Connect with us

Giurgiu

Incendiu la Hotelul Steaua Dunării din municipiul Giurgiu. 55 de persoane au fost evacuate

Publicat

pe

O anexă a Hotelului Steaua Dunării, din municipiul Giurgiu, a luat foc, în această seară. Din cauza degajărilor mari de fum, s-a luat măsura evacuării persoanelor aflate în hotel. Toate sunt conștiente și cooperante – ne informează ISU Giurgiu. 10 dintre acestea, care au avut nevoie de sprijinul pompierilor pentru a ieși din imobil, au primit îngrijiri medicale, fără însă a se impune transportul la spital. Celelalte 45 de persoane, angajați și clienți cazați, s-au autoevacuat.

La fața locului au fost mobilizate cinci autospeciale de stingere, una de descarcerare, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ. De asemenea, sunt la datorie 19 subofițeri și 3 ofițeri. Arde o cantitate mare de mase plastice și materiale textile.

UPDATE: Cauza izbucnirii incendiului – scurtcircuit electric.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Giurgiu

Două TIR-uri au ars ca torțele, unul în Sintești și celălalt pe Autostrada București – Pitești

Publicat

pe

Incendii în trafic aproape trase la indigo, astăzi, la mică distanță de timp unul de celălalt, însă în județe diferite. În fiecare caz, a ars capul tractor al unui TIR, iar focul a izbucnit de la un scurtcircuit.

Primul eveniment a avut loc în Sintești, Ialomița, în jurul orei 11:50, celălalt s-a produs pe Autostrada A1, București – Pitești, la km 47, în județul Giurgiu, o jumătate de oră mai târziu.

La sosirea pompierilor, vehiculele ardeau generalizat, cu degajări mari de fum. Șoferii au reușit să iasă la timp din cabină.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Giurgiu

S-a intoxicat cu fum, încercând să stingă focul care i-a cuprins casa

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Radu Vodă, județul Giurgiu, când și-a văzut casa cuprinsă de flăcări, disperat, a încercat să oprească urgia. Din păcate, nu a reușit să stopeze propagarea flăcărilor, ba mai mult a suferit și o intoxicație cu fum.

Flăcările au mistuit acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 90 mp, două camere de locuit cu mobilierul și bunurile din interior și s-au degradat pereții și tavanele celorlalte încăperi, în suprafață de circa 70 mp.

Incendiul s-ar fi produs din cauza coșului de fum deteriorat.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats