Connect with us

ACTUALITATE

PERPLEX. Purtătorul de cuvânt de la AUR, prins cu cannabis în Parlament!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: bzi.ro)

Uite ce mai fac politicienii români! Ba chiar ăia din gașca celor care cred muritorii de rând că pot fi salvatorii nației. Vorbim aici de AUR, formațiunea care se dă peste cap să ne demonstreze că luptă pentru drepturi, pentru binele poporului. Aș! Vorbe de pus între ulucile de pe o uliță pustie!

Dovedesc și băieții ăștia de la AUR, care tot arată la mușchi și stau înțepeniți, că sunt din același aluat al nepăsării și impoliteții față de români.
Exemplu cel mai recent s-a consumat astăzi, la Parlamentul României. Purtătorul de cuvânt al AUR, un anume Mircea Gheorgheosu, a fost depistat având asupra lui un pliculeț cu droguri. Angajații SPP nu au stat un minut pe gânduri și au anunțat poliția. Pe fir a intrat, evident, DIICOT.

Mă apucă capul! Ăștia sunt oamenii pe care îi trimitem să ne reprezinte, pe bani grei, prin instituțiile statului? Ce încredere să mai ai într-un individ care așa, fără nici un fel de scrupul, intră în Parlamentul României cu un pliculeț de 50 de grame de cannabis în buzunar? Probabil că purtătorul de cuvânt de la AUR nu prea avea curaj, inspirație în a-și sfătui șefii ce să mai vorbească și a hotărât să acceseze un stimulent. Urât!

Și ca să fie jegul politic dus până la capăt, George Simion, președintele AUR, o dă în bășcălie, deși chestia asta le pulverizează bruma de imagine. Spune liderul partidului că Gheorgheosu nu va fi propunerea AUR pentru postul de prim-ministru. Mai bine tăcea și ieșea neșifonat prea rău din mizeria asta. Dar, așa se întâmplă când unor politicieni li se urcă prea repede la cap puterea…

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Balastiera Nedelea, anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Publicat

pe

de

Balastiera Nedelea, cu sediul în comuna Potlogi, sat Românești, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Realizare lacuri de agrement cu exploatarea agregatelor minerale”, propus a fi amplasat în comuna Potlogi, sat Românești, județul Dâmbovița.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului – Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Dâmbovița, din str. Calea Ialomitei, nr. 1, județul Dâmbovița, şi la sediul Primăriei Potlogi, în zilele de luni – vineri, între orele 08:00 – 16:00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului – Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Dâmbovița, din str. Calea Ialomiței, nr. 1, județul Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ion Dumitru spulberă Regia Națională a Pădurilor într-un proces de răsunet

Publicat

pe

Fostul director general al Regiei Naționale a Pădurilor, Ion Dumitru, singurul manager al acestei unități mamut care a reușit, în numai câțiva ani, să refacă de la zero o serie de subunități lăsate în paragină, numim aici Herghelia de la Jegălia, Muzeul Cinegetic Posada și multe sedii de ocoale etc., de ani de zile, luptă cu sistemul nevăzut ce le pune imediat piedică acela care se remarcă, care capătă notorietate mai mult decât li se permite.

Realizările sale în domeniului silvic, faptul că a ținut cu mână de fier Romsilva și nu a cedat la presiunile celor care ar fi vrut să acapareze pădurile și o serie de proprietăți ale RNP-ului, vorbim și de terenuri din inima Capitalei, l-au purtat pe Ion Dumitru ani întregi pe culoarele pașilor pierduți, l-au dus în fața instanțele cu dedicație, numite special pentru a spulbera caractere și personalități.

Ion Dumitru a fost un luptător și, chiar dacă o serie de foști colegi politici i-au întins capcane, l-au îndepărtat (nu dăm acum numele unui fost ministru de la Mediu și Păduri, din același partid, după ce Ion Dumitru a câștigat în instanță dreptul de a-l repune în funcție, a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a-l îndepărta de o astfel de oportunitate.

Și, uite așa, un om dedicat meseriei, un specialist prin excelență, care ar fi putut, în toți acești ani, să aducă plus valoare Regiei Naționale a Pădurilor condusă de mulți neaveniți, a fost ținut în umbră de sistem.

Aflăm acum că fostul lider social-democrat, fost deputat în Parlamentul Românei, om care a stat tot timpul alături de cei mulți și necăjiți, a câștigat la Curtea de Apel București procesul cu Regia Națională a Pădurilor Romsilva.

Instituția, după cum a scris Ion Dumitru pe pagina sa de Facebook, este obligată să îi plătescă despagubiri egale cu salariile indexate, majorate și reactualizate și cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat în calitate de director general al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva.

Este incredibil. Fostul director general al Regiei Naționale a Pădurilor trebuie să primească despăgubiri calculate de la data de 17 aprilie 2001 până la data de 15 august 2020. Curtea de Apel București a constatat că raporturile de muncă dintre Ion Dumitru și RNP nu au fost deloc viciate. Oare, ce zice acum doamna fost ministru pe la Mediu și Păduri care a refuzat să îl repună în drepturi pe profesionistul Ion Dumitru, târât nedrept de statul paralel într-un scandal juridic și mediatic, doar cu scopul de a-l discredita și elimina?

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT