Connect with us

Dâmboviţa

Marian Ţachianu, deputat: Guvernanții PNL-USRPLUS sunt rupți total de realitate!

Publicat

pe

Deputatul PSD de Dâmbovița Marian Țachianu critică indiferența de care dau dovadă actualii guvernanți față de ceea ce se întâmplă în viața reală. De la înălțimea funcțiilor lor și din cauza deselor conflicte generate de interesele de grup, au pierdut contactul cu țara, aproape că nu mai știu și nici nu pare să îi mai preocupe problemele cu care se confruntă românii!

„Suntem conduși de incompetenți, de indivizi care nu par să aibă treabă cu poporul, cu viața de zi cu zi a românilor. După gafa premierului Cîțu, care nu a știut cât mai costă o pâine în România, a urmat, la acest concurs al indiferenței, ministrul Finanțelor, Dan Vâlceanu, care, întrebat fiind de ziariști, nu a putut să spună cât este salariul minim pe economie. Ăștia sunt oamenii care se află acum în fruntea țării și, care, cică, se luptă pentru prosperitatea nației, de bunul mers al economiei. Nu au treabă băieții ăștia cu poporul, cu țara. Își văd doar de idealurile lor partinice. Își urmăresc doar propriile interese”, a declarat, pentru incomod-media.ro, deputatul Marian Țachianu.

Parlamentarul social-democrat a remarcat că guvernanții PNL-USRPLUS nu au nicio reacție la valul de scumpiri care i-a lovit pe românii, odată cu liberalizarea pieței la energie. Au ieșit doar cu declarații politice sforăitoare, că vor face și vor drege. Concret, nu se simte nimic.

„Vine iarna. Pentru românul de rând va fi un adevărat coșmar, ținând cont de prețurile la electricitate, gaze și combustibili, care au explodat prin așa-zisa liberalizare a pieței. Nu-i interesează pe reprezentanții Coaliției PNL-USRPLUS cu ce își va plăti factura la curent, la întreținere, pensionarul cu 1.000 de lei pe lună sau muncitorul cu minim pe economie. Liberalii sunt preocupați, de luni de zile, cu bătălia lor internă, iar cei de la USRPLUS vor musai să fie desființată secția specială de cercetare a magistraților. În rest, nimic. Bătălia pe ciolan continuă”, a mai spus deputatul PSD.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Vezi programul de acțiuni pregătit pentru „Zilele județului Dâmbovița” (1-5 iunie 2022)

Publicat

pe

În perioada 1-5 iunie 2022, se vor organiza în Dâmbovița, sub egida „Zilele județului”, o serie de acțiuni artistice, cultural-sportive și târguri meșteșugărești. Autoritățile au dorit să marcheze în acest mod împlinirea a 510 ani de atestare documentară. Președintele CJ, Corneliu Ștefan, a precizat că este vorba despre o suită de evenimente de promovare a județului pe care intenționează să le transforme într-o sărbătoare anuală.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primăria Titu, anunț important pentru locuitorii orașului. Măsură obligatorie până la 30 iunie!

Publicat

pe

de

Primăria Titu, județul Dâmbovița, informează locuitorii orașului că, potrivit legislației în vigoare, au obligația să ia măsuri de combatere a buruienii Ambrozia (popular, iarba pârloagelor)

Proprietarii / deținătorii de terenuri trebuie să desfășoare, până cel târziu în data de 30 iunie, acțiuni de cosire, smulgere, erbicidare etc.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT