Connect with us

SOCIAL

ISU Teleorman derulează activități de instruire în comunitate

Publicat

pe

Pompierii din Teleorman continuă activitățile de instruire în comunitate, cu privire la modul de asigurare a primei intervenții în cazul izbucnirii unui incendiu, scopul fiind crearea unei culturi a prevenirii prin cunoaşterea diferitelor tipuri de riscuri şi a măsurilor de prevenire a acestora, precum şi a comportamentului ce trebuie adoptat în cazul producerii lor. De asemenea, au efectuat și două exerciții de pregătire.

Totodată, inspectorii din cadrul ISU Teleorman au efectuat două controale pe linia prevenirii și stingerii incendiilor la operatorii economici din Alexandria și Zimnicea, din domeniul alimentației publice și al confecțiilor textile. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 12.500 de lei.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Patru tineri au plonjat cu mașina în albia unui râu, în Câmpulung

Publicat

pe

Accident rutier, în această seară, în zona Apă Sărată din municipiul Câmpulung, județul Argeș. Un autoturism în care se aflau patru tineri a plonjat de pe un pod în albia râului Târgului – ne informează ISU Argeș. Trei persoane, două de sex feminin și una de sex masculin, au fost transportate la spital de echipajele SMURD și SAJ.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Accident rutier la Crevedia. A fost activat planul roșu de intervenție

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Accident rutier, în această seară, pe DN 1A, în comuna Crevedia, județul Dâmbovița. Este vorba despre o coliziune între două autoturisme și un microbuz de transport persoane pe ruta Crevedia – Ciocănești. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție.

Potrivit ISU Dâmboviţa, la fața locului fost alocate opt ambulanțe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere, un punct medical avansat și trei ambulanțe SAJ.

Trei persoane, respectiv un pasager din microbuz, unul dintr-un autoturism și șoferița uneia dintre mașinile implicate, au fost transportate la spital. Alte trei victime, pasageri în microbuz, au refuzat să fie duse la o unitate medicală. Vom reveni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite