Connect with us

ACTUALITATE

Zeci de motocicliști i-au adus un ultim omagiu lui Alex, acasă, la Bărbulețu. VIDEO

Publicat

pe

Zeci de motocicliști, prieteni de-ai lui Alexandru, au sosit, în această după-amiază, la Bărbulețu, pentru a-i aduce tovarășului lor un ultim omagiu. Zgomotul motoarelor a înfiorat întreaga comună. Toată comunitatea deplânge moartea fulgerătoare a lui Alexandru. Oamenii vor ca cel care a provocat această tragedie să fie prins și să răspundă în fața legii pentru fapta sa.

VIDEO

Șoferul vinovat de moartea tânărului de 19 ani din Bărbulețu, județul Dâmbovița, nu a fost încă depistat de polițiști. Individul se pare că nu are mustrări de conștiință, dă dovadă de lașitate, nevrând să se predea. Oricum, oamenii legii spun că sunt pe urmele sale, fiind doar o chestiune de zile până ce va fi depistat.

Alexandru Georgian, aseară, venea la Târgoviște, la un prieten, iubitor de motoare ca și el. Nu făcea acest traseu pentru prima dată. În zona intersecției DN 72A, Târgoviște-Câmpulung, cu drumul spre Dragomirești, băiatul a încercat să evite o coliziune cu un autoturism care i-a ieșit în față dinspre Dragomirești neacordându-i prioritate de trecere. A fost momentul fatidic. Motocicleta pilotată de Alex a intrat într-o altă mașină, care circula regulamentar dinspre Târgoviște. Tânărul de 19 ani a decedat pe loc.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Deputat Carmen Holban: Lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun

Publicat

pe

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița, a participat, astăzi – 12 aprilie 2024, alături de ministrul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse – Natalia Intotero și alți colegi parlamentari, la întâlnirea organizată în cadrul Caravanei naționale „Fără bariere – Tot adevărul despre droguri”.

Evenimentul s-a dovedit a fi, consideră Carmen Holban, o experiență profundă și emoționantă, toți cei prezenți având ocazia să asculte poveștile unor persoane care au suferit din cauza consumului de droguri.

„Fiecare poveste spusă în fața tinerilor prezenți la Cinematograful „Independența” a fost o lecție de viață, un apel la conștiință și un semnal de alarmă pentru toți cei care pot fi tentați să încerce drogurile. Acum, mai mult ca oricând, lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun”, ne-a precizat deputata Carmen Holban.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Tânărul Dragoș Lucian Predescu, 28 de ani, este noul prefect al județului Argeș

Publicat

pe

Județul Argeș are de astăzi, 12 aprilie 2024, un nou prefect, după ce Radu Perianu a demisionat întrucât va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Noul reprezentant al Guvernului în Argeș este liberalul Dragoș Lucian Predescu, în vârstă de 28 de ani. Acesta a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și a profesat avocatura. În 2021, a fost numit subprefect al județului Argeș, iar din 2022 a fost director al Cancelariei Prefectului Județului Argeș.

“Vin cu bună credință și încrezător că pot arăta că generația tânără poate face lucruri foarte bune dacă i se oferă șansa. Îi mulțumesc pentru încredere prefectului Radu Perianu. Am făcut o echipă foarte bună la Instituția Prefectului județului Argeș și experiența acestor ani o voi folosi pentru a lua cele mai bune decizii din noua poziție. Îmi doresc să fiu un prefect deschis spre oameni, spre comunicare, așa cum aș vrea să fie toate instituțiile publice. Voi continua proiectele prefectului Radu Perianu”, a fost mesajul transmis de noul prefect al județului Argeș – Dragoș Lucian Predescu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite