Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Sistemul educațional, pe primul loc în activitatea Primăriei Poiana

Publicat

pe

Toți avem datoria de a ne implica serios în educație, indiferent de vârstă și de ipostaza în care ne aflăm – este mesajul pe care l-a transmis primarul comunei Poiana, Marian Șerban, cu prilejul începerii anului școlar 2021-2022.

De altfel, edilul a dovedit că pune sistemul de învățământ pe primul loc și nu a făcut niciodată rabat când a fost vorba să asigure condiții excelente de studiu pentru copii.

Comuna Poiana este în top din acest punct de vedere. Școlile și grădinițele sunt puse la punct, există centre de zi tip after school, urmează creșă. De asemenea, infrastructura cultural-sportivă din localitate este una de invidiat. Totodată, administrația locală îi încurajează pe tineri să rămână în comună, atribuindu-le terenuri pentru a-și construi case. Și toate acestea s-au realizat de când este primar Marian Șerban.

„Dragi copii, să dați totul pentru a ajunge acolo unde v-ați propus, să vă respectați profesorii și să-i urmați cu încredere pe cei demni de admirat, să vă iubiți părinții, apreciind eforturile lor de a vă oferi tot ce e mai bun și să-i răsplătiți cu note bune. Vă doresc succes și un an plin de reușite și învățături bune.

Distinși profesori, vă doresc mult spor în munca dumneavoastră, răbdare și înțelepciune pentru a forma oamenii viitorului!

Stimati părinți, vă doresc cât mai puține emoții și încercări, să aveți copii buni și cuminți, de care să fiți mândri!”, a spus primarul Marian Șerban.

ADMINISTRAŢIE

Primăria Pucioasa, finanțare nerambursabilă pentru activități nonprofit de interes local

Publicat

pe

Primăria Pucioasa finanțează cu câte 25.000 de lei două asociații sportive din oraș, în vederea implementării unor proiecte nonprofit de interes local în domeniul baschet și karate. De altfel, acestea au fost singurele cereri depuse în termenul stabilit în acest sens.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

CJ Dâmbovița execută lucrări complexe pe drumul care urcă la Mănăstirea Dealu

Publicat

pe

Consiliul Județean Dâmbovița execută, în această perioadă, prin societatea proprie, lucrări de reparații pe drumul care urcă la Mănăstirea Dealu – DJ 718A

La final – spune președintele Corneliu Ștefan, care urmărește atent investiția, se va circula în cele mai bune condiții spre această zonă a județului cu profunde semnificații istorice.

De asemenea, se toarnă covor asfaltic pe DJ 710, sectorul Bezdead-Pucioasa.

Vezi aici programul complet al lucrărilor de infrastructură rutieră pe care le execută CJ Dâmbovița săptămâna aceasta!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT