Connect with us

ACTUALITATE

Angajări în Poliție! Lista posturilor de ajutor șef de post disponibile pe județe

Publicat

pe

Poliția Română a scos la concurs 412 posturi de ajutor șef de post, cu recrutare din sursă externă. Înscrierea se realizează online, în perioada 13 – 24 septembrie 2021, inclusiv în zilele nelucrătoare. În data de 24.09.2021, doar până la ora 16:00. Cererile se transmit la inspectoratul județean pentru care optează candidatul, împreună cu documentele specificate în anunț, respectiv:

Cerere de înscriere
Autobiografie
Tabel cu rude
Declarație
Traseu aplicativ
Adeverință medicală și consimțământ

În următoarea zi lucrătoare după depunerea cererii, candidatul va primi un email de confirmare, în care îi va fi precizat numărul de înregistrare și codul atribuit. În cazul în care nu primește acest email, trebuie să contacteze Inspectoratul Județean de Poliție unde a depus cererea.

În perioada 11 – 19 octombrie a.c., candidații, ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice.

La data de 23 octombrie a.c., va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute.

Posturile disponibile în Regiunea Sud Muntenia (listă în curs de actualizare)

ARGEȘ
Cererile se transmit la adresa de e-mail sursaexterna@ag.politiaromana.ro
Sunt vacante 7 posturi de ajutor de șef de post, în localitățile Corbi, Mușătești, Ciomăgești, Cocu, Mozăceni, Slobozia și Cetățeni.

CĂLĂRAȘI
Cererile se transmit la adresa de e-mail sursaexterna@cl.politiaromana.ro
Sunt vacante 13 posturi de ajutor de șef de post, în localitățile Borcea, Modelu, Unirea, Căscioarel, Chiselet, Mănăstirea, Dragalina, Vâlcelele, Fundeni, Sohatu, Dor Mărunt, Dragoș Vodă și Frăsinet

DÂMBOVIȚA
Cererile se transmit la adresa de e-mail sursaexterna@db.politiaromana.ro
Sunt vacante 11 posturi de ajutor de șef de post, în localitățile Doicești, Răzvad, Bucșani, Cojasca, IL Caragiale, Buciumeni, Crângurile, Ludești, Vulcana Pandele, Crevedia și Lungulețu.

GIURGIU
Cererile se transmit la adresa de e-mail sursaexterna@gr.politiaromana.ro
Sunt vacante 13 posturi de ajutor șef de post, în localitățile Călugăreni, Gostinari, Florești-Stoenești, Ulmi, Ghimpați, Izvoarele, Frățești, Găujani, Clejani, Băneasa, Hotarele, Bucșani și Roata de Jos.

IALOMIȚA
Cererile se transmit la adresa de e-mail sursaexterna@il.politiaromana.ro
Sunt vacante 14 posturi de ajutor șef de post, în localitățile Andrășești, Bucu, Buești, Grivița, Reviga, Bordușani, Drăgoești, Jilavele, Bărbulești (două posturi), Maia, Sărățeni, Valea Ciorii și Munteni-Buzău.

PRAHOVA
Cererile se transmit la adresa de e-mail sursaexterna@ph.politiaromana.ro
Sunt vacante 14 posturi de ajutor șef de post, în localitățile Chiojdeanca, Filipeștii de Târg, Măgureni, Bărcănești, Târgșoru Vechi, Provița de Jos, Mănești, Poienarii Burchii, Șoimari, Râfov, Drajna, Cocorăștii Mislii, Dumbrăvești și Fântânele.

TELEORMAN
Cererile se transmit la adresa de e-mail sursaexterna@tr.politiaromana.ro

 

CONDIȚII DE PARTICIPARE

Pot participa la concurs/examen, candidații care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții:
– să aibă cetățenia română și domiciliul în România;
– să cunoască limba română, scris și vorbit;
– să aibă capacitate deplină de exercițiu;
– să fie apți din punct de vedere medical, fizic și psihologic (aptitudinea/ inaptitudinea se constată de structurile de specialitate ale Ministerului Afacerilor Interne, printr-o examinare medicală și evaluare psihologică, potrivit reglementărilor specifice în domeniu, exclusiv pentru candidatul declarat ”admis”).
– să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniți;
– să aibă studii corespunzătoare cerințelor postului, respectiv studii medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat;
– să aibă un comportament corespunzător principiilor care guvernează profesia de polițist;
– să nu aibă antecedente penale, cu excepția situației când a intervenit reabilitarea;
– să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârșirea de infracțiuni;
– să nu fi fost destituiți dintr-o funcție publică sau să nu le fi încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani;
– să nu fi desfășurat activități de poliție politică, astfel cum sunt definite prin lege;
– să nu aibă, la încadrarea ca polițist, calitatea de membru al vreunui partid politic sau organizații cu caracter politic;
– să nu aibă tatuaje ori elemente ornamentale, de orice natură, aplicate, inserate sau implantate pe/în corp, neacoperite de vestimentație, în ținuta de vară (condiție ce va fi verificată cu ocazia examinării medicale, în cazul candidatului declarat ”admis”);
– dacă prin încadrare directă, potrivit nivelului studiilor şi/sau vechimii în specialitate nu dobândesc grade profesionale mai mici decât gradele militare echivalente deținute în rezervă;
– să dețină permis de conducere, categoria ”B”;
– să dețină/obțină autorizație de acces la informații clasificate cu caracter secret de serviciu;
– să dețină/obțină avizul pentru desemnarea în structurile poliției judiciare şi polițist rutier.

ACTUALITATE

Program furnizare apă potabilă în comuna Bezdead, 20-23 septembrie 2021

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ

În vederea refacerii stocului din bazine, furnizarea apei în comuna Bezdead se face după următorul program:

– în zilele de 20, 22.09.2021- între orele 12:00-21:00, se furnizează apa pe tronsonul cuprins între sat Magura și Primărie;
– în zilele de 21, 23.09.2021 – între orele 12:00-21:00, se furnizează apa pe tronsonul cuprins între Primărie și sat Costisata.

„Se recomandă ca la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Expoziție comemorativă preot Gheorghe I. Cotenescu în satul Izvoarele, comuna Voinești

Publicat

pe

La Căminul Cultural Izvoarele, comuna Voinești, a fost vernisată, în acest weekend, expoziția itinerantă de fotografie documentară „135 de ani de la nașterea preotului profesor dâmbovițeano-muscelean Gheorghe Cotenescu”. Evenimentul a fost organizat de nepotul celui dispărut – Radu Petrescu Muscel, cu sprijinul Arhiepiscopiei Târgoviște. Manifestările comemorative au debutat cu săvârșirea slujbei parastasului, în biserica parohială din sat.

Publicistul Radu Petrescu-Muscel a demarat acest proiect anul trecut, în plină pandemie de coronavirus, și până acum expoziția a fost vernisată la Câmpulung Muscel, Curtea de Argeș, Pitești, București, Iași, Oradea și Râmnicu Vâlcea.

„Preotul Gheorghe Cotenescu s-a născut și și-a petrecut prima treime a vieții sale în județul Dâmbovița, desfășurând o activitate intensă pe plan cultural, ca student, la îndemnul și alături de Nicolae Iorga, în Liga Culturală și ca militant politic (co-fondator al Partidului acestuia, în 1910), apoi în asociatiile studentesti, ca jurnalist (secretar de redacție al revistei „Cultura”, organul de presa al Asociatiei Cântăreților Bisericești din România), ori ca animator cultural în cadrul renumitelor Societăți Corale „Carmen” (D. G. KIRIAC) și „Hora” (Juarez Movila), precum și Societatea culturală „Miron Costin”, ca elev preferat al marilor profesori universitari I. Popescu-Pasărea, Ioan Mihălcescu (viitorul Mitropolit Irineu al Moldovei) și George Stephanescu (fondatorul Operei Române).

Preotul Gheorghe I. Cotenescu a luat parte la întreaga campanie militară (1916–1919) și a fost decorat cu ordinul militar „Coroana României”.

În peste 20 de ani de profesorat la şcolile din Stoeneşti şi la seminariile din Câmpulung-Muscel, Curtea de Argeş şi Cernica-Ilfov, a fost dascălul unor personalități de seamă: Patriarhii Teoctist Arăpaşu şi Iustin Moisescu, Episcopii Gherasim Cristea, Eftimie Luca şi Roman Stanciu, arhimandriţii Sofian Boghiu, Roman Braga, Felix Dubneac, Grigorie Băbuş, Ioasaf Popa, Ioasaf Ganea, Atanasie Gladcovschi, Tănase Petroniu, Iustin Pârvu, profesorii universitari Ioan Pulpea-Rămureanu şi Anton Uncu. După preluarea puterii de către regimul comunist a fost arestat în primul lot de muşceleni, fiind condamnat după 14 luni de anchetă îngrozitoare”, se precizează într-un comunicat remis de Arhiepiscopia Târgoviștei.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT