Connect with us

Argeș

Pisoi blocați în zidul unui magazin din Topoloveni, salvați de pompieri

Publicat

pe

Nu știm exact ce face nou înființata structură Poliția Animalelor prin județe, dar despre pompierii din Argeș putem spune fără să greșim că acționează cu aceeași implicare atât în sprijinul oamenilor, cât și al animalor și păsărilor, fie ele domestice sau sălbatice.

Spre exemplu, astăzi, au salvat doi pisoiași care erau blocați în interiorul zidului unui magazin din Topoloveni. Alarmă a fost dată de vânzătoare, care a auzit zgomote venind dinspre perete. De asemenea, aseară, pompierii din Pitești au salvat o pisică rămasă blocată sub ușa metalică a unui bloc de pe strada Teilor.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Patru tineri au plonjat cu mașina în albia unui râu, în Câmpulung

Publicat

pe

Accident rutier, în această seară, în zona Apă Sărată din municipiul Câmpulung, județul Argeș. Un autoturism în care se aflau patru tineri a plonjat de pe un pod în albia râului Târgului – ne informează ISU Argeș. Trei persoane, două de sex feminin și una de sex masculin, au fost transportate la spital de echipajele SMURD și SAJ.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Argeș

Patru autovehicule cuprinse de foc în Cotmeana, județul Argeș

Publicat

pe

O autoutilitară, un autocamion, un autoturism și o remorcă au fost afectate de un incendiu izbucnit, astăzi – 7 decembrie 2023, în localitatea Cotmeana, județul Argeș. De asemenea, a ars un container de aproximativ 10 mp, precum și o bună parte dintr-un al doilea container.

O persoană a suferit arsuri și a fost transportată la spital de către un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Potrivit ISU Argeș, în autoutilitară se aflau 12 butoaie din metal, în unele dintre acestea fiind găsite lichide combustibile. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică.

La fața locului s-a acționat cu patru autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială de cercetare și decontaminare chimică, biologică, radiologică și nucleară, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și una de la SAJ.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite