Connect with us

SPORT

„Munteanu Sport Club”, 13 medalii la Campionatul Național de Karate Shito Ryu

Publicat

pe

Karatiștii de la „Munteanu Sport Club”, antrenați de prof. Daniel Munteanu, au obținut 13 medalii – 5 de aur, 6 de argint și 2 de bronz – la Campionatul Național de Karate Shito Ryu, organizat duminică, 10 octombrie 2021, în sala de sport din comuna Dragomirești, județul Dâmbovița. Ca urmare a acestor rezultate, Asociația „Munteanu Sport Club” s-a clasat pe locul 8.

S-au înscris în concurs peste 200 de sportivi, reprezentând 17 structuri, la următoarele categorii de vârstă: Copii I (sub 8 ani); Copii II (8-9 ani); Copii III (10-11 ani); Minicadeți (12-13 ani); Cadeți (14-15 ani); Juniori (16-17 ani), U21 (18-20 ani), Seniori (Kata +16 ani,; Kumite + 18 ani), Veterani (+35 ani).

Competitia s-a desfășurat pe două probe: KATA (Shito Ryu și Kobudo) și KUMITE (Joc Tehnic, Shobu Ippon si WKF), la individual și echipe (KATA), feminin și masculin.

Medaliații de la “Munteanu SPORT CLUB” sunt: 

AUR:

 • Luca-Ștefan CERCEL – Kumite Joc Tehnic – Copii 2 – 30 Kg.
 • Ana-Maria HURA-TUDOR – Kumite WKF – Cadeti – 50 Kg.
 • Mihai-Alexandru STAN – Kumite WKF – Cadeti – 70 Kg.;
 • Alexandru-Mihai-Claudiu VEDE – Kumite WKF – Minicadeți + 55 Kg.
 • Ana-Maria HURA-TUDOR – Kumite Shobu Ippon – Cadeti – 55 Kg.

ARGINT:

 • Andra Elena UNGUREANU – Kumite Joc Tehnic – 35 Kg.
 • Eduard-Andrei PĂUN – Kata Kobudo – Minicadeți;
 • Adrian BADEA – Kata Kobudo – Veterani;
 • Alice Maria RĂDAN – Kumite WKF – Copii 3 – 30 Kg.
 • Mihai-Alexandru STAN – Kumite Shobu Ippon – Cadeti + 70 Kg.
 • Alexandru-Mihai-Claudiu VEDE – Kumite Shobu Ippon – Minicadeți + 55 Kg.

BRONZ:

 • Cosmina-Ioana DUMITRAȘCU – Kata – Minicadeți;
 • Alice Maria RĂDAN – Kumite Shobu Ippon – Copii 3 – 30 Kg.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Chindia Târgoviște are șanse mari să scape de retrogradare, spune noul antrenor – Toni Petrea

Publicat

pe

Apropierea de hăul retrogradării a provocat un cutremur pe banca tehnică a AFC Chindia Târgoviște. S-a decis schimbarea antrenorilor, pe fondul rezultatele slabe obținute și pentru a încerca salvarea de la înec a echipei aflată pe ultimul loc al clasamentului.

Adrian Mihalcea a trebuit să predea cârma. Au venit la comanda navei aflată în derivă Anton Petrea și Cristian Țermure. Secunzii lui Mihalcea au rămas în continuare în echipaj. Președintele Clubului, Marcel Ghergu, vizibil marcat de situația de criză apărută, a precizat că, împreună cu noii antrenorii, va încerca redresarea navei. Este nevoie de foarte multă muncă pentru atingerea acestui deziderat. Este greu, dar nu imposibil!

Anton Petrea a spus că momentul prin care trece echipa este unul deosebit de dificil. Delicat. În opinia sa, echipa este una de calitate și nu merită să se afle pe un asemenea loc.

„Am venit la Târgoviște cu sufletul deschis, să ajutăm, să creștem nivelul echipei. Este foarte important să adunăm cât mai multe puncte pentru a ne îndepărta de această poziție deloc confortabilă”, a mărturisit Toni Petrea.

Antrenorul consideră că jucătorii au nevoie de încredere în forțele proprii. Lotul este unul de valoare, dar trebuie stimulat, pus la treabă. Unitatea este primordială. A mai spus Petrea că ieri a avut primul antrenament cu echipa. Astăzi, au urmat încă două reprize. A precizat selecționerul Chindiei că trebuie să se edifice complet cu privire la potențialul jucătorilor și apoi va căuta soluții. Pe unii îi cunoaște bine, le știe stilistul de joc, forța, temperamentul, dar mai sunt multe de pus la punct.

Anton Petrea a precizat că nu are de gând să comenteze situația de până acum a echipei și prestația antrenorilor dinainte. Ar fi urât, nepoliticos și nici nu ar schimba în vreun fel lucrurile. Noul antrenor al Chindiei crede că există șansa de a scăpa de retrogradare. Mai sunt 20 de partide de disputat în sezonul regulat.

„Trebuie să muncim. Să câștigăm puncte. Cred că sunt șanse mari să ne îndeplinim acest obiectiv. Trebuie să avem mai multă încredere, mai mult optimism, mai multă dorință de a performa și vom reuși”, a mai adăugat antrenorul.

 

Secundul Cristi Țermure, la fel, a afișat un optimism temperat. Cine ar arăta mai mult în condițiile date? Ca și Petrea, crede evident în șansa echipei fanion a județului Dâmbovița de a scăpa de retrogradare. În ceea ce îl privește, a precizat că va face totul pentru a atinge acest obiectiv. Situația este una complicată, dar nu imposibil de depășit.

Rămâne să vedem rezultatele. Jocul fotbaliștilor, încrederea, spiritul de echipă transpus în evoluția din teren, tehnica abordată. Toate acestea sunt elemente care, dacă sunt respectate, luate în seamă, pot depărta Chindia de retrogradare. Tocmai acesta este rolul noului duo tehnic, să readucă echipa pe linia de plutire.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

SPORT

Anton Petrea este noul antrenor al echipei de fotbal Chindia Târgoviște

Publicat

pe

de

Sursa foto: Orange Sport

Anton (Toni) Petrea este, de astăzi – 21 septembrie 2022, noul antrenor principal al echipei de fotbal Chindia Târgoviște – a anunțat conducerea clubului. Secundul lui Petrea va fi Cristinel Țermure, care revine astfel acasă.

Din staff-ul tehnic al AFC Chindia Târgoviște mai fac parte: Irinel Voicu (antrenor secund), Dumitru Hotoboc (antrenor cu portarii) și Bogdan Hetco (preparator fizic).

Anton Petrea, în vârstă de 47 de ani, a pregătit FCSB-ul lui Gigi Becali până în iulie 2022, când a decis să nu-și mai prelungească angajamentul cu roș-albaștrii.

Noul antrenor al Chindiei are ca obiectiv salvarea echipei de la retrogradare. Târgoviștenii ocupă ultimul loc în clasament, cu doar 3 puncte acumulate și nicio victorie.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT