Connect with us

Dâmboviţa

Dâmboviţa: Discuții stradale cu cetățenii pentru prevenirea faptelor de corupție

Publicat

pe

Ofițerii de prevenire din cadrul Serviciului Județean Anticorupție Dâmbovița au interacționat, săptămâna aceasta, cu cetățenii din municipiul Moreni, cărora le-au transmis informații referitoare la infracțiunile de corupție, modul de acțiune în situația în care sunt implicați sau iau cunoștință despre săvârșirea unor astfel de fapte, respectiv modalitățile de sesizare, inclusiv la call center-ul anticorupție 0800.806.806.

„Întâlnirile cu tematică anticorupție au vizat, deopotrivă, lucrători de poliție rutieră și lucrători de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița – Poliția Municipiului Moreni, lucrători de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița – Centrul de Prevenire a Criminalității Târgoviște, lucrători de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița – Biroului Siguranță Școlară, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi „Mircea cel Bătrân” al Județului Dâmbovița, precum și funcționari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Basarab I” al Județului Dâmbovița”, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Activitatea a fost desfășurată în cadrul Campaniei naționale de promovare a integrității „M.A.I etic, M.A.I. integru!”.

„Cu acest prilej, au fost diseminate flyere cu tematică anticorupție cu mesajul „Abaterile pot fi semnalate la Call Center Anticorupție 0800.806.806”.

Reamintim că, la nivel local, Direcția Generală Anticorupție este reprezentată de Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița, al cărui sediu se află în municipiul Târgoviște, str. G-ral I.E. Florescu, nr. 8, telefon/fax 0245.632.870.

Cetățenii județului Dâmbovița care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupție pot face acest lucru printr-o sesizare gratuită la Call Center anticorupție 0800.806.806, prin e-mail la adresa: dambovita.dga@mai.gov.ro sau direct la sediul structurii județene”.

ADMINISTRAŢIE

Atenție! Se apropie temenul limită pentru scutirea de majorări aplicată de Primăria Poiana

Publicat

pe

20 decembrie 2021 este termenul limită până la care contribuabilii persoane fizice din comuna Poiana pot depune cerere la Primărie pentru scutirea de la plata majorărilor de întârziere.

Pentru a beneficia de această facilitate, este obligatoriu ca, până la același moment – 20 decembrie 2021, să achite toate impozitele și taxele locale restante.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sărbătorile de iarnă au debutat la Târgoviște cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare

Publicat

pe

Aprinderea bradului de Crăciun și a iluminatului festiv pentru sărbătorile de iarnă în municipiul Târgoviște nu a mai însemnat, anul acesta, doar o numărătoare inversă și apăsarea unui buton. Primaria a ales să bucure simțurile participanților cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare. A fost o surpriză plăcută oferită celor care s-au aflat, în această seară de 1 decembrie, în Piața Tricolorului (Platoul Prefecturii Dâmboviţa).

Reamintim faptul că produsele tradiționale perioadei de iarnă – turtă dulce, vin fiert etc. pot fi cumpărate din Piața Mihai Viteazul (Casa de Cultură a Sindicatelor), care a fost amenajată de sărbătoare. Accesul nu va fi condiționat de prezentarea certificatului verde COVID – după cum a anunțat primarul Daniel Cristian Stan.

 

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT