Connect with us

Dâmboviţa

Concluzie amară: Se vor inventa stațiile de teleportare înainte să facă ministrul Drulă drum expres de la Târgoviște la București!

Publicat

pe

Actualii guvernanți PNL – USRPLUS și, în special, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, nu au nicio treabă cu infrastructura rutieră a județului Dâmbovița. De când au venit la putere, au înăbușit, aproape în forță, toate proiectele care aveau ca scop modernizarea drumurilor de interes național care străbat teritoriul județului Dâmbovița.

DN 71, Bâldana-Târgoviște-Sinaia, pentru care au întreprins demersuri generații întregi de politicieni și reprezentanți ai autorităților județene și care ajunsese practic la stadiul de a fi demarate lucrările pe sectorul Baldana-Târgovișre, a fost scos pe linie moartă de ministrul Drulă, care nu a văzut oportună această investiție. Între timp, DN 71 a devenit extrem de aglomerat, iar capacitatea de a face față traficului scade de la o zi la alta…

Fostul deputat PSD Ionuț Săvoiu, actualmente consilier județean, a remarcat cu tristețe că reprezentanții ministerului de resort întârzie nejustificat procedurile de achiziții publice și în ceea ce privește sectorul de nord al DN 71, respectiv Târgoviște- Pucioasa-Sinaia, unde nu au existat probleme de niciun fel la capitolul finanțare, dar tot îl țin pe loc. Așa vrea Drulă!

„Îmi pun și eu o întrebare retorică. Este doar o tărăgănare inexplicabilă sau este, practic, o blocare a investițiilor de interes național în județul Dâmbovița?”, se întreabă Ionuț Săvoiu.

Fostul parlamentar social-democrat, cunoscător al proiectului de reabilitare și modernizare a DN 71, nu înțelege de ce este atât de multă rea voință în ceea ce privește acest drum deosebit de important pentru economia, turismul și viața socială a județului Dâmbovița. Mai marii Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au alocat abia acum fonduri pentru alunecarea de teren de la kilometrul 98, în zona Cota 1000, unde circulația se desfășoară din ce în ce mai greu.

„Nu se vorbește nimic despre lucrările de reabilitare a podurilor de pe DN 71, de la intrare și ieșire din orașul Pucioasa. Au durata de viață depășită. Și aceste obiective fac parte din tronsonul de drum care întârzie să fie scos la licitație”, a precizat consilierul județean Ionuț Săvoiu.

Probabil, Cătălin Drulă de la USR-PLUS așteaptă să se prăbușească podurile de pe DN 71, de la Pucioasa, să se întâmple vreo nenorocire. Faptul că a fost împărțit traficul pe două podețe nu înseamnă că s-a rezolvat problema și că cele două structuri, fragile de altfel, vor rezista la infinit.

Despre modernizarea tronsonului Bâldana-Târgoviște al DN 71 nu are rost să mai vorbim. A fost un eșec dirijat politic. Nimeni nu mai are încredere că această șosea va mai fi vreodată lărgită la patru benzi. Cât despre visul lui Drulă de a trage peste câmpuri un drum expres, este o altă poveste de adormit electoratul. Se vor inventa stații de teleportare înaintea inaugurării unui drum expres Bâldana-Târgoviște!

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Comunicat PNL Dâmboviţa: USR îi folosește pe dâmbovițeni, pe post de scut, în jocurile politice murdare

Publicat

pe

De

După ce i-au instigat pe dâmbovițeni la denigrare și lipirea de afișe cu mesaje false, acum reprezentanții USR se spală pe mâini.

Pe principiul „nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase”, în cea mai recentă conferință de presă a USR Dâmbovița, întrebat despre afișele cu mesaje denigratoare la adresa PNL, lipite în Târgoviște, Daniel Blaga, președinte USR Dâmbovița, nu și-a asumat responsabilitatea pentru acțiunile repetate de pe timpul nopții, cu replica nonșalantă:

“Afișe cu mesaje denigratoare sunt în toată țara. E irelevant cine le-a lipit, important este mesajul”.

Întrebat de jurnaliști dacă s-a respectat legea care reglementează afișajul stradal cu mesaje cu un conținut politic / electoral, șeful USR-iștilor dâmbovițeni a continuat șarada:

“Scrie undeva în lege când trebuie lipite? Nu știu, mă rog… Ideea este că… ceea ce este esențial în asta… este mesajul, nu cine le-a lipit, unde și cum”.

Să înțelegem că USR-iștii instigă dâmbovițenii să se alăture unui demers denigrator și apoi le pasează oamenilor responsabilitatea pentru gestul lor, se dezic de cei pe care îi îndeamnă să participe la o acțiune despre care habar nu au dacă este sau nu legală?

Este o acțiune care nu poate naște decât dezgust. În lipsa unui mesaj adecvat și a unei strategii, USR se folosește de tehnici de manipulare cu mesaje false și folosește oamenii drept scut pentru jocuri politice murdare. Concluzia o pot trage dâmbovițenii.

BIROUL DE PRESĂ AL PNL DÂMBOVIȚA

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Târgoviște: S-a dus la ceruri profesorul de muzică Fidel Cătălin. Dumnezeu să-l odihnească!

Publicat

pe

De

Cu mare întristare, ne luăm rămas-bun de la colegul și prietenul nostru, Cătălin Fidel, profesor de muzică al liceului nostru…

A fost liniște deplină astăzi în cancelarie și pe holurile liceului… Copii s-au strâns la Bibliotecă, ne-am șters lacrimile unii altora, ne-am alinat cum am putut tristețea… Beculețele vesele și colorate din brazii împodobiți au rămas în bezna…

Începând de astăzi, o chitară nu va mai cânta… După o lungă suferință, sufletul său s-a ridicat în împărăția Tatălui…

Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Și multă putere în a depăși aceste clipe atât de grele… Odihnă veșnică și drum lin, Cătălin!

Biblioteca Liceului Ion Heliade Rădulescu Târgoviște

Cei care doresc să își ia rămas bun de la el, îl pot vizita la Capela Bisericii Sfântul Nicolae Andronesti (Str. Pârvan Popescu, Nr 11), Târgoviște, acolo unde va fi depus. Detalii referitoare la ora slujbei de înmormântare o voi comunica ulterior – a anunțat soția.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite