Connect with us

Dâmboviţa

Marian Ţachianu, deputat: Guvernanții PNL-USRPLUS sunt rupți total de realitate!

Publicat

pe

Deputatul PSD de Dâmbovița Marian Țachianu critică indiferența de care dau dovadă actualii guvernanți față de ceea ce se întâmplă în viața reală. De la înălțimea funcțiilor lor și din cauza deselor conflicte generate de interesele de grup, au pierdut contactul cu țara, aproape că nu mai știu și nici nu pare să îi mai preocupe problemele cu care se confruntă românii!

„Suntem conduși de incompetenți, de indivizi care nu par să aibă treabă cu poporul, cu viața de zi cu zi a românilor. După gafa premierului Cîțu, care nu a știut cât mai costă o pâine în România, a urmat, la acest concurs al indiferenței, ministrul Finanțelor, Dan Vâlceanu, care, întrebat fiind de ziariști, nu a putut să spună cât este salariul minim pe economie. Ăștia sunt oamenii care se află acum în fruntea țării și, care, cică, se luptă pentru prosperitatea nației, de bunul mers al economiei. Nu au treabă băieții ăștia cu poporul, cu țara. Își văd doar de idealurile lor partinice. Își urmăresc doar propriile interese”, a declarat, pentru incomod-media.ro, deputatul Marian Țachianu.

Parlamentarul social-democrat a remarcat că guvernanții PNL-USRPLUS nu au nicio reacție la valul de scumpiri care i-a lovit pe românii, odată cu liberalizarea pieței la energie. Au ieșit doar cu declarații politice sforăitoare, că vor face și vor drege. Concret, nu se simte nimic.

„Vine iarna. Pentru românul de rând va fi un adevărat coșmar, ținând cont de prețurile la electricitate, gaze și combustibili, care au explodat prin așa-zisa liberalizare a pieței. Nu-i interesează pe reprezentanții Coaliției PNL-USRPLUS cu ce își va plăti factura la curent, la întreținere, pensionarul cu 1.000 de lei pe lună sau muncitorul cu minim pe economie. Liberalii sunt preocupați, de luni de zile, cu bătălia lor internă, iar cei de la USRPLUS vor musai să fie desființată secția specială de cercetare a magistraților. În rest, nimic. Bătălia pe ciolan continuă”, a mai spus deputatul PSD.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Tânăr din Dâmbovița a alimentat mașina cu carburant patru nopți la rând fără să plătească!

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Polițiștii din Târgoviște au reținut, ieri – 5 decembrie 2023, un tânăr de 23 de ani, din Gura Vulcanei, care a sustras plăcuțele de înmatriculare ale unui autovehicul parcat în Târgoviște și le-a montat la o altă mașină cu care a plecat la plimbare.

De asemenea, în cursul nopților de 1, 2, 3 și 4 decembrie, bărbatul a alimentat autoturismul cu carburant în valoare de peste 3.000 de lei, de la șase stații, fără a achita contravaloarea produsului.

Individul este acum cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, furt calificat și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și urmează să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive. Dosarul este instrumentat sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

Târgovişte: 90 de utilaje și 250 de oameni sunt pregătiți să intervină dacă iarna ne dă de furcă

Publicat

pe

Comandamentul de iarnă la nivelul Primăriei municipiului Târgoviște a fost activat. În incinta unei unități componente a Direcției de Salubritate, utilajele destinate intervenției în cazul căderilor masive de zăpadă au fost pregătite. De asemenea, și echipajele care le vor deservi în caz de necesitate.

„Suntem pregătiți pentru sezonul de iarnă. Avem stocuri suficiente de combustibil, de sare etc. 90 de utilaje sunt pregătite să intervină în cazul în care situația o impune. De asemenea, avem 250 de oameni de la toate structurile administrației publice locale, la care mai adăugăm, la nevoie, încă 50 de voluntari, pregătiți pentru a putea interveni dacă va fi nevoie”, a precizat primarul Cristian Daniel Stan, care a mers în această dimineață la sediul unde se află utilajele pentru deszăpezire.

A mai spus edilul Târgoviștei că, pentru situații de urgență, au fost puse la dispoziția cetățenilor două numere de telefon (DISPECERAT DESZAPEZIRE: 0245.217.134 și 0731.316.716), la care se pot anunța diferite probleme care apar în acest sezon de iarnă și care pot pune în dificultate existența de zi cu zi.

La această inspecție a mijloacelor de intervenție aflate în subordinea Direcției de Salubritate a Primăriei Târgoviște, au mai fost prezenți administratorul public – Gabriel Boriga și viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu.

VIDEO

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite