Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Noul pod peste râul Ialomița, între Șotânga și Doicești, este aproape gata

Publicat

pe

Podul care leagă comunele Șotânga și Doicești a ajuns la un grad de execuție de 95% și, în foarte scurt timp, calea de rulare va fi asfaltată – ne informează președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan. Proiectul, în valoare de peste 6 milioane de lei, a fost finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Reamintim faptul că între cele două localități a existat un pod peste râul Ialomița, care însă era… obiect de inventar în patrimoniul fostei exploatări miniere. Prin urmare, odată cu întreruperea activității minei, podul a fost lăsat de izbeliște și a devenit un real pericol pentru participanții la trafic. În atare condiții, administrația locală a luat decizia de a promova un proiect care să vizeze construirea unui pod nou, într-o zonă mult mai accesibilă locuitorilor din cele două comune.

„La întâlnirea avută cu primarul Constantin Stroe, au mai fost discutate și viitoare proiecte comune, pe care dorim să le demarăm în curând. Dezvoltarea județului Dâmbovița este un efort de echipă, iar eu, în calitate de președinte al Consiliul Județean Dâmbovița, voi veni în sprijinul tuturor administrațiilor locale”, spune președintele Corneliu Ștefan.

În acest moment, Primăria Șotânga derulează în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița un proiect care vizează modernizarea străzilor Vâlcele, Constantin Brâncoveanu, Preot Abramescu și Malului – investiție în valoare de peste 2,8 milioane de lei, din care contribuția CJ depășește 1 milion de lei.

ADMINISTRAŢIE

Primăria Titu reușește să atragă tinerii din oraș în diferite competiții sportive

Publicat

pe

Activitățile sportive organizate, săptămâna aceasta, de Primăria Titu, în parteneriat cu unitățile de învățământ și Casa de Cultură, în cadrul evenimentului anual „Luna Tineretului”, s-au bucurat de o largă participare a elevilor de gimnaziu și de liceu din oraș.

S-a început cu „Crosul Tineretului”, după care au urmat competițiile de baschet și fotbal, iar pe 30 și 31 mai se va desfășura „Cupa orașului Titu la înot”. Toate cu scopul de a promova un stil de viață sănătos în rândul tinerilor și de a-i implica în activități care să-i țină departe de tentația tehnologiei.

🔵 Rezultate „Cupa orașului Titu la baschet”, 2024:
LOCUL 1: Școala Gimnazială “Pictor Nicolae Grigorescu”
LOCUL 2: Liceul Teoretic „Iancu C. Vissarion”

Premiile au fost înmânate de către: Grigorescu Liliana, Bibliotecar Responsabil la Biblioteca Orășenească Titu – punct de informare europeană și de domnul Florescu Mihai, șef Serviciu Cultură și Sport din cadrul Casei de Cultură Titu.

🔵 Rezultate „Cupa orașului Titu la fotbal”, 2024:
GIMNAZIU:
Locul 1: Școala Gimnazială „Pictor Nicolae Grigorescu”
Locul 2: Liceul Teoretic „Iancu C. Vissarion”
LICEU:
Locul 1: Liceul Tehnologic „Goga Ionescu”
Locul 2: Liceul Teoretic „Iancu C. Vissarion”

Premiile au fost înmânate de doamnele referent cultural, Sandu Gheorghița și Dincă Irinel, din cadrul Casei de Cultură Titu, alături de domnul Adrian Marius Sandu, administratorul public al orașului Titu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței CLM Târgoviște din data de 29 mai 2024

Publicat

pe

De

Consiliul Local Municipal Târgoviște se va întruni, miercuri – 29 mai 2024, de la ora 14:00, în ședință ordinară de lucru, având înscrise pe ordinea de zi următoarele proiecte de hotărâre:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite