Connect with us

ACTUALITATE

Mașina de spălat care produce energie electrică, noua invenție a lui Liviu Minescu!

Publicat

pe

Liviu Minescu, de la Picior de Munte, este o vedetă la scară națională. Am fi răutăcioși dacă nu am recunoaște acest lucru. Dâmbovițeanul nostru, luat peste picior de unii superficiali și necunoscători, este un inventator. Un om care, nu prin studii la Oxford sau la NASA, a pigulit, meșterit, gândit, tot soiul de aparate care mai de care mai curioase, utile sau neutile, dar interesante și importante pentru abnegația de care dă dovadă un inventator, care, din păcate, nu prea a fost băgat în seamă de cei care ar fi putut apela la ingeniozitatea sa.

Așa este la noi, la românii. Pe primul loc al băgatului în seamă sunt neaveniții, cei al căror rost al parazitării excesive este interesul și afilierea la un anumit grup. Minescu nu s-a dat bătut. În nebunia sa de a face cât mai multe, de a-și promova invențiile, a mers la posturile TV, s-a scris despre el în ziare. În cele din urmă, a devenit un gen de colaborator al unor televiziuni tocmai datorită ușurinței și vitezei în care descompune și creează lucruri.

 

Cea mai nouă invenție a lui Liviu Minescu este mașina de spălat care produce energie electrică. 220 volți! Și nu numai atât!

„Mașina produce apă caldă pentru spălat și apă caldă pentru instalația de încălzire cu calorifere”, ne-a spus Liviu Minescu.

De ultima sa invenție au auzit o grămadă de specialiști. Unii curioși, necrezând minunea, s-au repezit până la Picior de Munte pentru a vedea utilajul.

„Au venit mai mulți specialiști printre care și de la Cluj. Au văzut-o, s-au făcut probe. Mi s-a propus să o vând, dar nu pot. Mașina de spălat care produce 220 de volți este în probe și nu am cum să o dau. Intenționez să o brevetez la OSIM”, a mai adăugat inventatorul dâmbovițean.

Ne-a mai precizat Minescu că principiul de funcționare, pe care încă nu îl dezvăluie, se poate folosi la autoturismele electrice.

„Nu mai ai nevoie de curent pentru acționarea motorului. Și-l produc ele singure”, a adăugat extravagantul inventator.

Și, când te gândești că această invenție, care ar putea să îi aducă la ușă pe reprezentanții de la Tesla, a pornit de la o mașină de spălat pe care a primit-o defectă!

Liviu Minescu i-a găsit invenției sale și întrebuințări. La școli, dispecerate de pompieri, spitale și alte tipuri de instituții publice.

ACTUALITATE

Primăria Gura Ocniței a premiat „Cuplurile de aur” ale acestui an, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

Momente frumoase și pline de emoție, astăzi – 1 octombrie 2022, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”, la Primăria Gura Ocniței, din județul Dâmbovița. La inițiativa edilului Sorin Vasile Ioniță, au fost premiate cele 13 familii din comună care își aniversează anul acesta „Nunta de aur”, un exemplu de iubire adevărată și sinceră pentru generațiile tinere.

Sărbătoriților le-au fost înmânate flori, diplome de excelență și câte 500 de lei, împreună cu urări de sănătate și fericire mulți, mulți ani de acum înainte.

De asemenea, primarul comunei a transmis un mesaj de felicitare și celorlalți seniori din comună, și nu numai.

„Ziua internațională a persoanelor vârstnice reprezintă întotdeauna încă un prilej de a ne aminti de cei care au pus bazele la ceea ce suntem noi astăzi, oamenii de la care am învățat și învățăm zilnic tainele vieții, tradițiile și cultura țării noastre. Ei sunt cei care ne-au născut, crescut și care au reușit să ne creeze un mediu bun și un viitor pentru noi! Tuturor seniorilor, vă urez din suflet la mulți ani, multă sănătate, fericire și liniște alături de cei dragi, iar bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze!”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Senatorul Titus Corlățean, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

de

Oameni care au trecut prin viață, așa cum este ea construită… Cu bune și cu mai puțin bine, cu multă muncă, suflet, energie, speranțe, dar și deziluzii, dezamăgiri, cu aspirații și vise la tinerețe, cu împliniri, dar și cu eșecuri, cu o viață în familie, dar și uitați de cei dragi… O viață de om…

De ziua dumneavoastră, cu respect pentru părul argintat pe care îl aveți, vă doresc sănătate, ca cel puțin ziua de azi să vă aducă în memorie doar ce a fost frumos în viața dumneavoastră și, pentru cei care încă nu știu, să realizați că există un Mântuitor pentru toți, singurul care nu ne-a uitat sau abandonat vreodată și care așteaptă încă să reverse peste dumneavoastră dragostea și binecuvântările Sale! La mulți ani!

Titus Corlățean,
Senator PSD de Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT