Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște a finalizat asfaltarea străzilor din Cartierul Romlux

Publicat

pe

Primăria Târgoviște a finalizat proiectul de reabilitare și modernizare a drumurilor din Cartierul Romlux – a anunțat, astăzi – 19 octombrie 2021, edilul Daniel Cristian Stan în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan.

Vorbim despre o rețea de aproximativ 2 km de străduțe care nu au făcut niciodată până acum obiectul unui proiect de asfaltare. Anterior, au fost extinse rețelele de utilități.

„Cu toate restricțiile financiare pe care le-am avut anul acesta, am reușit să finalizăm această investiție. De asemenea, în zona apropiată, avem și alte proiecte care urmează să fie finalizate în scurt timp.

După ce au fost realizate lucrări de extindere a rețelei de canalizare și a rețelelor de gaze naturale, pe strada Pădurii, spre exemplu, urmează să se realizeze lucrări de asfaltare. De asemenea, strada Plantelor va face obiectul unui proiect similar.

În acest moment, se lucrează în Cartierul Priseaca la finalizarea celui de-al doilea proiect important de modernizare a infrastructurii. Am fost puțin opriți de lipsa banilor la un moment dat, dar am reușit să deblocăm situația într-o anumită măsură și, în această toamnă, vom închide și lucrările de acolo. Mai erau lucrări mai ales pe zona de poduri care trebuie să fie finalizate”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan.

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a precizat și de această dată că administrația județeană va sprijini proiectele de dezvoltare a comunităților locale și a felicitat Primăria Târgoviște pentru că a reușit să îndeplinească un obiectiv despre care s-a tot vorbit în ultimii 20 de ani, respectiv acela de a le oferi locuitorilor din Cartierul Romlux condiții normale de viață.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște a obținut 42 de milioane de lei să modernizaze 17 străzi și trotuarele aferente

Publicat

pe

Primăria Târgoviște a obținut o finanțare în valoare de 42 de milioane de lei, prin Programul Național „Anghel Saligny”, pentru modernizarea a 17 străzi din municipiu, în lungime de peste 12 km. De asemenea, se va interveni și asupra trotuarelor aferente – spune edilul Daniel Cristian Stan. Administrația publică locală va lansa, în scurt timp, licitația de execuție. De precizat că termenul de finalizare a lucrărilor nu depășește 12 luni, din momentul predării amplasamentului către constructor.

Sunt incluse în acest proiect: bulevardele Independenței și Libertății, străzile Calea Domnească, 9 Mai, Virgil Drăghiceanu, Aleea Grivița, Gabriel Popescu, Boerescu Zaharia, Maior Brezișeanu Eugen, Calea Câmpulung, Ana Ipătescu, Locotenent Pârvan Popescu, Mihai Eminescu, Barăției, Ilfovului, Porumbeilor și Costache Olăreanu.

Primarul Daniel Cristian Stan a remarcat distribuirea echilibrată, pe zone, a fondurilor prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” și a făcut referire la cei doi ani de guvernare PNL-USR când municipiului Târgoviște nu i-au fost repartizate sume de la buget din cauza culorii politice a edilului ales (PSD) – situație valabilă și pentru alte localități din țară.

„Stau și mă gândesc cam ce sume ar fi primit județul Dâmbovița dacă, în momentul de față, PSD nu era la guvernare. Eu fac această paralelă permanent cu situația municipiului Târgoviște care timp de 2 ani a fost ignorat total de o guvernare de dreapta care nu a avut nimic în comun cu interesele comunităților locale”, a declarat Daniel Cristian Stan în cadrul unei conferințe de presă.

A mai spus edilul că municipalitatea, pe lângă cele 17 străzi sus-amintite, pentru care a primit finanțare prin Programul Național „Anghel Saligny”, va lansa, săptămâna viitoare, licitația pentru reabilitarea străzilor Oltului, Ion Neculce, Fructelor și Luceafarului. De asemenea, Primăria Târgoviște are în lucru, în parteneriat cu CJ Dâmbovița, investiția care vizează modernizarea străzii Calea București. Totodată, este în lucru proiectul care vizează bulevardele Mircea cel Bătrân și Regele Carol, străzile Lt. Stancu Ion, Gării și pasajul peste calea ferată de la Pavcom.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Anunț convocare ședință Consiliul Local Voinești în data de 29 iunie 2022

Publicat

pe

de

Se convoacă, în ședință ordinară, Consiliul Local Voinești, pe data de 29.06.2022, ora 16:00, la sediul acestuia, cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului de activitate al beneficiarilor Legii 448/2006 modificată și completată din cadrul Primăriei Voinești pe semestrul 1 al anului 2022;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor taxei de habitat cu destinație specială de salubrizare pentru solicitările depuse la Primăria Voinești, conform anexelor emise de ADI “Management integrat al deșeurilor în județul Dâmbovița” pentru luna iulie 2022;
3. Informare privind intenția Telekom România Mobile Communications de a închiria o suprafață de 150 mp și cale de acces, în vederea construirii unui pilon metalic, destinat comunicațiilor electronice – islaz Muret;
4. Informare cu privire la stadiul depunerii proiectelor de investiții ale UAT Voinești prin Compania Națională de Investiții ”C.N.I.” SA, Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” și GAL Valea Ialomiței.
5. Diverse

PRIMAR,
SANDU GABRIEL

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT