrată sub nr. 16275/06.12.2023, în această după-amiază Consiliul Local al municipiului Moreni, convocat în ședință extraordinară de îndată, a aprobat cu unanimitate de voturi rectificarea bugetară pentru plata drepturilor asistenților personali ai persoanelor cu handicap grav sau indemnizațiile lunare restante. Astfel, în zilele următoare, se va proceda la plata drepturilor legale restante pentru aceste persoane”, este anunțul transmis de municipalitatea morenară.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

Primăria Pucioasa a obținut fonduri să modernizeze 69 de străzi. Vezi lista!

Publicat

pe

Primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, a semnat, săptămâna aceasta, la Ministerul Dezvoltării, două contracte de finanțare care vizează reabilitarea și modernizarea a 69 de drumuri de interes local, cu fonduri obținute prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. De precizat că proiectele tehnice sunt deja realizate, astfel că procedura de licitație pentru desemnarea constructorului va demara în scurt timp.

„Prioritizarea lucrărilor se va face în funcție de gradul de realizare al infrastructurii de apă-canal, încercând să ne sincronizăm cu lucrările ce se vor realiza pe POIM, în așa fel încât să nu fim nevoiți să intervenim pe respectivele străzi după terminarea lucrărilor de modernizare.

Primul proiect are ca obiectiv reabilitarea și modernizarea a 24 de drumuri de interes local, ce au o lungime de 8,122 km, iar valoarea totală a investiției este de 14.899.357,40 lei.

Al doilea proiect are ca obiectiv reabilitarea și modernizarea a 45 de drumuri de interes local, cu o lungime de 8,279 km, iar valoarea totală a investiției este de 15.930.544,76 lei.

Cele 69 de drumuri sunt amplasate pe întreg teritoriul orașului, iar prin modernizarea lor vom rezolva, într-o mare proporție, problema infrastructurii rutiere din orașul nostru”, a precizat primarul Constantin Ana.

Lista străzilor care sunt incluse în cele două proiecte:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite