Connect with us

ACTUALITATE

Jandarmeria Teleorman are un nou comandant

Publicat

pe

Prin ordin al inspectorului general al Jandarmeriei Române, începând cu data de 11.10.2021, domnul locotenent colonel Mihai Ionel a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman, pentru o perioadă de 6 luni.

Lt. col. Mihai Ionel a absolvit Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” în anul 2004, fiind licențiat în Drept, iar în anul 2009 a finalizat studiile postuniversitare de masterat ,,Probațiunea în procesul penal”, ulterior urmând și o serie de cursuri de perfecționare și pregătire.

Din anul 2004 și până în prezent și-a desfășurat activitatea numai în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman, și a avansat treaptă cu treaptă, îndeplinind funcțiile de comandant de pluton, ofițer specialist II în cadrul Serviciului Organizare și Coordonare Misiuni, ofițer specialist I în cadrul Serviciului Management Operațional, comandant de detașament și cea de șef serviciu.

Anterior, conducerea inspectoratului a fost asigurată de domnul colonel Mihăilescu Anișor-Remus, prin desemnare de atribuții, după ce s-a pensionat domnul colonel Tîrlie Radian-Laurențiu, cel care a condus unitatea timp de 9 ani.

Sursa: IJJ Teleorman

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Carmen Holban, deputat, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a femeilor din mediul rural’

Publicat

pe

În data de 15 octombrie, se sărbătorește „Ziua internaţională a femeilor din mediul rural”. Celebrarea a fost decisă de Organizația Națiunilor Unite printr-o rezoluție dată în 18 decembrie 2007. S-a avut în vedere rolul pe care îl au femeile de la sate în bunăstarea familiilor și în dezvoltarea economiilor din mediul rural.

„Femeile din satele și comunele noastre sunt inima familiilor și a gospodăriilor lor. Ziua Internațională a Femeilor din Mediul Rural, pe care astăzi o sărbătorim, le este dedicată lor, celor care prin munca lor, plătită sau neplătită, își hrănesc familiile. De multe ori, munca și efortul acestora nu sunt mai prejos de cele ale partenerilor lor de viață. Meritele lor nu pot fi puse la îndoială, iar pentru acest lucru trebuie să le fim alături și să le mulțumim, zi de zi”, este mesajul transmis de deputata Carmen Holban.

Citește în continuare

ACTUALITATE

S-a mai dus un om bun… Arhitectul Grigore Eftimescu. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Publicat

pe

A plecat dintre noi arhitectul Grigore (Gogu) Eftimescu. Un om blajin, cald, cu un caracter adevărat, cum tot mai puține găsești în zilele acestea pline de zbucium.

Eram prieteni. Ne-am cunoscut cu peste douăzeci de ani în urmă, pe când amândoi prestam cu pasiune la trustul de presă Artpress. Eu ca reporter de investigație, dumnealui realiza la Radio D o excelentă emisiune de anticipație – „Cronica bizarului”. Era absorbit de paranormal, proza SF, de viața extraterestră. De multe ori, când aveam răgaz, ne prindeam în discuții. Era o enciclopedie. Îmi făcea o plăcere deosebită să-l ascult.

Anii au trecut. Fiecare pe drumul lui. Ne întâlneam rareori prin zona Caraiman din Târgoviște. Ne salutam reciproc și mai schimbam, din păcate, din fugă, câteva vorbe. Am aflat că a urcat la ceruri, locul spre care știu că îi plăcea mereu să privească. E trist. S-a mai dus un om bun… Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT