Connect with us

SOCIAL

Iată ce să NU faci la cazino!

Publicat

pe

Multe cazinouri au trebuit să își închidă sălile de joc pe durata pandemiei, potrivit restricțiilor sanitare, iar în prezent situația tinde să revină în același stadiu ca acum un an. Nimeni nu poate prezice când se vor termina toate limitările impuse de virus – probabil nu foarte curând – iar din acest motiv o bună parte dintre jucători au migrat spre variantele online ale operatorilor preferați. Numărul platformelor de cazinouri online a cunoscut, de asemenea, o creștere rapidă, iar generațiile noi de jucători au avut ocazia să simtă gustul gamblingului doar pe site-urile de jocuri de noroc.

În timp ce jocurile de noroc online pot oferi majoritatea funcțiilor la care te-ai aștepta de la un cazinou adaptat situației actuale, în realitate lucrurile nu stau la fel. În primul rând, ideea de cazinou ca mediu de divertisment se estompează din ce în ce mai mult atunci când jucătorul optează pentru varianta online a serviciilor operatorilor de gambling.

Mediul online este un instrument prin care cazinourile îți oferă libertatea absolută, deoarece te afli în propriile elemente de acasă, însă prin care pierde din intensitatea adrenalinei și din atmosfera relaxantă pe care o asigura în locațiile fizice. Același lucru se întămplă și în cazul platformelor dedicate pariurilor sportive.

Totuși, în așteptarea vremurilor mai favorabile, îți explicăm de ce este important să nu îți pierzi apetitul de a trăi din nou experiența reală a cazinoului. Așadar, iată un manual pentru etichetele de cazino pe care trebuie să le ai în vedere atunci când treci pragul unei săli oficiale de joc.

Nu intrerupe dealer-ul

Pentru un începător, cazinoul poate fi un loc cu adevărat intrigant, care să îi stârnească o multitudine de întrebări. Mulți oameni trec pragul cazinourilor pentru o seară relaxantă de divertisment și pentru a consuma o băutură. Pentru a-i face să se simtă în elementul lor, există o mulțime de jocuri de cazino extrem de atractive și prietenoase cu începătorii. Dealerii încearcă, de asemenea, să fie cât mai amabili posibil cu noii jucători. Cu toate acestea, nu este recomandat să îi copleșești cu întrebări și strategii.

De asemenea, este important să cunoști bunele maniere de jucător și conduita pe care trebuie să o respecți la mese. Dacă ești familiarizat cu jocurile de noroc online, vei cunoaște majoritatea termenilor relevanți. Așa cum în cazul pariurilor sportive ești deja familiarizat cu termeni precum miză, cota 2, ponturi, handicap asiatic și multe altele, și în cazul jocurilor de cazino va trebui să te interesezi care este sensul termenilor uzuali precum bet, deal, spin, dolly, fold sau all in.

Există, de asemenea, gesturi cu mâna pentru majoritatea comenzilor și rămâne la alegerea ta dacă îți vei exprima deciziile folosind termenii adecvați sau arătând cu mâna care este următoarea ta mișcare. Nu trebuie să ceri dealerului cărți în niciun alt mod – masa jocurilor de noroc este un loc tăcut. De asemenea, nu face niciodată tranzacții monetare cu dealerul. Reține că dealerul se ocupă doar de jetoane, nu și de bani. Acest lucru se aplică și altor jucători dacă sunt străini. Cel mai probabil nu vor fi interesați să poarte o conversație cu nimeni atunci când jocul este în desfășurare.

Nu folosi internetul atunci când joci

Jucând blackjack online, este ușor să cauți un ghid cu strategiile corespunzătoare pentru orice mână posibilă. De asemenea, este ușor să îți faci un obicei din a proceda astfel. În prezent, consultarea ghidurilor nu este ilegală într-un cazinou fizic, însă, în general, este considerat nepoliticos să scoți smartphone-ul în timp ce ești la masă. De asemenea, nu este o idee bună să îți faci poze în cazinou. Chiar dacă personalul cazinoului ar putea părea că tolerează utilizarea smartphone-ului, fotografierea sălii de jocuri este complet interzisă în majoritatea cazinourilor. Pentru mai multă precauție, asigură-te că îți pui telefonul pe modul silențios/vibrații atunci când treci pragul unui cazino.

Nu ocupa locurile dacă nu joci

A sta alături de prieteni în cazinou chiar dacă nu ești pasionat de jocurile de noroc tradiționale este un lucru complet firesc. Pentru asta există lounge, bar și jocuri asemănătoare loteriilor, cum ar fi Keno. De asemenea, nu este necesar ca toți să jucați același joc. Poți chiar să îți sfătuiești prietenii sau să răspunzi pozitiv invitațiilor de a încerca și blackjack sau poker multi-deck. Dacă alegi totuși să le ții companie prietenilor, fără a juca, trebuie să știi că nu este de bun augur să iei loc la masă dacă nu participi la joc și nici să stai în spatele prietenilor, deoarece ceilalți jucători și-ar putea simți cărțile vizate. Este de la sine înțeles, dar este, de asemenea, recomandat să porți conversații la un volum cât mai discret pe durata timpului petrecut într-un cazino.

Nu deteriora bunurile cazinoului

Chiar dacă este un loc public de divertisment, cazinoul are foarte mare grijă de aparatura și recuzita cu care este dotat. Când mânuiești cărțile, ține-le delicat în mână. Evident, nu trebuie să le marchezi în niciun fel – acest gest poat fi foarte ușr interpretat drept o încercare de a frauda cazinoul. De asemenea, trebuie să le manipulezi cu grijă, pentru a nu le îndoi sau a vărsa băuturi pe ele. În majoritatea jocurilor în care cărțile sunt împărțite cu fața în sus, acestea nici nu trebuie atinse deoarece dealerul se va ocupa de manipularea lor.

Reține că bunele maniere au fost gândite pentru a favoriza confortul tuturor persoanelor prezente într-un spațiu restrâns, motiv pentru care este recomandat să le aplici de fiecare dată când ai ocazia. Cazinourile nu se așteaptă ca fiecare nou-venit să cunoască toate regulile, așa că este posibil să ți se atraga atenția de către personal dacă faci ceva necuvenit care ar putea afecta negativ experiența de joc a altei persoane. În general, bunul simț și amabilitatea sunt suficiente pentru a petrece o seară de neuitat în cazino, dar și pentru a ruga să ți se explice rapid care sunt regulile unui joc și pentru a te bucura de el în timp util, alături de prietenii tăi sau alți clienți ai cazinoului.

SOCIAL

Tânără de 32 ani a rămas fără mâini și picioare din cauza COVID-19

Publicat

pe

Sursa foto: Metro

Un medic american, specializat în Terapie Intensivă, a împărtășit publicului, celor care mai stau pe gânduri sau care refuză vaccinarea anticoronavirus, povestea dramatică a unei tinere, lupta pe care femeia de 32 de ani a dus-o cu boala COVID-19. Din cauza complicațiilor generate de coronavirus, aceasta și-a pierdut mâinile și picioarele.

În imaginile postate pe Twitter de dr. Wesley Ely, din Nashville, Tennessee, se vede cum pacienta sa merge pe picioare protetice. Se întâmplă după ce medicii au fost forțați să-i amputeze membrele din cauza virusului care a dus la formarea unor cheaguri de sânge.

„Covid-19 este o boală a vaselor de sânge care vă poate afecta plămânii, inima, creierul sau orice organ. Coagularea sângelui aspiră viața din organele vitale”, a precizat medicul.

Dr. Ely Wesley a explicat cum complicațiile apărute din cauza Covid-19 au provocat cheaguri de sânge ale extremităților, producând răni grave asemănătoare cu arsurile.

„Aceasta este realitatea a ceea ce se poate întâmpla cu o persoană foarte tânără și total sănătoasă”, a mai spus medicul.

Povestea a fost prezentată de publicația „Metro”.

Citește în continuare

Argeș

A rămas fără picior, din cauza unui șofer care a lovit o mașină parcată

Publicat

pe

Un autoturism a intrat, în această după-amiază, într-o autoutilitară parcată, în comuna Stâlpeni, județul Argeș.

Ca urmare a acestui eveniment rutier, a fost lovit un bărbat în vârstă de 51 de ani, pieton, provocându-i amputarea piciorului drept, de la nivelul genunchiului – ne informează ISU Argeș.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT