Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Licitație pentru asfaltarea drumului spre Cartierul Maluri (oraș Pucioasa)

Publicat

pe

Primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, a anunțat, astăzi – 21 septembrie 2021, că începe să prindă contur un vis al locuitorilor cartierului Maluri, respectiv stabilizarea, consolidarea și modernizarea drumului de acces.

Compania Națională de Investiții a demarat procedura de licitație, iar termenul de depunere a ofertelor este unul scurt: 25 octombrie 2021. Urmează apoi 12 luni pentru proiectare și execuție. Valoarea proiectului se ridică la aproape 14 milioane de lei și nu a fost lăsat nimic la voia întâmplării – spune edilul Constantin Ana.

„S-au făcut studii geologice și hidrologice foarte amănunțite pentru a găsi soluții la toate problemele existente pe traseul DC8 (deloc puține).

Investiția constă în efectuarea unor importante lucrări „de artă”, pentru stabilizarea, consolidarea solului și preluarea apelor pluviale, urmând ca la final, după toate aceste operațiuni, să se efectueze asfaltarea drumului.

S-a muncit foarte mult și foarte serios la acest proiect important! Și sunt sigur că rezultatul va fi pe măsura așteptărilor!

Faptul că termenul de depunere a ofertelor este scurt, 25.10. 2021, iar termenul pentru proiectare și execuție este de doar 12 luni ne dă speranța că vom conecta foarte curând la civilizație acest superb cartier al orașului nostru!”, spune primarul Constantin Ana.

ADMINISTRAŢIE

Târgovişte: 90 de utilaje și 250 de oameni sunt pregătiți să intervină dacă iarna ne dă de furcă

Publicat

pe

Comandamentul de iarnă la nivelul Primăriei municipiului Târgoviște a fost activat. În incinta unei unități componente a Direcției de Salubritate, utilajele destinate intervenției în cazul căderilor masive de zăpadă au fost pregătite. De asemenea, și echipajele care le vor deservi în caz de necesitate.

„Suntem pregătiți pentru sezonul de iarnă. Avem stocuri suficiente de combustibil, de sare etc. 90 de utilaje sunt pregătite să intervină în cazul în care situația o impune. De asemenea, avem 250 de oameni de la toate structurile administrației publice locale, la care mai adăugăm, la nevoie, încă 50 de voluntari, pregătiți pentru a putea interveni dacă va fi nevoie”, a precizat primarul Cristian Daniel Stan, care a mers în această dimineață la sediul unde se află utilajele pentru deszăpezire.

A mai spus edilul Târgoviștei că, pentru situații de urgență, au fost puse la dispoziția cetățenilor două numere de telefon (DISPECERAT DESZAPEZIRE: 0245.217.134 și 0731.316.716), la care se pot anunța diferite probleme care apar în acest sezon de iarnă și care pot pune în dificultate existența de zi cu zi.

La această inspecție a mijloacelor de intervenție aflate în subordinea Direcției de Salubritate a Primăriei Târgoviște, au mai fost prezenți administratorul public – Gabriel Boriga și viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu.

VIDEO

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

Locuitorii din Titu pot obține scutire sau reducere de la plata impozitelor pentru anul 2024. Detalii aici!

Publicat

pe

31 decembrie 2023 este termenul – limită până la care locuitorii din orașul Titu, județul Dâmbovița, pot depune la sediul Primăriei solicitări în vederea obținerii de scutiri sau reduceri de la plata taxelor din impozitelor locale pentru anul 2024. Cererile se pot transmite și în format electronic, la adresa de e-mail primariatitu@yahoo.com sau impozitesitaxe@primariatitu.ro.

Atenție! Persoanele care îndeplinesc condițiile impuse de administrația publică locală pentru acordarea acestor facilități au obligația să depună documentele doveditoare anual, în perioada 27 noiembrie – 31 decembrie, în caz contrar nu vor mai beneficia de scutire / reducere.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite