Connect with us

Dâmboviţa

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, va participa la negocierile de la Cotroceni

Publicat

pe

Partidul Social Democrat joacă tare. Este un semn că social-democrații nu mai vor să lase țara pe mâna incapabililor de la PNL, mânați în jocul politic doar de propriile interese, mai ales acum când românii sunt cu ochii pe PSD, considerându-l singurul partid care poate să scoată țara din văgăuna în care a băgat-o guvernarea PNL USR-PLUS și UDMR.

Ultima gafă a Guvernului Cîțu, Hotărârea de Guvern dată după demiterea sa prin moțiune de cenzură, cu alocarea a unui miliard de lei către administrațiile publice locale și județene conduse de reprezentanți PNL a inflamat scena politică și a produs dezgust în opinia publică.

PSD, acum, când Klaus Iohannis cheamă partidele la Cotroceni pentru consultări în vederea desemnării altui premier, nu putea să nu profite de mârlănia lui Cîțu în materie de alocare de fonduri cu dedicație, uitând că țara nu înseamnă doar județele, orașele și comunele conduse de liberali și UDMR-iști.

Astfel că social-democrații s-au gândit să meargă la negocieri și cu șefi ai unor administrații publice locale și județene, aleși PSD, care nu au primit din partea demisului Cîțu nici un ban de la Fondul de Rezervă al Guvernul.

Din delegația care va merge la Cotroceni alături de liderul partidului, Marcel Ciolacu, și de secretarul general, Paul Stănescu, vor mai face parte președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan, primarul Galațiului – Ionuț Pucheanu și primărița comunei bihorene Căbești – Corina Ene.

Prezența celor trei reprezentanți social-democrați care au primit zero lei la rectificarea bugetară mascată a lui Florin Cîțu cu siguranță îl va pune în dificultate pe Klaus Iohannis. Președintele țării, dacă mai are un pic de spirit politic obiectiv și se gândește la binele țării, ar trebui să renunțe la reșaparea lui Cîțu.

ACTUALITATE

Carmen Holban, deputat, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a femeilor din mediul rural’

Publicat

pe

În data de 15 octombrie, se sărbătorește „Ziua internaţională a femeilor din mediul rural”. Celebrarea a fost decisă de Organizația Națiunilor Unite printr-o rezoluție dată în 18 decembrie 2007. S-a avut în vedere rolul pe care îl au femeile de la sate în bunăstarea familiilor și în dezvoltarea economiilor din mediul rural.

„Femeile din satele și comunele noastre sunt inima familiilor și a gospodăriilor lor. Ziua Internațională a Femeilor din Mediul Rural, pe care astăzi o sărbătorim, le este dedicată lor, celor care prin munca lor, plătită sau neplătită, își hrănesc familiile. De multe ori, munca și efortul acestora nu sunt mai prejos de cele ale partenerilor lor de viață. Meritele lor nu pot fi puse la îndoială, iar pentru acest lucru trebuie să le fim alături și să le mulțumim, zi de zi”, este mesajul transmis de deputata Carmen Holban.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

CJ Dâmbovița a propus spre finanțare prin Programul Național „Anghel Saligny” 47 de km de drumuri județene

Publicat

pe

Consiliul Județean Dâmbovița a depus la finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” 6 proiecte ce vizează reabilitarea și modernizarea a 47 km de drumuri județene – se precizează într-un comunicat remis către mass-media. Valoarea totală a finanțării solicitate Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației este de aproximativ 211.000.000 lei.

Traseele vor tranzita comunele Moroeni, Șelaru, Malu cu Flori, Pucheni, Brănești, Glodeni și Runcu, iar lucrările propuse la finanțare sunt următoarele:

– Modernizarea DJ 714, Bolboci – contur Lac Bolboci – Cheile Tătarului, pe un sector de drum de 4,5 km;

– Modernizarea DJ 503 și DJ 611 pe traseul limită județ Teleorman – Glogoveanu – Fierbinți – limită județ Argeș, etapa a doua a acestui proiect (7,6 km de drum);

– Dezvoltarea infrastructurii de transport județean prin modernizarea DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Bolboci – Padina – Peștera. Lucrările prevăzute sunt complexe, din cauza porțiunii mari de drum, de 21,6 km, dar și a faptului că investiția presupune și construirea unui pod nou, cu o lungime de 70 metri, și a unui drum nou, care să ocolească satul Glod, în lungime de aproximativ 3,5 km;

– Reabilitarea și modernizarea a 6,7 km din DJ 724, Malu cu Flori – Pucheni;

– Reabilitarea și modernizarea a 4 km din DJ 716, Priboiu – Glodeni;

– Reabilitarea a 2,1 km din DJ 712A, Runcu – Râu Alb.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT